پیش‌رویداد جشنواره چندرسانه‌ای میراث فرهنگی برگزار شد

  4020610079

دبیر دومین جشنواره ملی چند‌رسانه‌ای میراث فرهنگی در نخستین پیش‌رویداد این جشنواره که در قزوین برگزار شد، گفت: از نظرات و پیشنهادات فعالان رسانه در حوزه میراث فرهنگی برای پربار شدن جشنواره چندرسانه‌ای میراث فرهنگی استقبال می‌کنیم.

پیش‌رویداد جشنواره چندرسانه‌ای میراث فرهنگی برگزار شد

به گزارش صبا، عمارت هنر قزوین محل دفتر دومین جشنواره ملی چندرسانه ای میراث فرهنگی، روز پنجشنبه نهم شهریور میزبان جمعی از خبرنگاران رسانه های مکتوب و تصویری بود.
در این دیدار علیرضا تابش دبیر دومین جشنواره ملی چندرسانه ای میراث فرهنگی طی سخنانی هدف از برگزاری این جشنواره را بیان کرد و گفت: تور رسانه‌ای بازدید از آثار تاریخی قزوین که با حضور خبرنگاران حوزه میراث فرهنگی و گردشگری برگزار شد به بهانه «روز قزوین» و با محوریت جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث‌فرهنگی است.

دبیر دومین جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی همفکری با اصحاب رسانه را در برگزاری بهتر این جشنواره مهم دانست و گفت: جشنواره بستری برای بازتاب آثار هنرمندان و نخبگان فرهنگی درباره میراث فرهنگی و معرفی میراث ملی، کشف خلاءها و احصای ظرفیت‌های مغفول مانده، بالقوه و بالفعل حوزه میراث فرهنگی است. از طرفی با توجه به تنوع رسانه‌ها، نگاه فعالان رسانه و هنرمندان، برای ما اهمیت دارد که بدانیم چه دغدغه و دیدگاهی نسبت به موضوعات مرتبط با میراث فرهنگی کشور، از جمله معرفی میراث ملی دارند. در این حوزه شما فعالان رسانه و خبرنگاران که دغدغه میراث فرهنگی دارید، بهترین مشاوران جشنواره هستید و می‌توانید پیشنهادهای خود را برای برگزاری بهتر این جشنواره اعلام کنید و ما از دریافت نظرات و پیشنهادات تان استقبال می کنیم.
تابش با تشکر از همه هنرمندان و اهالی فرهنگ که آثارشان را برای دبیرخانه جشنواره ارسال کرده‌اند اظهار کرد: ۳۰ شهریورماه آخرین مهلت ارسال آثار به دبیرخانه دومین جشنواره ملی چندرسانه‌ای میراث‌فرهنگی است.

این جشنواره در ۵ بخش «رادیویی و تلویزیونی»، «سینمایی»، «هنرهای رایانه‌ای ترکیبی»، «کتاب و تولیدات مکتوب» و «هنرهای اجرایی و نمایشی» از ۲۸ آبان تا سوم آذرماه ۱۴۰۲ در قزوین برگزار می‌شود. بخش‌های «هنرهای نمایشی» و «کتاب» امسال به جشنواره اضافه شده است که امیدواریم با توجه به ظرفیت این دو بخش آثار متنوعی از سراسر کشور دریافت کنیم.
وی ادامه داد: امسال در بخش تئاتر جشنواره، آثار برگزیده در دو مکان تاریخی قزوین «عمارت چهلستون » و «سرای سعدالسلطنه» اجرا خواهند داشت. در این زمینه فراخوان داده شد تا فعالان حوزه نمایش‌های ایرانی، آثار مرتبط با موضوعات میراث‌فرهنگی را ثبت نام و پس از پذیرش، در مدت برگزاری جشنواره در قزوین اجرا شود.
مشاور معاون میراث‌فرهنکی کشور گفت: همچنین همزمان با برگزاری جشنواره، کارگاه های آموزشی و تخصصی ویژه علاقمندان برگزار می‌شود.

دبیر دومین جشنواره ملی چندرسانه‌ای میراث‌فرهنگی به ظرفیت شهرهای تاریخی میزبان این جشنواره اشاره کرد و گفت: پاییز امسال این جشنواره با مشارکت استانداری قزوین برگزار می‌شود، سیاست وزارت میراث فرهنگی این است که هر سال جشنواره‌های میراث‌فرهنگی را در یک استان برگزار کند.
وی افزود: قطعا سهمی از برگزاری این جشنواره به معرفی میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان میزبان می‌رسد. امسال در جلسات شورای سیاست‌گذاری جشنواره بر این موضوع تاکید ویژه شد. همچنین در استان نیز چندین جلسه شورای برنامه ریزی جشنواره در این رابطه با دستگاه های مربوطه در استان هماهنگی شد تا ظرفیت ها برای معرفی قزوین فعال شود و هر کدام از نهادها و تشکل ها در این مورد سهمی داشته باشند.
تابش تصریح کرد: تور رسانه‌ای که به بهانه ۹ شهریور «روز قزوین» برگزار شد یکی از پیش‌رویدادهای مرتبط با این جشنواره است و زمینه ای برای آگاهی بخشی رسانه‌ها از اقدامات کمی و کیفی که در باره این جشنواره و همچنین معرفی بیشتر ظرفیت های گردشگری و تاریخی قزوین است.
دبیر جشنواره ملی چندرسانه‌ای میراث‌فرهنگی گفت: جشنواره‌های هنری با درون‌مایه تاریخی که در چند کشور جهان برگزار می شود. جشنواره‌های موضوعی به شمار می آیند که قطعا یکی از سکوهای مهم برای معرفی میراث‌فرهنگی به جهانیان هستند. ما نیز در وزارت میراث‌فرهنگی این جشنواره چند‌رسانه‌ای را مجالی برای نمایش عزم ملی برای حفظ و معرفی هنرمندانه میراث فرهنگی می‌دانیم که باید برای نهادینه شدن آن تلاش کنیم.
در تور یک روزه رسانه‌ای خبرنگاران به قزوین، فعالان رسانه از خانه تاریخی زعیم، آب انبار سردار بزرگ مجموعه دولتخانه صفوی و موزه های مستقر در آن، عمارت سردار مفخم و محل استقرار دفتر جشنواره در قزوین، سرای سعدالسلطنه، خانه تاریخی بهروزی، حسینیه امینی‌ها و خانه تاریخی نبوی بازدید کردند.

yektanetتریبون

پربحث‌های هفته

  1. اقدامات متقابل ایران در مقابل قطعنامه احتمالی آژانس انرژی اتمی/ کیهان‌ستیزی زید‌آبادی به جاهای باریک کشید!/ توصیه جالب مطهری به نتانیاهو

  2. تکرار بازی سیاسی با مذاکره؟!

  3. باز هم در باغ سبز !

  4. قانون عفاف و حجاب کجاست؟/ وقتی گرانی خودرو را هم به علم‌الهدی ربط می‌دهند!/ جای درست لاریجانی؟

  5. جمعیت اتباع افغانستانی مقیم ایران بیش از ۶ میلیون نفر است

  6. چرا مردم با کادردرمان درگیر می شوند؟!/ سرپرست روابط عمومی وزارت بهداشت توضیح می دهد

  7. اتحادیه اروپا از جان ایران چه می خواهد؟!

  8. بدهکاران، طلبکار شدند!

  9. آن تجربه تلخ را تکرار نکنید

  10. وقت مقابله‌ به‌ مثل با اروپا نرسیده؟

  11. نفوذی‌ها چه کسانی و در کجاها هستند؟

  12. آواز خواندن یک روحانی با تک نوازی ویولون

  13. اعتماد به ترامپ خطاست/ عراقچی علیه ساده‌سازی اصلاح‌طلبان/ شمشیر وفاق زیر گلوی مجلس

  14. با "مرد دیوانه" چگونه باید رفتار کرد؟!

  15. آدرس غلط روی تابلوی پاستور/ ظریف نباشد چه کسی جواب ترامپ را بدهد؟!/ پیامک‌هایی با مضمون خیانت که به نمایندگان مجلس ارسال می‌شود!

  16. درد بیمار و ناز طبیبان !

  17. فرزندان ظریف کجا هستند؟

  18. ادعاهای غير واقعی درباره اقتصاد ایران

  19. انتقاد تند محمد مهاجری به پایداری‌‌چی‌ها و جلیلی

  20. چند نکته درباره تعامل عبدالحمید با دولت/ آیا پزشکیان همه صداهای اطراف خود را می‌شنود؟/ اولین قطعنامه فصل مدارا

  21. یارانه‌ها واریز شد

  22. تنها فرمولی که دولت های ما بلدند!

  23. راه‌اندازی کلینیک‌ ترک رانت‌خواری ضروری‌تر نیست؟!

  24. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: اول قدرت بازدارنده همتراز، سپس مذاکره با آمریکا/ اقدام اروپا، نشان‌دهنده فعال‌شدن مکانیسم ماشه است

  25. فمینیسم ایرانی و عبور از سکولاریسم

آخرین عناوین