به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، داریوش امانی اظهار کرد: براساس برنامه ریزی های انجام شده قرار بر این بود حدود 7 هزار دستگاه اتوبوس ناوگان حمل و نقل عمومی برای خدمت رسانی به مردم مستقر شوند که از ابتدای ماه صفر اتوبوس ها مهیا و در حال خدمت رسانی به زائرین هستند.
وی افزود: دستگاه هایی اجرایی کشور متعهد شده بودند 5200 دستگاه وسیله نقلیه در اختیار ما قرار دهند اما با توجه به کمبودها و مسائل پیش روی آنها این امر محقق نشد.
وی جادهای تصریح کرد: با توجه به پیگیریهای انجام شده اگر از آن تعداد تعهد دستگاههای اجرایی، 1000 دستگاه در اختیار ما قرار دهند نهایتاً با 8 هزار ناوگان به زائرین ابا عبدالله الحسین (ع) خدمترسانی خواهیم کرد.
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: به مردم عزیز توصیه می کنیم برای سفر خود زمانبندی در نظر بگیرند و آن را به روزهای پایانی اربعین موکول نکنند تا با مشکل حمل و نقل مواجه نشویم.
امانی یادآور شد:طبق آمار ستاد اربعین تاکنون بیش از 40 درصد افزایش تردد زائر نسبت به سال قبل داشتهایم؛ همچنین تردد زائرین خارجی نسبت به سال گذشته افزایش داشته است که امیدواریم مردم به توصیه ستاد اربعین توجه کنند و برای سفر خود زمانبندی در نظر بگیرند تا بتوانیم بهتر به آنها خدمات رسانی کنیم.
رئیس سازمان راهداری با بیان این که وزیر راه و شهرسازی وقت ویژهای به اربعین اختصاص داده و جلسات متعددی در این زمینه برگزار شد، تصریح کرد: برای سفر اربعین پیش فروش بلیت داشتهایم که تاکنون برای تردد زائرین به مرزها با کمبودی مواجه نشدهایم.
امانی یادآور شد: با توجه به این که سفر اربعین سفر 10 تا 15 روزه است اگر زائرین بخواهند به یکباره از مرزها خارج شوند، جمعیت زیاد می شود و این موضوع ما را با مشکل مواجه میکند به همین خاطر از مردم که زیارت خود را انجام دادهاند، تقاضا دارم زودتر به کشور برگردند تا برای خدمترسانی مشکلی ایجاد نشود.