همسر رئیس جمهور ایران در مصاحبه با نیوزویک: فرهنگ خشونت طلب فمینیستی غرب در ایران کارساز نخواهد بود

  4020631056 ۳ نظر، ۰ در صف انتشار و ۸ تکراری یا غیرقابل انتشار

جمیله علم الهدی همسر آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور ایران در مصاحبه با یک رسانه آمریکایی اعلام کرد که فرهنگ و رویکرد "خشونت طلب " فمینیستی غرب در ایران کارساز نخواهد بود.

همسر رئیس جمهور ایران در مصاحبه با نیوزویک: فرهنگ خشونت طلب فمینیستی غرب در ایران کارساز نخواهد بود

به گزارش پنجشنبه شب ایرنا به نقل از "نیوزویک"، همسر رئیس جمهور ایران گفت: زنان در ایران تحت حمایت خانواده، پدر و همه اعضای خانواده هستند و به واسطه حمایتی که از خانواده دریافت می‌کنند، نقش تعیین کننده‌ای در جامعه ایفا می‌کنند و به این دلیل است که هسته اصلی خانواده نقش بسزایی دارد.

وی ادامه داد: زنان در ایران یا هر جای دنیا نقش تعیین کننده‌ای در حفظ هسته اصلی خانواده دارند، بنابراین نقش بسیار تعیین کننده‌ای در جامعه دارند.

خانم علم الهدی ادامه داد: زنان در ایران برای حقوق خود مبارزه نکرده‌اند، زیرا از حقوق خود برخوردار هستند. مردان در جامعه ایران حرمت زنان را حفظ کرده‌اند. ارزش‌هایی که زنان در ایران مستحق آن هستند، از نظر جنبه‌های اخلاقی، در واقع به قوانین و مقررات تبدیل شده‌اند.

او تاکید کرد: جنبش فمینیستی سایر نقاط جهان نیز در ایران راه نیافته است و این در درجه اول به دلیل گرایش به خشونت است. برخلاف آن، زنان در ایران آرامش را ترجیح می‌دهند تا اینکه در معرض خشونت از طریق رویکرد فمینیستی قرار گیرند. این تفاوت چشمگیر میان این دو مساله است.

همسر رییس جمهور ایران در خصوص اتهامات غرب علیه ایران مبنی بر نبود آزادی برای زنان و نیاز به داشتن حقوق بیشتر برای آنها در داخل ایران گفت: غرب اطلاعات کافی در مورد ایران ندارد. علت این سوء تفاهم  نیز نداشتن اطلاعات کافی است. آنها به عمق گسترده روابط بین زنان و مردم نپرداخته اند. به همین دلیل است که آنها زنان را با دید غربی می نگرند. روایت غرب در مورد زنان در ایران, موضوعی بسیار سیاسی است.

وی در خصوص وضعیت حقوق زنان در بسیاری از کشورهای غربی و بطور خاص در نیویورک گفت: بیشتر زنان در غرب احساس تنهایی می کنند. این امر به این دلیل است که زنان در غرب از سوی خانواده و ازدواجشان کمتر مورد حمایت قرار می گیرند. زنان به دلیل احساسات بسیار قوی،  باید احترام زیادی دریافت کنند. اما در غرب، آنها کارهای زیادی برای انجام دادن دارند و باید به اندازه یک مرد کار انجام دهند تا بتوانند حداقل استانداردهای زندگی را داشته باشند. این تفاوت چشمگیر زنان در غرب و زنان در ایران است. در ایران, زنان روابط خانوادگی بسیار نزدیکی دارند.

دکتر جمیله علم الهدی  در خصوص سیاست های خصمانه آمریکا علیه ایران و تحریم های این کشور گفت: ما اخیراً مورد هجوم فرهنگ‌های مهاجم قرار گرفته‌ایم و فرهنگ‌های غربی  به ما حمله کرده‌اند. اگر به فرهنگ ایران نگاه کنید، با آنچه در غرب است کاملاً متفاوت است.

وی ادامه داد: ما نباید این واقعیت را فراموش کنیم که ایران هدف اقدامات قهرآمیز یکجانبه، به اصطلاح «تحریم» قرار گرفته است که زندگی را برای عموم مردم بسیار سخت کرده است. اما با تکیه بر رهنمودهای مقام معظم رهبری، ما می‌توانیم از این تحریم ها  عبور کنیم.

او تصریحکرد : تحریم ها برای جامعه و  مردم ایران بسیار مشکل است  و به طور کلی جمهوری اسلامی ایران در بحبوحه تحریم ها توانسته است روی پای خود بایستد. ما دوران سختی را با تحریم‌ها سپری کرده‌ایم، اما به دلیل وجود تحریم‌ها توانسته‌ایم  روی پای خود بایستیم  و دستاوردها و پیشرفت‌های قابل توجهی داشته باشیم.

علم الهدی درباره جنبه منفی تحرم ها بر مردم ایران افزود: جنبه منفی تحریم ها در ارتباط با تاثیر آنها بر زندگی بیماران و به ویژه کودکان است. نمونه این تاثیر کودکان پروانه ای است. آنها بیماری دارند که پوست آنها کنده می شود و این روند بسیار دردناک و عذابی غیرقابل تصور است، دردها و رنج آنان از این بیماری غیر قابل توصیف و کشنده است. دلیل این رنج تحریم هایی است که بر دو مساله غذا و دارو اعمال می شود. از سوی دیگر آمریکا ادعا می کند که  در راستای حفظ منافع مردم ایران عمل می کند.

همسر رییس جمهور ایران در پایان گفت: سیاست دولت های مختلف در آمریکا استعمار و استثمار کشورهای مستقل است. آنها فشار را بر هر کشور استقلال طلبی افزایش می دهند تا  خواسته ها و زیاده طلبی های آمریکا را بپذیرد.

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۲۳۲۶۱۸۱۹:۵۹:۵۳ ۱۴۰۲/۶/۳۱
در قانون اساسی ما و نیز عرف جامعه همسر رییس جمهور وجهه سیاسی و دیپلماتیک ندارد.
ناشناس۳۲۳۲۶۲۰۲۰:۰۷:۴۸ ۱۴۰۲/۶/۳۱
ایشون چطور ادعا میکنه که زنان در غرب وقتی ازدواج میکنند مورد حمایت قرار نمیگیرند؟
ناشناس۳۲۳۲۶۵۷۲۱:۰۱:۳۷ ۱۴۰۲/۶/۳۱
خانمهایی که در این سفر بودند را بی زحمت اسم و منصب و ارتباطشون و لزوم بودنشان در این سفر را هم به مردم اطلاع بدین...
yektanetتریبون

پربحث‌های هفته

  1. اقدامات متقابل ایران در مقابل قطعنامه احتمالی آژانس انرژی اتمی/ کیهان‌ستیزی زید‌آبادی به جاهای باریک کشید!/ توصیه جالب مطهری به نتانیاهو

  2. تکرار بازی سیاسی با مذاکره؟!

  3. باز هم در باغ سبز !

  4. قانون عفاف و حجاب کجاست؟/ وقتی گرانی خودرو را هم به علم‌الهدی ربط می‌دهند!/ جای درست لاریجانی؟

  5. جمعیت اتباع افغانستانی مقیم ایران بیش از ۶ میلیون نفر است

  6. چرا مردم با کادردرمان درگیر می شوند؟!/ سرپرست روابط عمومی وزارت بهداشت توضیح می دهد

  7. اتحادیه اروپا از جان ایران چه می خواهد؟!

  8. بدهکاران، طلبکار شدند!

  9. آن تجربه تلخ را تکرار نکنید

  10. وقت مقابله‌ به‌ مثل با اروپا نرسیده؟

  11. نفوذی‌ها چه کسانی و در کجاها هستند؟

  12. آواز خواندن یک روحانی با تک نوازی ویولون

  13. اعتماد به ترامپ خطاست/ عراقچی علیه ساده‌سازی اصلاح‌طلبان/ شمشیر وفاق زیر گلوی مجلس

  14. با "مرد دیوانه" چگونه باید رفتار کرد؟!

  15. آدرس غلط روی تابلوی پاستور/ ظریف نباشد چه کسی جواب ترامپ را بدهد؟!/ پیامک‌هایی با مضمون خیانت که به نمایندگان مجلس ارسال می‌شود!

  16. درد بیمار و ناز طبیبان !

  17. فرزندان ظریف کجا هستند؟

  18. ادعاهای غير واقعی درباره اقتصاد ایران

  19. انتقاد تند محمد مهاجری به پایداری‌‌چی‌ها و جلیلی

  20. چند نکته درباره تعامل عبدالحمید با دولت/ آیا پزشکیان همه صداهای اطراف خود را می‌شنود؟/ اولین قطعنامه فصل مدارا

  21. یارانه‌ها واریز شد

  22. تنها فرمولی که دولت های ما بلدند!

  23. راه‌اندازی کلینیک‌ ترک رانت‌خواری ضروری‌تر نیست؟!

  24. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: اول قدرت بازدارنده همتراز، سپس مذاکره با آمریکا/ اقدام اروپا، نشان‌دهنده فعال‌شدن مکانیسم ماشه است

  25. فمینیسم ایرانی و عبور از سکولاریسم

آخرین عناوین