به گزارش روابط عمومی سازمان سینمایی، محمد خزاعی در این جلسه ضمن تاکید بر اهمیت جریان تولید در سینمای ایران و تاثیر آن بر حوزه اشتغال و معیشت خانواده سینما با تمجید از اقدامات صورت گرفته در این زمینه در سال گذشته در حوزههای فیلم سینمایی، مستند و کوتاه گفت: این طرح با هدف حمایت و کمک به چرخه تولید فیلم در سینما و رونق اشتغال طراحی شده است.
رئیس سازمان سینمایی کشور ادامه داد: اعطای تسهیلات بانکی ارزان قیمت برای تولید آثار سینمایی ارزشمند به روندهای حمایتی سازمان سینمایی از تولید افزوده شد.
وی اضافه کرد: بنیاد سینمایی فارابی به عنوان نهاد حمایتی از سینمای حرفهای مسئولیت بررسی تقاضاها در شوراهای تخصصی و اعلام نظر برای معرفی پروژههای سینمایی به بانک عامل را برعهده دارد.
به گفته وی، تقاضای تهیه کنندگان سینما پس از دریافت پروانه ساخت از معاونت ارزشیابی و نظارت سازمان در شورای تخصصی بنیاد سینمایی فارابی بررسی و اعلام نظر خواهد شد.
ادامه حمایت، رونق کسب و کارهای سینمایی و افزایش کمی و کیفی تولید آثار و حفظ شرایط تعادلی در عرصه تولید فیلم های سینمایی و جلوگیری از بیکاری دست اندرکاران سینما در راستای تولید آثار سینمایی خلاقانه، حرفه ای، استاندارد و اثرگذار و متنوع در مضامین و محتوا را از جمله اهداف این طرح عنوان شد.
وی اضافه کرد: با تلاشهای سازمان سینمایی، این خط اعتباری جدید در قالب انعقاد تفاهمنامه با یکی از بانکهای عامل به منظور اعطای تسهیلات ارزان قیمت در راستای تولید آثار سینمایی فراهم شد.
شکلگیری تولیدات با مضامین متنوع و ژانر گرا و ارتقای محتوایی آثار و حمایت هدفمند از تولیدات مرتبط با اولویتهای فرهنگی و رویکردهای محتوایی سازمان از اهداف این طرح است.
محمد خزاعی با بیان اینکه سازمان سینمایی در سال جاری با اهتمام مضاعف دغدغههای سینماگران در زمینه معیشت، مسکن، بازنشستگی، بیمه و مالیات را پیگیری میکند خاطر نشان کرد: اقدامات موثری در اغلب این بخشها در حال وقوع است و این طرح حمایتی از دیگر اقدامات پیشبینی شده در این راستا است.
به گفته وی علاوه بر این تسهیلات بانکی، سازمان سینمایی در حوزههای دیگر نیز از آثار مورد نیاز سینمای ایران بر اساس اولویتهای سازمان در قالب مشارکت و سرمایهگذاری حمایت میکند.
وی با تاکید بر لزوم حمایت از تولیدات سینمای ایران در حوزههای مختلف گفت: در ماموریتهای پنج ساله تعریف شده برای بنیاد سینمایی فارابی، مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی و انجمن سینمای جوانان ایران در سرفصلهای مختلفی حمایت از جریان تولید با اولویتها و شاخصههای اعلام شده تعریف شده است.
این جلسه با حضور قادر آشنا، اصغر فارسی، حبیب ایل بیگی، یزدان عشیری، علیرضا اسماعیلی، محمدرضا سوقندی، محمد حمیدی مقدم، هاشم میرزاخانی، مجید اسماعیلی، غلامرضا نجاتی، لادن طاهری، رمضانعلی حیدری خلیلی، مهدی آذر پندار، سیدصادق موسوی برگزار شد.