کمال تبریزی: سوء‌تفاهم‌های «سرزمین مادری» برطرف شده/ سریال جدیدم اجتماعی است

  4020704089

 کمال تبریزی درباره گفت‌وگوی اخیر خود با مدیران سارمات صداوسیما درباره پخش سریال «سرزمین مادری» گفت: در جلسه‌ای که در سیمافیلم برگزار شد، اعلام کردند که در حال رایزنی برای پخش هستند و در مهر ماه سریال پخش خواهد شد.

کمال تبریزی ـ کارگردان سریال تاریخی «سرزمین مادری» ـ در گفت‌وگویی با ایسنا درباره  اعلام زمان پخش این مجموعه که مدتی است تلویزیون در حال رایزنی برای پخش آن است، ضمن ابراز امیدواری نسبت به این اتفاق، توضیح داد: امیدوارم این اتفاق بیفتد. با صحبت‌هایی که با مسئولان سیمافیلم داشتیم قول داده‌اند که از مهر ماه سریال را به پخش برسانند. اعلام زمان پخش سریال هم وقتی در تلوبیون جست‌وجو می‌کنیم پیدا می‌شود؛ بنابراین امیدوارم که این اتفاق بیفتد و البته این دفعه مثل دفعه‌های قبل نباشد و در عمل هم شاهد پخش سریال باشیم.

تبریزی درباره‌ی گفت‌وگوی اخیر خود با مدیران سیمافیلم درباره‌ی پخش سریال «سرزمین مادری» یادآور شد: در جلسه‌ای که در سیمافیلم برگزار شد، مدیر سیمافیلم  اعلام کردند که در حال رایزنی برای پخش هستند و در مهرماه سریال پخش خواهد شد؛ البته تاریخ دقیقی نگفتند اما عنوان کردند که قرار است به صورت هفتگی و احتمالا در روزهای پنجشنبه و جمعه پخش شود که تکرار آن هم در ایام هفته عملا پخش می‌شود.

او در پاسخ به اینکه چه نظری دارد که سریال «سرزمین مادری» بعد حدود ۱۰ سال قرار است سرانجام پخش شود؟ اظهار کرد: امیدوارم این اتفاق بیفتد. رئیس سیمافیلم حضوری اعلام کردند که به احتمال زیاد سریال در مهر ماه پخش می‌شود و امیدوارم که شاهد این اتفاق باشیم. حسم خوب است. امیدوارم پخشش شروع شود و ادامه پیدا کند، به مشکلی هم نخورد و مردم بتوانند زحمت بیش از ۱۰ ساله را تماشا کنند که انصافا ساختش بسیار سخت، دشوار و حتی پرهزینه بود. فکر می‌کنم «سرزمین کهن» سریال جذابی باشد و مخاطبان آن را دوست داشته باشند.

این کارگردان درباره اصلاحات انجام شده و میزان قسمت‌های این سریال نیز توضیحاتی را عنوان کرد و گفت: «سرزمین مادری» سه فاز دارد که هر فصل آن حدود ۲۰ قسمت و کم و بیش است و در مجموع شامل ۶۰ قسمت است. ما برای اینکه دیگر هیچ سوءتفاهمی پیش نیاید اصلاحات کامل را انجام دادیم و تمام اصلاحیه‌ها در جلسات متعددی که با افراد مختلف داشتیم انجام شد. اغلب این اصلاحات به تغییر اسامی برمی‌گشت؛ اینکه طوری نباشد که اشاره به افراد خاصی داشته باشیم. البته کاری دشوار بود اما انجام شد و زمانی که همه، سریال را ببینند، متوجه می‌شوند که سوء‌تفاهم‌ها دیگر برطرف شده است و حالا دیگر قصه، داستان و موضوعی که مطرح است، اهمیت دارد و موارد حاشیه‌ای آن کنار می‌رود.

تبریزی در پایان در پاسخ به اینکه آیا قرار است همکاری جدیدی با تلویزیون داشته باشد؟ نیز اظهار کرد: یکی از شرط‌های همکاری من این بود که پخش سریال «سرزمین مادری» را داشته باشم که اگر این اتفاق بیفتد، شرایطی به وجود می‌آید که با تلویزیون همکاری کنم.

او درباره‌ی جزئیات سریال جدیدش توضیح داد: در حال حاضر صحبت‌هایی شده است اما هنوز قطعی نیست و باید جلوتر پیش برویم و ببینیم بحث فیلمنامه و موارد دیگر چطور می‌شود. اگر توافق صورت گیرد، احتمال همکاری مجدد وجود دارد.

به گفته‌ی کمال تبریزی این سریال جدید کاری اجتماعی و روز است، کلیت آن طنز و کمدی نیست اما در آن طنازی و موقعیت‌های کمدی وجود دارد.

yektanetتریبون

پربحث‌های دیروز

  1. تغییر آدم‌ها مشکلی را حل نخواهد کرد/خبر استیضاح وزیر اقتصاد به بی‌ثباتی بازار دامن زده است

  2. زور قانون به زورگیران نمی رسد؟

  3.  اگر پزشکیان رئیس‌جمهور نبود، مقابل قیمت دلار و تعطیلی‌ها سکوت می‌کرد؟/ سبقت رائفی‌پور از پایداری‌ها

  4. یک پیام منفی به بازار مسکن ایران

  5. حتی با قصد قربت هم به بهشت نمی روند! 

  6. دستور رئیس‌جمهور برای رفع فیلتر یوتیوب و تلگرام تا قبل از عید

  7. لحظه تعویض اکیپ مرزبانی ایران و ترکیه در برف و سرما

  8. ماجرای دیزلی بودن اتوبوس‌های برقی تهران چیست؟

  9. پاسخ مردم به رییس جمهور لبنان

  10. جدال دیپلمات‌ها در سازمان ملل؛ آمریکا و روسیه در برابر اروپا و اوکراین

  11. به هیچ کشوری نیازمند نیستیم/ سپاه برای مردم جان می‌دهد/ رمز اقتدار ایران در قوی بودن ملت است

  12. عجیب اما واقعی/ فیروز کریمی سرمربی استقلال شد!

  13. ترامپ، دست‌بردار برنامه هسته‌ای ایران نیست/ ادعاهای عجیب رئیس‌جمهور رژیم آمریکا

  14. دستور پزشکیان در رابطه با نامه پدر «امیرمحمد خالقی»، دانشجوی مقتول دانشگاه تهران

پربحث‌های هفته

  1. سرقت گردنبند از یک پیرزن در محله پیروزی تهران

  2. اظهارات مهم امنیتی پزشکیان/ روایتی از طرحی که برای ناآرامی ایران تدارک دیده شده

  3. شوک بزرگ به افغان‌های ایران/ ممنوعیت به‌ کارگیری اتباع در این استان کشور که افغانستانی‌های زیادی دارد

  4. منوچهر والی‌زاده درگذشت

  5. چاقوی غرب، دست داخلی‌ها و گلوی اقتصاد !

  6. یک قتل و دو تحریف از یک سخنرانی

  7. بازار ارز را چگونه مدیریت کنیم؟!

  8. آمریکا و یک بحران عجیب!

  9. ۲ نکته درباره تذکر معنادار رهبر معظم انقلاب اسلامی

  10. یک روایت درباره درخواست پزشکیان از نمایندگان/ استیضاح همتی منتفی شد یا نشد؟!

  11. پاسخی که میتوانست بهتر باشد / انتقاد تند ربیعی از استیضاح‌کنندگان همتی/ راز رونمایی از پهپاد پیشرفته ایران در آمریکا

  12. ارزیابی مشاور عالی رهبرانقلاب از بررسی FATF در مجمع تشخیص/ توصیه به اصلاح‌طلبان نزدیک به پزشکیان

  13. مهاجرین افغانستانی در ایران و چالش تعدد کدهای هویتی

  14. زمینه‌چینی برای مذاکره ایران با ترامپ؟/ خاتمی: وضعیت کشور تقصیر پزشکیان نیست/ پیام واضح فرمانده ارشد نظامی ایران به آمریکا و اسرائیل

  15. باز هم اقتصاد حرف آخر را زد !

  16. فرزند شهید مقیسه در گفتگو با تابناک: وقتی حمید نوری از سوئد آزاد شد، مسلم دانستیم که منافقین انتقام می گیرند+تصاویر منتشر نشده از قاضی مقیسه

  17. پاسخ یک مقام بلندپایه سیاسی به رژیم صهیونیستی / عبدی همچنان با اعدام مخالفت می‌کند/ طلبکاری به سبک خانم بازیگر

  18. روایت پسر سید حسن نصرالله از نخستین لحظات شهادت سید مقاومت

  19. رئیس‌جمهور لبنان در دیدار مقامات ایرانی: از جنگ‌های دیگران خسته شده‌ایم/ لبنان بهای سنگینی برای آرمان فلسطین پرداخت

  20. شلم شوربای مدیریت فرهنگی !

  21. پزشکیان: اکنون دغدغه اصلی ما، معیشت مردم است

  22. ۱۰۰ سال عمر کنید، بعدش خانه دار می شوید!

  23. رجانیوز: خاتمی باید پاسخگوی وضع فعلی باشد

  24. تغییر آدم‌ها مشکلی را حل نخواهد کرد/خبر استیضاح وزیر اقتصاد به بی‌ثباتی بازار دامن زده است

  25. رهبر انقلاب: تنها راه‌حل مشکلات، پایبندی به مبانی انقلاب است

آخرین عناوین