به نقل از تایمز، این جدول شامل ۱۸ شاخص عملکرد است که عملکرد یک موسسه را در پنج حوزه آموزش، محیط تحقیق، کیفیت تحقیق، صنعت و چشمانداز بینالمللی اندازهگیری میکند.
رتبهبندی امسال بیش از ۱۳۴ میلیون استناد در ۱۶.۵ میلیون نشریه تحقیقاتی را تجزیهوتحلیل کرد و شامل پاسخهای نظرسنجی از ۶۸ هزار و ۴۰۲ محقق در سراسر جهان بود. بهطور کلی، ۴۱۱ هزار داده از بیش از ۲۶۷۳ موسسه جمعآوری شد.
جدول رتبهبندی ۲۰۲۴ که در سراسر جهان مورد اعتماد دانشجویان، اساتید، دولتها و کارشناسان صنعت است، نشان میدهد که چگونه چشمانداز آموزش عالی جهانی در حال تغییر است.
دانشگاه آکسفورد برای هشتمین سال متوالی در صدر این رتبهبندی قرار دارد اما پنج دانشگاه برتر سالهای گذشته شاهد تغییراتی در رتبههای خود بودند. دانشگاه استنفورد به رتبه دوم صعود کرد و دانشگاه هاروارد را به رتبه چهارم رساند.
موسسه فناوری ماساچوست (MIT) امسال با دو پله صعود به رتبه سوم رسیده است. دانشگاه کمبریج پس از اینکه سال گذشته در جایگاه سوم مشترک قرار گرفت، به رتبه پنجم سقوط کرد.
بالاترین ورودی جدید، دانشگاه کاتولیک ایتالیاست که در رتبهبندی ۳۰۱ تا۳۵۰ رتبهبندی شده است با این حال، اکثر موسساتی که امسال برای اولینبار به این رتبهبندی می پیوندند در آسیا قرار دارند.
ایالاتمتحده بهطور کلی با ۱۶۹ مؤسسه دارای بیشترین نمایندگی همچنین بیشترین نمایندگی(۵۶) در بین ۲۰۰ مؤسسه برتر است. هند با ۹۱ مؤسسه در حال حاضر چهارمین کشور پر نمایندگی است و از چین (۸۶) پیشی میگیرد.
چهار کشور برای اولین بار وارد این رتبهبندی میشوند که همه آنها در اروپا هستند. دانشگاه استنفورد رکن آموزشی را رهبری میکند، در حالی که دانشگاههای آکسفورد و کمبریج از نظر محیط تحقیقاتی در صدر قرار دارند. ستون کیفیت تحقیق که به تازگی تغییر نام یافته است، ام آی تی (MIT) را در وهله اول قرار داده است.
دانشگاه شارجه در اماراتمتحده عربی بالاترین امتیاز را در چشمانداز بینالمللی کسب کرده است، در حالی که ۲۸ موسسه برای شاخص صنعت، امتیاز ۱۰۰ را دریافت کردند.