به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، هادی شریعت یار در جمع خبرنگاران اظهارداشت: در چند سال پیش طرح ترافیکی را در وکیلآباد شروع کردیم که آمارها کاهشی شد اما بعد از مدتی آنگونه که باید طرح اجرا نشد، امسال این طرح را دوباره شروع و ارتقا خواهیم داد.
وی افزود: این طرح از بلوار وکیل آباد شروع میشود چرا که محوری شریانی است و رفتارهای مخاطرهآمیز در این بلوار و بزرگراه بسیار زیاد است البته تمام شهر در این طرح دخیل میشود و اگر تخلفی در اجرای این طرح ببینیم با جان افراد معامله نخواهیم کرد و از نظر قانونی و قضایی برخورد خواهیم کرد.
معاون حقوق عامه دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی اضافه کرد: قرار است پلیس را تقویت کنیم و همکاری خوب بین بخشی داشته و از ظرفیت سمنها نیز استفاده خواهیم کرد و از همه مشارکتها به هر نحوی که باشد، ساماندهی و استقبال میکنیم و با توجه به اینکه در حال پیگیری توقیف هوشمند خودرو هستیم، در طرح وکیلآباد با خودروهایی که رفتار مخاطرهآمیز دارند، به جد برخورد میکنیم.
شریعت یار ادامه داد: در توقیف هوشمند، خودرو را در منزل و پارکینگ فرد به صورت هوشمند توقیف میکنیم. ممکن است برخی افراد رانندگی در حین مستی داشته باشند که پزشکی قانونی پای کار آمده تا تست الکل و مواد روانگردان را روی رانندههای متخلف انجام دهد. توقیف خودروهای مخاطرهآمیز طولانیمدت خواهد بود و رانندگان نیز حداقل در سه جلسه آموزشی شرکت خواهند کرد.
وی افزود: در حوزه تصادفات فوتی، خسارات غیر قابل تصور است؛ در قتل، جسد و جنازه مشخصی وجود دارد اما در فوتیهای ناشی از تصادفات در مواردی که خودرو مچاله میشود، جنازه سالمی وجود ندارد. جان انسانها برای ما بسیار اهمیت دارد و نباید به سادگی از کنار آن عبور کنیم.
معاون حقوق عامه دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی گفت: یکی از مصادیق بارز حقوق عامه حفظ حیات انسانها است، بنابراین این موضوع در دستور کار جدی ما قرار دارد. ما کار را زمین نگذاشتیم و تلاش کردیم مداخله جدی داشته باشیم.
شریعتیار با بیان اینکه در حقوق کودک موضوعی که مغفول مانده موضوع مهم و حیاتی جان کودک است، عنوان کرد: در برخی موارد این جان توسط عزیزترین افراد گرفته میشود، گاهی پدر و مادر مقصر حادثه هستند؛ سال گذشته در مشهد 34 نفر از مجموع 245 نفر فوتی افراد زیر 18 سال بودند، این در حالی است که در کشور با روند کاهشی زاد و ولد مواجه هستیم.