بیش از ۴۰۰ مقام آمریکایی نامه‌ای در اعتراض به سیاست بایدن در جنگ خاورمیانه امضا کردند

  4020823089

نیویورک تایمز در گزارشی خبر داد که بیش از ۴۰۰ تن از مقام‌های سیاسی و کارکنان ایالات متحده به نمایندگی از حدود ۴۰ سازمان دولتی امروز (سه‌شنبه) نامه‌ای به رئیس‌جمهور آمریکا در اعتراض به حمایت وی از رژیم صهیونیستی در جنگ غزه ارسال کردند.

بیش از ۴۰۰ مقام آمریکایی نامه‌ای در اعتراض به سیاست بایدن در جنگ خاورمیانه امضا کردند

به گزارش ایرنا از روزنامه نیویورک تایمز، این نامه اعتراضی که توسط نمایندگانی از حدود ۴۰ سازمان دولتی امضا شده است، نشان دهنده‌ی اختلافات داخلی فزاینده درباره حمایت دولت آمریکا از عملیات نظامی رژیم صهیونیستی در غزه است.

امضاکنندگان در این نامه از جو بایدن می‌خواهند تا به دنبال آتش‌بس فوری در نوار غزه باشد و اسرائیل را وادار کند تا اجازه ورود کمک‌های بشردوستانه به این منطقه را بدهد.

بر پایه این گزارش، اگرچه «دولت بایدن به تازگی شروع به ابراز نگرانی در مورد تعداد بالای تلفات غیرنظامیان فلسطینی کرده و در عین حال از رژیم صهیونیستی خواسته است تا خویشتنداری نشان دهد»، اما به نظر نمی‌رسد که این انتقادها آرامش زیادی را در دولت ایالات متحده به وجود آورد.

در این نامه که نسخه‌ای از آن را نیویورک تایمز بررسی کرده است، با محکوم کردن حملات هفتم اکتبر (۱۵ مهر)، از بایدن درخواست شده تا خونریزی ناشی از عملیات نظامی تلافی‌جویانه رژیم صهیونیستی در غزه را متوقف کند.

در این نامه آمده است: ما از رئیس‌جمهوری آمریکا می‌خواهیم که به سرعت آتش‌بس و تنش‌زدایی از جنگ کنونی با تضمین آزادی فوری گروگان‌های اسرائیلی و فلسطینی‌ و همچنین برقراری دسترسی به آب، سوخت، برق و سایر خدمات اساسی و ارسال کمک‌های بشردوستانه کافی به نوار غزه را خواستار شود.

این نامه می‌افزاید: «اکثریت آمریکایی‌ها از آتش‌بس حمایت می‌کنند. علاوه بر این، آمریکایی‌ها نمی‌خواهند ارتش این کشور وارد جنگ پرهزینه و بی‌معنی دیگری در خاورمیانه شود.»

به گفته ۲ دیپلمات سیاسی که در سازماندهی این نامه کمک کردند، اکثریت امضاکنندگان از منصوبان سیاسی ایالات متحده، از شورای امنیت ملی گرفته تا اف‌بی‌آی و وزارت دادگستری آمریکا بوده‌اند.

امضاکنندگان این نامه و همچنین نامه‌ای که کارمندان آژانس توسعه بین‌المللی ایالات متحده (USAID) منتشر کرده‌اند، ناشناس هستند؛ در نامه‌ی آژانس توسعه بین‌المللی آمریکا توضیح داده شده که این موضوع به دلیل نگرانی امنیتی و خطر از دست دادن شغل‌شان است.

به گزارش ایرنا، نیروهای مقاومت فلسطین روز شنبه ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳ عملیات غافلگیر کننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اشغالگر قدس آغاز کردند و این رژیم برای تلافی و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، تمام گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

ایالات متحده مانع از برقراری آتش بس در غزه است و فقط تاکید بر ایجاد وقفه بشردوستانه دارد. از همان روزهای ابتدایی حمله طوفان الاقصی، آمریکا ارسال تسلیحات خود را برای کشتار مردم غزه به رژیم صهیونیستی آغاز کرد.

در حالی ۳۸ روز از آغاز جنگ غزه می‌گذرد که ماشین کشتار رژیم صهیونیستی همچنان در حرکت است و حملات جنون آمیز و هولناک آن به مردم بی دفاع غزه تاکنون بیش از ۱۱ هزار نفر را به شهادت رسانده است.