ابوشریف: اسرائیل می‌خواست نیروهای مقاومت را نابود کند اما کاملا فلج شده است

  4020906009

نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در تهران ضمن تشکر از موضع رئیس جمهوری اسلامی ایران در نشست سران کشورهای اسلامی در ریاض، از نفاق و دورویی کشورهای غربی و عربی انتقاد کرد.

ابوشریف: اسرائیل می‌خواست نیروهای مقاومت را نابود کند اما کاملا فلج شده است

«ناصر ابوشریف» نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در تهران در گفت‌وگو با ایسنا گفت: «سید ابراهیم رئیسی» رئیس‌جمهور ایران در نشست ریاض از سازمان همکاری اسلامی خواست که موضعی در راستای توقف کشتارها و رفع حصر غزه و بازگشایی گذرگاه رفح اتخاذ کند و در سخنرانی‌اش بر این مسائل تاکید کرد؛ در بیانیه سازمان همکاری اسلامی و اتحادیه عرب نیز بر این مسئله تاکید شد اما متاسفانه کشوری‌هایی که با رژیم صهیونیستی ارتباط دارند و با غزه گذرگاه دارند مانند کشور مصر نتوانستند موضع جدی اتخاذ کنند.

مقام فلسطینی در ادامه گفت: این کشورها و تمام کشورهای اسلامی که ۵۷ کشور هستند باید موضع قوی اتخاذ می‌کردند و گذرگاه رفح را باز می‌کردند، این کشورها باید بر کشورهایی که حامی رژیم صهیونیستی هستند فشار می‌آوردند اما متاسفانه در نهایت تنها یک بیانیه پایانی ضعیف صادر شد و همان‌طور که برخی از مسئولان فلسطینی از جمله ابومرزوق (عضو دفتر سیاسی جنبش حماس) گفتند برخی کشورهای عربی با رژیم صهیونیستی و کشورهای غربی هماهنگی دارند و حتی خواهان پیروزی مقاومت نیستند

وی گفت: آنچه در نوار غزه رخ می‌دهد واقعیت امت اسلامی و ضعف آن در حمایت از غزه و مقدسات اسلامی را برملا کرد. مقاومت به خاطر غزه به‌پا نخواست بلکه به خاطر مسئله ملت فلسطین به‌پا خواست که یک مسئله مقدس است. سازمان همکاری اسلامی در پی آتش زدن مسجدالاقصی تشکیل شد اما متاسفانه مسجدالاقصی اکنون هر روز هتک حرمت می‌شود و سازمان همکاری حتی یک موضع عملی نمی‌تواند اتخاذ کند. این یک رسوایی بزرگ برای جهان اسلام و کشورهای عربی است که نمی‌توانند بدون اجازه رژیم صهیونیستی موضع اتخاذ کنند. بنابراین، به‌رغم گام متمایز و موضع صادقانه رئیس‌جمهور ایران کشورهای عربی به خاطر ضعف‌شان حتی یک کاسه آب بدون اجازه رژیم صهیونیستی نمی‌توانند وارد غزه کنند.

 نشست ریاض درباره فلسطین
ابوشریف خاطرنشان کرد: نمی‌توان به‌طور همزمان از غزه حمایت کنید و با رژیم صهیونیستی روابط سازش و روابط اقتصادی و امنیتی و علنی و محرمانه برقرار کنید. تمام روابطی که با رژیم صهیونیستی ایجاد شد به ضرر مسئله فلسطین بود و تمام کسانی که می‌گویند این روابط به سود مسئله فلسطین است، به باور من صادق نیستند بلکه این روابط خنجر از پشت به ملت فلسطین بود. کم‌ترین حمایت از مسئله فلسطین که مسئله اصلی عربی و اسلامی است قطع روابط با رژیم صهیونیستی و یا حداقل تعلیق روابط با آن بود. رژیم صهیونیستی اکنون به راحتی مرتکب کشتار می‌شود و جز محکومیت‌های ضعیف و غیرعملی که هیچ تاثیری بر رژیم صهیونیستی و حامیان غربی آن ندارد، چیزی نمی‌شنویم.

نماینده جهاد اسلامی با اشاره به اینکه نشست سازمان همکاری با تاخیر برگزار شد، گفت: این سازمان، سازمان بزرگی است اما متاسفانه کمیته عملی ندارد که بر اجرای بیانیه‌ها نظارت داشته باشد اما به طور همزمان قدرت‌هایی وجود دارد که برای اجرایی کردن بیانیه‌ پایانی فشار می‌آورند. سازمان همکاری اسلامی اکنون مانند سازمان صلیب سرخ است، نه سازمانی که تمام کشورهای اسلامی در آن حضور دارند. این سازمان تنها بیانیه صادر می‌کند و هیچکس اجرای این بیانیه‌ها را پیگیری نمی‌کند و ارزش این بیانیه حتی ارزش جوهری که با آن نوشته شده‌اند را ندارند.

وی در ادامه گفت: رژیم صهیونیستی پس از ۵۰ روز قتل و کشتار زنان و کودکان و ویرانی خانه‌ها و موسسات و بیمارستان‌ها و تمام این جنایت‌های نسل‌کشی، نتواست هیچ‌یک از اهدافش را محقق کند، هدف اصلی رژیم صهیونیستی نابودی نیروهای مقاومت بود اما به‌رغم همه وحشی‌گری‌ها و جنایت‌ها و حمایت‌های غیرعادی از سوی مستکبران نتوانست چیزی محقق کند بلکه خسارت‌های زیادی نیز به آن وارد شد. صدها تانک و نفر بر منهدم شدند و هزاران صهیونیست کشته و زخمی شدند، آسیب‌های زیادی به بخش اقتصادی رژیم صهیونیستی وارد شد و این رژیم اکنون فلج کامل است. به هر حال تنها نتیجه تجاوزهای رژیم صهیونیستی ویرانی و خرابی و کشتار زنان و کودکان بود و همین امر باعث شد که ملت فلسطین مورد حمایت جهانی قرار گیرد و فرهنگ مقاومت بیشتر از قلب نزد جوانان گسترش یافت.

 بازگشت مردم شمال غزه به محل زندگی خود پس از آتش‌بس
ابوشریف تاکید کرد: کشورهایی که با رژیم صهیونیستی رابطه دارند باید روابط‌شان را به طور کامل قطع کنند، متاسفانه برخی‌ها قربانی و جلاد را برابر توصیف کردند و مقاومت را محکوم کردند، درحالی که جنایت‌های رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین را محکوم نمی‌کنند. متاسفانه برخی کشورهای عربی امروز نه می‌توان آن‌ها را عربی توصیف کرد و نه اسلامی و موضع آن‌ها را صهیونیست‌ها مشخص می‌کنند. این کشورها تصمیم‌گیری‌هایشان دست خودشان نیست و هیچ گونه فشاری علیه رژیم صهیونیستی وارد نمی‌کنند. آن‌ها که رژیم صهیونیستی را محکوم می‌کنند و به طور همزمان به آن انرژی صادر می‌کنند موضعشان متناقض است. درست است که اتخاذ مواضع مهم است اما گام‌های عملی مهم‌تر از این مواضع هستند. متاسفانه بیشتر کشورهای عربی در مواض‌شان صادق نیستند و این بیانیه‌ها را صادر می‌کنند تا محبوبیت خود نزد ملت‌هایشان را از دست ندهند. این نبرد ضعف عرب‌ها را نشان داد و چهره واقعی غربی‌ها را نیز که به قوانین بین‌المللی، اخلاقی و آزادی احترام نمی‌گذارند، برملا کرد.

نماینده جهاد اسلامی درباره آتش‌بس موقت در غزه هم گفت: ما این آتش‌بس را فرصتی برای رساندن کمک‌ها و آب و غذا و دارو به زنان و کودکان غزه و پناه‌دادن به آوارگان می‌دانیم. همچنین آتش‌بس پیامی به همراه دارد که ما ۲۵۰ صهیونیست را اسیر نکردیم بلکه این غزه و کرانه باختری هستند که سال‌هاست به مثابه ۲ زندان بزرگ هستند. رژیم صهیونیستی تنها از هفت اکتبر تاکنون ۳۳۰۰ فلسطینی را اسیر کرد، این درحالی‌است که جهان نفاق غیرعادی خود را نشان داده و خواستار آزادی ۲۵۰ صهیونیست است؛ آن‌ها را گروگان توصیف می‌کند ولی در واقع این فلسطین است بیش از ۷۵ سال در دست رژیم صهیونیستی و حامیانش گروگان است و ۵۰ سال قبل از آن نیز تحت اشغال انگلیس بود. این نبرد واقعیت و ظلم غربی‌ها و ایستادگی در کنار جلاد علیه قربانی را نشان داد. این نبرد تمام ارزش‌های انسانی و اخلاقی را زیر سوال برد.