پاکستان سفیرش را از تهران فراخواند

  4021027083 ۱۰ نظر، ۰ در صف انتشار و ۲ تکراری یا غیرقابل انتشار

در پی حمله موشکی ایران به مقر گروه‌های تروریستی در خاک پاکستان، رسانه‌های پاکستانی اعلام کردند که دولت این کشور سفیر خود در تهران را به اسلام‌آباد فراخوانده است.

پاکستان سفیرش را از تهران فراخواند

به گزارش خبرگزاری مهر، رسانه‌های محلی پاکستان امروز چهارشنبه به نقل از «ممتاز زهرا بلوچ» سخنگوی وزارت خارجه این کشور اعلام کردند که اسلام‌آباد در اعتراض به حمله موشکی ایران به مقر گروه‌های تروریستی در خاک پاکستان، از سفیر ایران که هم‌اکنون در تهران به سر می‌برد خواسته به پاکستان برنگردد.

به گفته سخنگوی وزارت خارجه پاکستان، اسلام‌آباد این تصمیم را به دولت ایران اطلاع داده است. دولت پاکستان همچنین سفیر خود در تهران را به اسلام‌آباد فراخوانده است.

پیش از این وب‌سایت وزارت خارجه پاکستان با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که پاکستان «نقض بی دلیل حریم هوایی خود و حمله به داخل خاک پاکستان را به شدت محکوم می‌کند.» در ادامه این بیانیه آمده است که این حمله موشکی نقض حاکمیت پاکستان و کاملاً غیرقابل قبول است و می‌تواند عواقب جدی داشته باشد.

پاکستان در بیانیه خود افزود که تروریسم یک تهدید مشترک برای همه کشورهای منطقه است که نیازمند اقدام هماهنگ است.

شامگاه سه‌شنبه یک منبع آگاه در گفت‌وگو با مهر اعلام کرده بود که در پاسخ به حمله تروریستی به دو مقر مهم گروهک تروریستی جیش‌الظلم در خاک پاکستان هدف قرار گرفت. این مقرها توسط موشک و پهپاد منهدم شده است.

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۳۵۹۱۳۰۱۵:۴۱:۳۸ ۱۴۰۲/۱۰/۲۷
حالا از این خبر بیشتر میشنویم ... اون عراق اینم پاکستان .
ناشناس۳۳۵۹۲۰۶۱۷:۰۸:۵۲ ۱۴۰۲/۱۰/۲۷
مگر شما حاکمیت هم سرتان می شود که تروریست می فرستید اینجا
ناشناس۳۳۵۹۲۳۴۱۷:۳۷:۲۸ ۱۴۰۲/۱۰/۲۷
دولت پاکستان سال هاست از سعود پول می گیرد برای آزادی عمل اشرار علیه ایران.
ناشناس۳۳۵۹۲۳۵۱۷:۳۸:۵۸ ۱۴۰۲/۱۰/۲۷
این پاکستان بود که سال ها مجرای ورود امریکا و انگلیس به افغانستان بود.
ناشناس۳۳۵۹۳۱۶۱۹:۰۷:۲۶ ۱۴۰۲/۱۰/۲۷
دیپلماسی ارتباط با همسایگان داره کم کم جواب میده
ناشناس۳۳۵۹۴۲۰۲۱:۳۲:۴۳ ۱۴۰۲/۱۰/۲۷
چرا از خروج سفیر ما از پاکستان جلوگیری کردند؟ باید تمام پرسنل سفارت پاکستان در هر رده ای از خروجشان از کشور ممانعت بعمل بیاد تا دیگه همچین کاری با سفیر ما نکنند. در سیاست خارجی باید محکم بایستید بقولی کلوخ انداز را پاسخ سنگ است..
ناشناس۳۳۵۹۵۱۶۲۳:۲۵:۲۷ ۱۴۰۲/۱۰/۲۷
انتظار پاداش از پاکستان داشتید؟
ناشناس۳۳۵۹۵۲۰۲۳:۳۱:۵۹ ۱۴۰۲/۱۰/۲۷
وقتی از داخل پاکستان به ایران حمله میشه چرا سفیرش رو فرا نمی خونه ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!
ناشناس۳۳۵۹۵۲۴۲۳:۳۹:۰۵ ۱۴۰۲/۱۰/۲۷
به سران پاکستان بگید اونجا که سربازان ایرانی از طریق خاک پاکستان ، شهید می شدن اونجا مگه سفارت پاکستان رو بستیم!!
ناشناس۳۳۵۹۵۶۲۰۰:۲۳:۴۰ ۱۴۰۲/۱۰/۲۸
غیرت داشتید تروریست هارو فرا میخوندید
yektanetتریبون

آخرین عناوین