حضور اولین داور زن در فوتبال مردان ایران/ دربی با VAR شد

  4021215056 ۵ نظر، ۰ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

با اعلام رییس کمیته داوران فدراسیون فوتبال، دیدار تیم های استقلال تهران و پرسپولیس با سیستم کمک داور ویدیویی برگزار خواهد شد.

حضور اولین داور زن در فوتبال مردان ایران/ دربی با VAR شد

به گزارش ایسنا، طبق اعلام سازمان لیگ داربی پایتخت بین دو تیم استقلال و پرسپولیس چهارشنبه هفته آینده در ورزشگاه آزادی برگزار خواهد شد.

مطابق بازی رفت کمیته داوران قصد دارد این بازی را با سیستم VARبرگزار کند که مهمترین اتفاق این بازی حضور داور زن در اتاق VAR است.

در همین راستا خداداد افشاریان رئیس کمیته داوران در این باره اعلام کرد مهسا قربانی داور اتاق VAR داربی خواهد بود تا به این ترتیب او به اولین داور زن تاریخ داربی‌های تهران تبدیل شود.

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۴۰۷۷۰۴۱۲:۵۴:۳۸ ۱۴۰۲/۱۲/۱۵
فردا دوستان می آیند و اعلام می کنند داور زن چرا پشت دوربین قرار گرفته
ناشناس۳۴۰۷۷۲۳۱۳:۰۸:۰۶ ۱۴۰۲/۱۲/۱۵
جدی چرا فقط انقدر پیگیر حضور خانمها در امور آقایون هستن. چرا برعکس نیست. چرا ۲۰ سال جراح زنان و زایمان آقا نمیگیرن؟
ناشناس۳۴۰۷۸۳۱۱۴:۰۹:۰۴ ۱۴۰۲/۱۲/۱۵
سقوط بیشتر خانوده در تقلید از غرب....
ناشناس۳۴۰۸۲۷۷۱۹:۴۱:۰۳ ۱۴۰۲/۱۲/۱۵
یه عکس از ایشون میزاشتید بد نبود!
ناشناس۳۴۰۸۲۹۶۱۹:۵۳:۲۶ ۱۴۰۲/۱۲/۱۵
آفرین از بیمارستانها و ورزشگاه و ..‌ رسیدید به داور زن. کلا تمام امور اقایون بدید به این فمینیستهای اسلامی درست می‌کنند مملکت
yektanetتریبون

آخرین عناوین