شخصی در وزارت کشور مانع ورود اتوبوس‌ برقی

  4030121034 ۳ نظر، ۰ در صف انتشار و ۶ تکراری یا غیرقابل انتشار

رئیس شورای شهر تهران نسبت به ممانعت از ورود واگن‌های مترو و اتوبوسهای برقی وارداتی از چین به داخل کشور انتقاد کرد و گفت: متاسفانه فردی که در وزارت کشور مسئولیت دارد برای ورود واگن‌ها و اتوبوس‌ها چالش ایجاد کرده است!

شخصی در وزارت کشور مانع ورود اتوبوس‌ برقی

به گزارش تسنیم، مهدی چمران صبح امروز پیش از آغاز دویست و بیست و ششمین جلسه شورای شهر تهران در جمع خبرنگاران، با اشاره به دستور جلسات امروز شورای شهر تهران اظهار کرد: یک فوریت اصلاحیه حق‌الجلسه همکارانی که در کمیسیون‌های خارج از مجموعه شهرداری تهران شرکت می‌کنند، در جلسه امروز مورد بررسی قرار خواهد گرفت به طوری که این حق‌الجلسه از سال 92 تغییری نکرده و امروز یک فوریت آن مورد بازنگری قرار خواهد گرفت.

وی تصریح کرد: اصلاحیه تعیین بهای خدمات فرهنگی و تفریحی از جمله باغ پرندگان از دیگر مواردی است که در جلسه امروز به آن پرداخته خواهد شد و در ادامه نیز عوارض ورودیه ماشین‌آلات به سازمان میادین مورد بررسی قرار خواهد گرفت و در ادامه جلسه به بررسی پرونده باغات و نامگذاری چند معبر پرداخته خواهد شد.

رئیس شورای شهر تهران با اشاره به پیشنهاداتی در ارتباط با خانه باغ‌ها تصریح کرد: تکلیف باغات که در مقیاس کوچک و بزرگ مشخص است و شهرداری تهران تلاشش براین است که این باغات را خریداری و به فضای عمومی تبدیل کند اما متاسفانه در خانه باغات شاهد هستیم که برخی از افراد در حال خشکاندن درختان هستند و به همین جهت پیشنهاداتی از سوی معاونت شهرسازی شهرداری تهران حدود 6 ماه پیش داده شده است و ما نیز در کمیسیون‌های شهرسازی خدمات شهری و حتی عمران پیشنهاداتی را برای این مسئله تهیه کرده‌ایم.

چمران همچنین در ارتباط با آماده‌سازی پایتخت در آستانه عید فطر گفت: قاعدتا مجموعه‌های مربوطه نیز از شب گذشته و امروز شهر را برای این مسئله آماده خواهند کرد.

وی در ارتباط با اظهارات فروزنده؛ معاون شهردار تهران مبنی بر ساخت 5 هتل در 5 بوستان پایتخت گفت: این مسئله تنها در حد یک ایده است و هنوز مصوبه ای مبنی بر اینکه در کدام بوستان‌ها هتل ساخته شود وجود ندارد، همانند شهربازی که قرار بود شهرداری تهران بسازد و حتی یک فوریت آن در صحن شورا تصویب شد اما در ادامه با چالش روبرو شد.

رئیس شورای شهر تهران در ادامه با اشاره به ادامه‌دار بودن مشکلات ورود واگن‌ها و اتوبوس‌های برقی تصریح کرد: علی‌رغم اینکه قراردادهای این موارد از ماه‌ها پیش بسته شده اما متاسفانه ما در داخل کشور برای ورود واگن‌های مترو و اتوبوس‌ها با موانعی روبرو شده‌ایم.چمران تصریح کرد: این موانع مربوط می‌شود به مجموعه وزارت کشور البته نه خود وزیر کشور بلکه زیرمجموعه‌های این وزارتخانه که جلوی ورود اتوبوس‌ها و واگن‌ها گرفته شده است و جالب است که فرد مسئول در وزارت کشور خود را کارفرما می‌داند و می‌گوید مطابق قانون جلوی این کار را گرفته است و قاعدتا این ممانعت و اختلال در ورود واگن‌های مترو و اتوبوس ضررش به مردم می‌رسد و نفعش به ... و این درحالی است که مردم هر روز مشکلاتی را در ارتباط با حوزه حمل و نقل عمومی دارند و امیدواریم این مسئله هرچه سریعتر برطرف شود.

دیدگاه کاربران

علی۳۴۴۹۷۰۱۱۲:۲۲:۲۹ ۱۴۰۳/۱/۲۱
جناب چمران لابد شخص مسول در وزارت کشور راست گفته و مانع قانونی وجود دارد.
ناشناس۳۴۴۹۸۷۳۱۳:۵۵:۱۸ ۱۴۰۳/۱/۲۱
وزارت کشور چه کار داره؟!
محمد۳۴۵۰۱۵۵۱۷:۴۳:۰۱ ۱۴۰۳/۱/۲۱
آقای وزیر کشور چیکاره است؟؟؟؟؟ حل کنه مشکل رو
yektanetتریبون

پربحث‌های هفته

  1. می‌خواهیم در مخالفت با قانون حجاب تجمع برگزار کنیم؛ ما چنین حقی داریم؟

  2. چرا آمریکا ما را به توسعه نمی رساند

  3. خبر مهم مشاور سردار حاجی‌زاده از عملیات «وعده صادق ۳»/ دلیل محقق نشدن این عملیات مشخص شد

  4. طالبان همکاری نمی‌کند؛ باید فوری اتباع افغانستانی را اخراج کنید!

  5. قانون حجاب را قبول ندارند؟ امام گفته بود غلط کردی قانون را قبول نداری/ استفاده از استیضاح برای ابلاغ قانون حجاب

  6. رویابافی جدید ترامپ در مورد صادرات نفت ایران

  7. حقه‌بازی ترامپ علیه ایران

  8. بن بست در «وفاق» فقط با رفتن «همتی»؟!

  9. چرا نتوانسته ایم؟!

  10. فساد اقتصادی با ما چه می کند؟

  11. نامه لازم نیست؛ توافق آماده است!

  12. آقاتهرانی: ان‌شاالله این لحظات آخر برای ابلاغ قانون عفاف و حجاب است

  13. جولانی و متحدانش در شوک!

  14. غضنفری: پزشکیان اگر نمی‌تواند استعفا دهد/ ظریف، عضو شاخص انجمن حجتیه است!

  15. حمله رسایی به اظهارات نماینده کاشمر درباره پول گرفتن متحصنین قانون حجاب: بیجا می‌کنی شنیده را بازگو می‌کنی!

  16. مهدی یراحی به چه دلیلی شلاق خورد؟

  17. رهبر انقلاب: ایران قطعاً زیر بار توقعات تحکم‌آمیز دولت‌های قلدر نمی‌رود/ مسئله مهم کشور، معیشت مردم است؛‌ مسئولان به‌دنبال حل مشکلات معیشتی باشند

  18. بانوی آهنین، خانواده فرو ریخته!

  19. سفره هایی که روز به روز کوچک تر می شود...

  20. زید‌آبادی، فاتحه وفاق را خواند/ یک انتقاد تند از پسر پزشکیان/ به خاطر دیده‌شدن، هزینه نسازید!

  21. ترامپ: به رهبر ایران نامه نوشته ام

  22. توضیحات دفتر «محسن رفیق دوست» درباره مصاحبه جنجالی او و حاشیه‌های ایجاد شده/ اشاره به جراحی مغز وی و عوارض آن

  23. ادای تیزهوشی محسن رفیق‌دوست و این همه جهالت؟!

  24. اعترافات فائزه هاشمی/ ابتذال فراگیر خطرناک/ پزشکیان باج زیادی به رقبای خود داد!

  25. واقعیتی که وزیر خزانه‌داری آمریکا لو داد!

آخرین عناوین