قاضی زاده هاشمی: ارزترجیحی برای خرید تجهیزات و داروهای ایثارگران و جانبازان تخصیص داده شد

  4030219066 ۲ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱ تکراری یا غیرقابل انتشار

رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران از تخصیص منابع ارزی برای خرید تجهیزات و داروهای ایثارگران و جانبازان خبر داد و گفت: وزارت بهداشت و صمت مجوزات لازم را به بنیاد شهید داده‌اند.

قاضی زاده هاشمی: ارزترجیحی برای خرید تجهیزات و داروهای ایثارگران و جانبازان تخصیص داده شد

به گزارش ایرنا، امیرحسین قاضی زاده هاشمی امروز - چهارشنبه ۱۹ اردییبهشت - در حاشیه نشست هیات دولت گفت: دولت و مجلس کمک کردند جداول بودجه هم ابلاغ شد تا رشد قابل قبولی در پرداختی های مربوط به خانواده های شهدا و ایثارگران داشته باشیم.

رئیس بنیاد شهید افزود: آن چیزی که دنبال آن بودیم مساله تامین ارز برای خرید تجهیزات مربوط به جانبازان و ایثارگران پس از ۱۰ سال بود که به نتیجه رسید. چرا که بعضی از این تجهیزات در داخل تولید می‌شدند لذا از ثبت سفارش تجهیزات و هم از اجازه واردات آنها ممانعت می شد ، شرکت های داخلی هم در این زمینه وجود نداشتند و مجبور بودیم بعضا به صورت چمدانی تجهیزات را وارد کنیم.

وی ادامه داد: هم وزارت بهداشت و هم وزارت صمت مجوزات لازم را به بنیاد شهید دادند و در جدول تخصیص منابع ارزی، ارز ترجیحی برای خرید تجهیزات و داروهای ایثارگران و جانبازان تخصیص داده شد.

وی در ادامه درباره افزایش حقوق خانواده شهدای گفت: در بخش‌های مختلف این افزایش حقوق متفاوت است، والدین خانواده های شهدا هفت میلیون و صد دریافت می کردند و امسال به ۱۵ میلیون رسیده است. در مورد سایر حقوق جانبازان حالت اشتغال مطابق با رشدها اتفاق افتاد یعنی انجایی که باید ۲۰ درصد رشد کند ۲۰ درصد، در مورد حق پرستاری ۳۵ درصد براساس قانون کار افزایش پیدا کند ۳۵ درصد، مجموعا رشدی که در پرداخت های بنیاد شهید اتفاق افتاده است از متوسط پرداخت های مجموعه دولت بالاتر است که این نشان دهنده این است که اولویت دولت و مجلس در حوزه شهدا و ایثار بوده است چرا که در طی دوسال منابعی که در اختیار بنیاد شهید بوده سه برابر شده است یعنی بودجه ۳۰ هزار میلیاردتومانی به ۹۰ هزار میلیاردتومان رسیده است. 

رییس بنیاد شهید ادامه داد: البته اگر باز پرسیده شود که با این همه افزایش آیا کفایت تمام خدمات بنیاد شهید را می کند باید بگویم خیر، به علت این که به صورت طولانی مدت یکسری خدمات ناقص داده شده است تا بتوانیم این خدمات را کامل کنیم به جای ۹۰ هزار میلیارد تومان نیاز به ۲۰۰ هزار میلیارد تومان بودجه است که در حال حاضر ممکن نیست.