درخواست قانونگذاران اروپایی از اتحادیه اروپا برای تحریم اسرائیل

  4030219146

ده ها قانونگذار اروپایی روز چهارشنبه از اتحادیه اروپا خواستند تا به دلیل حمله اخیر رژیم صهیونیستی به رفح در جنوب نوار غزه، تحریم هایی را علیه این رژیم اعمال کند.

درخواست قانونگذاران اروپایی از اتحادیه اروپا برای تحریم اسرائیل

به گزارش چهارشنبه شب ایرنا از "آناتولی" ۶۷ قانونگذار، عمدتاً از گروه‌های چپ در پارلمان اروپا در نامه ای سرگشاده به چارلز میشل، رئیس شورای اروپا، اورسولا فون در لاین رئیس کمیسیون اروپا و جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی، نوشتند: عملیات نظامی اسرائیل که اخیراً در رفح آغاز شده، اقدام مقابل اتحادیه اروپا را می طلبد. ما از شما می‌خواهیم که در اسرع وقت جلسه شورای اروپا را برای بحث در مورد پیامدهای این حمله و اعمال تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه اسرائیل، برگزار کنید.

فون در لاین پیش از این اظهار داشته بود که تهاجم به رفح "کاملاً غیرقابل قبول" خواهد بود و در صورت وقوع این حمله "اتحادیه اروپا اقدام خواهد کرد. "

در این نامه افزوده شده است: «یک واکنش قاطع بین المللی بیش از هر زمان دیگری نیاز است و اتحادیه اروپا باید تمام اقداماتی را که در توان خود است انجام دهد تا اسرائیل را مجبور به تبعیت از قوانین بین المللی کند. تحریم‌ها علیه اسرائیل تنها پاسخ کافی به این عملیات نظامی وحشتناک و بی‌ملاحظه در رفح و سایر مناطق نوار غزه است و در راستای تعهدات اتحادیه اروپا برای حمایت از اقدامات موقت اعمال‌شده توسط دادگاه لاهه است.

به گزارش ایرنا، گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه ۱۴۰۲برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد. این وقفه یا آتش بس موقت هفت روز طول کشید و سرانجام ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳ به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.

کابینه جنگ رژیم اسرائیل ۱۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ برابر با ۶ می ۲۰۲۴ نیز به رغم مخالفت‌های بین‌المللی، حمله زمینی به شهر رفح واقع در جنوب نوار غزه را تائید کرد و ارتش این رژیم، از ۱۸ اردیبهشت بخش فلسطینی گذرگاه رفح در شرق این شهر را اشغال کرده‌ است و بدین ترتیب، رفح شاهد حملات هوایی و گلوله باران شدید رژیم اسرائیل در تمامی مناطق خود از جمله مناطق مسکونی بوده و این رژیم با حمله به سمت گذرگاه رفح، تنها دروازه فلسطینیان غزه را به روی جهان بست.

این عملیات تنها ساعاتی پس از آن آغاز شد که جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) اعلام کرد که پیشنهاد آتش بس مصر و قطر را پذیرفته است؛ اما رژیم صهیونیستی ادعا کرد که این پیشنهاد خواسته‌های ضروری این رژیم را تامین نمی‌کند.

به گفته مقامات بهداشتی فلسطین، تاکنون نزدیک به ۳۴ هزار و ۸۰۰ فلسطینی در غزه به شهادت رسیده‌اند که بیشتر آنها زنان و کودکان هستند.