حمایت سندرز از بازداشت نتانیاهو

  4030303040 ۸ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱ تکراری یا غیرقابل انتشار

سناتور برجسته آمریکایی از درخواست حکم بازداشت سران رژیم صهیونیستی توسط دیوان کیفری بین‌المللی حمایت کرد.

حمایت سندرز از بازداشت نتانیاهو

به گزارش ایسنا، «برنی سندرز» سناتور برجسته و مستقل آمریکا با استقبال از درخواست دیوان کیفری بین‌المللی (ICC) برای صدور حکم بازداشت علیه «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و «یوآو گالانت» وزیر جنگ این رژیم به دلیل ارتکاب جنایات جنگی علیه ملت فلسطین خاطرنشان کرد: آنچه دادگاه لاهه انجام داده برای جامعه جهانی مهم است، به این معنا که ما نمی‌توانیم اجازه دهیم نسل بشر به سمت وحشیگری پیش برود.

سندرز در اظهارات خود در مجلس سنا با تاکید بر اینکه «ایالات متحده می‌بایست ‌پایبند به حقوق‌ بین‌الملل باشد» گفت: به نظر من دیوان کیفری بین‌المللی تلاش می کند قوانین بین‌المللی و حداقل استانداردهای شرافت را رعایت کند. دولت ما نیز نباید کمتر از این کاری انجام دهد.

وی با اشاره به استقبال آمریکا از صدور حکم مشابه برای «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه از سوی دادگاه لاهه افزود: دیوان کیفری بین‌الملل کار خود را انجام می‌دهد. دارد کاری را که قرار است انجام دهد، انجام می‌دهد. ما نمی‌توانیم قوانین بین‌الملل را فقط در مواقعی که مناسب باشد اعمال کنیم.

برنی سندرز همچنین به سناتورها یادآوری کرد که از زمان آغاز جنگ اسرائیل علیه غزه در هفت اکتبر سال گذشته بیش از ۳۵۰۰۰ فلسطینی کشته و تقریبا ۸۰۰۰۰ زخمی شده‌اند.

دیدگاه کاربران

ک۳۴۹۷۸۸۱۰۱:۱۸:۴۴ ۱۴۰۳/۳/۴
علنا نسل کشی شده
ناشناس۳۴۹۷۸۹۴۰۲:۲۵:۳۵ ۱۴۰۳/۳/۴
سران سیاستمدار آمریکا که متمایل به صهیونیست هاهستند حیثیت وشرف تمامی آمریکا را در کل جهان زیر سوال بردند ودیگر آبروی برای آمریکا نگذاشتند وهمچنین اینگلیسی ها و فرانسوی ها و آلمان و ایتالیا وبرخی دیگر کشورها برای همیشه در تاریخ ثبت گردیده است .
ص _ ن۳۴۹۷۹۸۰۰۹:۴۵:۵۷ ۱۴۰۳/۳/۴
قابل توجه ، رژیم موقت صهیونسیتی از درون پوسیده شده و در حال محو شدن پیش می رود ، به دلیل اینکه جنایات زیادی مرتکب شده ازجمله قتل عام زنان و کودکان فلسطین غزه مظلوم و مقاوم.
حبیب الا دودانگه۳۴۹۸۱۰۵۱۳:۵۶:۲۱ ۱۴۰۳/۳/۴
سلام بجای این حرفا جنگ متوقف کنید
سید مرادی۳۴۹۸۱۲۶۱۴:۳۸:۴۱ ۱۴۰۳/۳/۴
سلام ای نماینده نازنین که هنوز پای قسمی که اول روز خودم ای ایستاده ای بر خیز برو گوشه ای بیاب گریه کن که خداوند را شاید نجات دهد چون یقین دارم غضب حق تعالی بالای سر همگیتان به پرواز درآمده بس که مقاماتتان ظلم میکنند
محمدحسین حیدری۳۴۹۸۱۷۸۱۶:۲۲:۳۴ ۱۴۰۳/۳/۴
رژیم کودک کش اسرائیل باید مجازات واز روی زمین محو بشه
محسن۳۴۹۸۲۷۲۱۸:۵۳:۲۱ ۱۴۰۳/۳/۴
باید این غده سرطانی از روی زمین محو شود تا منطقه ثبات پیدا کند انشاالله وبه برکت دعاهای دردمندان آمین یا رب العالمین
جلیل۳۴۹۸۲۹۰۱۹:۳۸:۱۸ ۱۴۰۳/۳/۴
اینها همش فیلم بازیه،امکان نداره همچین کاری بتونن انجام بدهند،فقط میخان افکار مردم جهان رو بسمتی سوق دهند که مردم فک کنن در جهان عدالتی هم هست،در حالیکه تمام دسیسه ها از اول زیر نظر انگلیس و آمریکا بوده و اهداف بزرگی رو در سر دارند
yektanetتریبون

آخرین عناوین