ادعای آژانس: ذخایر اورانیوم غنی‌شده در ایران به ۳۰ برابر سقف برجام رسیده است

  4030307142 ۳ نظر، ۰ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

خبرگزاری آسوشیتدپرس روز دوشنبه ادعا کرد که بنا بر آخرین گزارش مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به اعضای شورای حکام، ذخایر اورانیوم غنی شده در ایران به ۳۰ برابر حد توافق شده در برجام رسیده است.

ادعای آژانس: ذخایر اورانیوم غنی‌شده در ایران به ۳۰ برابر سقف برجام رسیده است

در پی این توافق جلساتی در سطح کارشناسی برگزار شد و با تعاملات انجام شده چندین موضوع فنی بین ایران و آژانس حل و فصل شد.

در واقع با همکاری و حسن نیت جمهوری اسلامی ایران، اختلافات بر سر یکی از سه مکانی که آژانس ادعا می‌کند رد اورانیوم در آن پیدا شده، حل و فصل و همچنین پاسخ‌های مستدل و مستندات مربوطه درباره سایر مکان‌ها به آژانس ارائه شد.

گروسی همچنین در سفری که دو هفته پیش به ایران داشت، درباره تداوم اجرای بیانیه ۴ مارس با مقام های کشورمان رایزنی  کرد و مقرر شد تا برای تهیه پیش‌نویس تداوم تعاملات بر مبنای بیانیه مشترک، مذاکرات معاونان سازمان انرژی اتمی کشورمان و آژانس بین المللی انرژی اتمی آغاز شود.

جمهوری اسلامی ایران همواره تاکید کرده است که همکاری خود را با آژانس در چارچوب موافقتنامه جامع پادمان ادامه داده و مسائل باقی‌مانده پادمانی نیز با رویکرد حرفه‌ای و بدون جانبداری آژانس قابل حل است.

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۵۰۱۲۳۳۲۰:۲۲:۴۵ ۱۴۰۳/۳/۷
دوباره دنبال روی کار آمدن برخی میگردند تا بکمک آنها بتون ریزی رآکتورها و اوراق کردن سانتریفیوژها را شروع کنند ...کاش آقای رییسی بودند..‌
ناشناس۳۵۰۱۵۷۴۰۸:۲۰:۵۵ ۱۴۰۳/۳/۸
رو قوی شو گر راحت جهان طلبی ...که در قاموس طبیعت ضعیف پایمال است ...دستیابی ایران به قدرت نامتعارف آنهم در وضعیتی که مکرراً در معرض تهدیدات نامتعارف نظامی برخی دول متخاصم بوده هم توجیه داشته و هم میخ ثبات ایران خواهد شد
ناشناس۳۵۰۱۶۱۳۰۹:۲۷:۳۱ ۱۴۰۳/۳/۸
هشدارهای داده شده نشانه بدی از امکان تصویب مکانیسم ماشه علیه کشور ما دارد. چه دلیلی دارد که غنی سازی را با حجم بالا تولید کنیم و در مضان اتهام برای تولید بمب هسته ای قرار بگیریم؟
yektanetتریبون

آخرین عناوین