پرده هایی که ترامپ کنار می زند

گروه جهان الف،   4030312134 ۲۲ نظر، ۰ در صف انتشار و ۸ تکراری یا غیرقابل انتشار

به نظر می رسد که آنچه اخیرا در قالب صدور حکم دادگاه منهتن نیویورک علیه ترامپ شاهد بودیم، مقدمه ای برای جنجال سازی های گسترده تر ترامپ در ماه های منتهی به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا باشد.

 پرده هایی که ترامپ کنار می زند

به گزارش الف؛ به تازگی جنجال تازه ای دامان ترامپ را گرفته است. رئیس جمهور اسبق آمریکا از سوی دادگاه منهتن نیویورک، در پرونده پرداخت حق السکوت به یک پورن استار آمریکایی در بحبوحه برگزاری انتخابات ریاست جمهوری سال 2016 آمریکا و دستکاری در اسناد تجاری اش، مجرم شناخته شده است. بر اساس حکم دادگاه مذکور، ترامپ در 34 فقره اتهامی مجرم شناخته شده است. موضوعی که عملا وی را هم به نخستین رئیس جمهور در تاریخ آمریکا تبدیل کرده که تحت پیگرد کیفری قرار گرفته و هم از سوی سیستم قضایی آمریکا مجرم شناخته شده است. اندکی پس از صدور حکم مذکور، دونالد ترامپ طبق معمول به رفتارهای همیشگی‌اش یعنی جنجال آفرینی روی آورد و ضمن حمله به قاضی دادگاه منهتن نیویورک او را فردی ظالم توصیف کرد که به هیچ عنوان به وی اجازه حرف زدن و آوردن شاهد به دادگاه را نداده است. 

ترامپ در واکنش به حکم دادگاه منهتن نیویورک آن را شرم آور دانسته و مدعی شده که تا پایان خواهد جنگید. رئیس جمهور اسبق آمریکا مدعی شده که انتخاب اصلی مردم آمریکا در تاریخ پنجم نوامبر سال جاری میلادی یعنی در جریان انتخابات ریاست جمهوری سال 2024 این کشور روی خواهد داد و در قالب آن واقعیت های زیادی آشکار می شود.

این حکم نشان از آن دارد که آمریکا تا چه حد به ورطه سقوط و زوال افتاده که افرادی نظیر ترامپ یکی از گزینه های اصلی ریاست جمهوری این کشور هستند. فردی که روابط نامشروع اخلاقی دارد و با سیلی از دیگر پرونده های قضایی نیز رو به رو است و در واکنش به تمامی آن ها صرفا قلدری می کند و هیچ پاسخ منطقی را ارائه نمی کند. 

فردی که حتی به صراحت نظام قضایی آمریکا را به جانبداری و مغرضانه عمل کردن متهم می کند و تاکید دارد که یک دولت مخفی در آمریکا سعی در پایین کشیدن وی و فراهم کردن زمینه های مرگ سیاسی اش را دارد. 

 محاکمه ترامپ در پرونده پورن استار آمریکایی و مجرم شناحته شدن او نشان می دهد که تا چه اندازه دموکراسی مورد ادعای آمریکا ناقص و غیرقابل قبول است. دموکراسی که به یک فرد غیرموجه آن هم با لاپوشانی واقعیت ها اجازه می دهد تا کرسی ریاست جمهوری این کشور را به تصاحب خود بگیرد و به مدت چهار سال نه فقط در آمریکا بلکه در جهان ایجاد بی ثباتی کند. در حقیقت، نظام حکمرانی که از دل آن فردی نظیر ترامپ سربرآورد، به هیچ عنوان نمی تواند یک نظام شایسته سالار و البته دموکراتیک باشد. این نظام در بهترین حالت نظام ثروتمندان و لابی گرها است. 

و در نهایت به نظر می رسد که آنچه اخیرا در قالب صدور حکم دادگاه منهتن نیویورک علیه ترامپ شاهد بودیم، مقدمه ای برای جنجال سازی های گسترده تر ترامپ در ماه های منتهی به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا باشد. تردیدی نیست که ترامپ و جمهوریخواهان نیز کارت هایی را علیه دموکرات ها و شخص بایدن رو خواهند کرد و این مساله سبب خواهد شد تا واقعیت نظام حکمرانی آمریکا بیش از پیش پیش چشم افکار عمومی جهان قرار گیرد. معادله ای که به معنای واقعی کلمه یک شکست و ناکامی بزرگ برای دولت آمریکا و جریان حکمرانی این کشور است که دهه ها است صرفا با قدرت تبلیغاتی و رسانه ای سعی در لاپوشانی واقعیت های سیاه این کشور دارد.