خواص مصرف ترب سیاه که باورتان نمی شود/ روش استفاده از آن برای دفع سنگ کلیه

  4030317037

ترب سیاه که به نام ترب سیاه اسپانیایی نیز شناخته می‌شود، یک سبزی ریشه‌ای است که خویشاوندان مشهو‌تری دارد. ترب سیاه بخشی از خانواده سبزیجات چلیپایی است، بنابراین پسرعموهایش کلم بروکلی، کلم بروکسل، گل کلم و کلم پیچ هستند و معمولا دو نوع آن را پیدا خواهید کرد: برخی گرد و برخی دیگر دراز هستند.

خواص مصرف ترب سیاه که باورتان نمی شود/ روش استفاده از آن برای دفع سنگ کلیه

طعم ترب سیاه به لطف مواد شیمیایی که گیاه برای محافظت از خود استفاده می‌کند تند است. خواص ترب سیاه بسیار زیاد است. از جمله خواص ترب سیاه برای سنگ کلیه، سیستم ایمنی، مشکلات گوارشی و…. است.

آن‌ها سرشار از ویتامین C، انواع ویتامین‌های B، گوگرد و همچنین دارای انواع مواد شیمیایی هستند که جریان صفرا را افزایش داده و نقش مهمی در فرآیند هضم و سم زدایی دارند. در این مقاله با خواص ترب سیاه برای سنگ کلیه و دیگر فواید آن آشنا خواهیم شد.

ترب سیاه چیست؟
ترب سیاه اسپانیایی یک سبزی ریشه‌ای بزرگ از نوع زمستانی است که با کلم بروکلی، کلم، کلم پیچ و ترب کوهی هم‌خانواده است. در واقع، به دلیل طعم منحصر به فرد و تند، اغلب ترب پاریسی نامیده می‌شود.

این تربچه بسیار بزرگ‌تر از انواع دیگر تربچه است و اعتقاد بر این است که برای اولین بار در بخش شرقی مدیترانه کشت شده و در طول قرون وسطی در سراسر اروپا گسترش یافته است.

در دهه ۱۵۰۰، ترب اسپانیایی به رایج‌ترین تربچه در اروپا تبدیل شد، این تربچه به راحتی رشد می کند. در واقع، کلمه یونانی تربچه به معنای «به راحتی پرورش می‌یابد» می‌باشد.

ترب سیاه یک سبزی ریشه‌ای بزرگ است که از خانواده Brassicaceae است که به خانواده سبزیجات چلیپایی نیز معروف است. از خواص ترب سیاه، حمایت از کبد و سم زدایی، خواص ترب سیاه برای سنگ کلیه و بهبود کلسترول و به عنوان یک تقویت کننده آنتی اکسیدان استفاده می‌شود.

ارزش غذایی
ارزش غذایی هر ۱۰۰ گرم ترب به شرح زیر است:

- انرژی: ۱۶ کیلو کالری
- پروتئین: ۰.۶۸ گرم
- چربی کل: ۰.۱۰ گرم
- کلسترول: ۰ میلی گرم
- فیبر رژیمی: ۱.۶ گرم
- فولات: ۲۵ میکروگرم
- سدیم: ۳۹ میلی گرم
- پتاسیم: ۲۳۳ میلی گرم
- کلسیم: ۲۵ میلی گرم
- مس: ۰.۰۵۰ میلی گرم
- آهن: ۰.۳۴ میلی گرم
- منیزیم: ۱۰ میلی گرم
- منگنز: ۰.۰۶۹ میلی گرم

خواص ترب سیاه
در ادامه مقاله به انواع خواص این سبزی پرخاصیت می‌پردازیم:

مفید برای سلامت پوست
ترب سیاه به سلامت کلی و جوانی پوست شما کمک می‌کند. اگر لک‌هایی روی صورت خود دارید که دوست دارید به حداقل برسد، می توانید با آب آن خود را درمان کنید.

یک سیستم داخلی تمیز و بدون ناخالصی اولین چیزی است که برای داشتن پوستی روشن و سالم به آن نیاز داریم. اگر خون شما پر از ناخالصی باشد، پوست شما آن را به وضوح منعکس می‌کند. ترب سیاه در چنین شرایطی می‌تواند کمک بزرگی به شما کند.

این ترب غنی از ویتامین B کمپلکس، روی، فسفر و غیره است و به عنوان یک تصفیه کننده خون موثر عمل می‌کند و انواع سموم و همچنین مواد زائد را از بدن ما دفع می‌کند. در نتیجه، سلامت کلی پوست ما تا حد زیادی بهبود می‌یابد.
ترب سیاه، حاوی سطح بالایی از ویتامین C است که برای مبارزه با پیری پوست بسیار مهم است. به غیر از این ویتامین آنتی اکسیدانی، تعدادی ترکیبات دیگر در این سبزی ریشه‌ای وجود دارد که در مهار اکسیداسیون در بدن ما بسیار قوی عمل می‌کنند.

بنابراین، مصرف منظم آب ترب آن می‌تواند به ما کمک کند تا از شر رادیکال‌های آزاد مضر خلاص شویم و در نتیجه پوستی جوان داشته باشیم.

یکی از خواص ترب سیاه رفع لکه‌های پوستی است.

رفع جوش و آکنه
اگر از دانه‌های سیاه زشت، لکه‌های سیاه، جای آکنه و جوش‌های صورت خود خسته شده‌اید، آب ترب سیاه می‌تواند راه‌حل مناسبی برای شما باشد.

خاصیت آنتی اکسیدانی این ماده از بروز آکنه و جوش های سرسیاه جلوگیری می‌کند و تمام علائم نامطلوب ناشی از عفونت‌های مختلف پوست را کاهش می‌دهد.

استفاده منظم از آب ترب سیاه در نواحی آسیب دیده می‌تواند در عرض چند روز نتایج شگفت انگیزی به شما بدهد. ماسک‌های صورت ساخته شده با خمیر آن نیز می‌توانند به روشن شدن رنگ پوست و داشتن پوستی درخشان کمک کنند.

تضمین سلامت مو
اگر برای داشتن موهایی بلند و قوی و بدون مشکل شوره سر یا چسبندگی به دنبال راه حل می‌گردید این سبزی دقیقاً می‌تواند درمانی باشد که شما به دنبال آن هستید. ترب سیاه، همچنین، ریزش مو را به میزان قابل توجهی کاهش می‌دهد.

ریزش مو یکی از رایج‌ترین مشکلات این روزها در سراسر جهان است. اما اگر هر روز یک لیوان آب آن بنوشید، می‌توانید با موفقیت با آن مبارزه کنید.

این سبزی فوق‌العاده می‌تواند ریشه‌های موی ما را تحریک کند، که در نهایت گردش خون را در سرتاسر پوست سر افزایش ‌دهد. علاوه بر این، هر ساقه مو نیز با مصرف آن قوی‌تر می‌شود. همه این‌ها باعث ریزش موی کمتر و همچنین رشد موهای جدید می‌شود.

ترب سیاه همچنین می‌تواند برای درمان خشکی یا چربی بیش از حد پوست سر استفاده شود. اگر از شوره سر رنج می‌برید، از همین امروز شروع به مصرف آب ترب سیاه کنید. ترب سیاه مواد مغذی لازم را برای موها و پوست سر شما نیز فراهم می‌کند.

حتی اگر به دلیل ترشح بیش از حد غدد چربی پوست سر با چربی پوست سر مواجه هستید، سراغ ماسک موی ترب سیاه بروید. این ماده غذایی با ارزش ترشح سبوم را کنترل کرده و موهای بلند و درخشانی به شما می‌بخشد.

قاتل کبد چرب
کبد ما حیاتی‌ترین عضو بدن است و ترب سیاه می‌تواند به ما در تقویت عملکرد آن تا حد زیادی کمک کند. گوشت این سبزی حاوی چندین ویتامین (ویتامین B1، ویتامین B کمپلکس، ویتامین C و …) و مواد معدنی (کلسیم، منیزیم و غیره) است که جریان صفرا را تسهیل کرده و در عین حال سیستم داخلی ما را سالم نگه می‌دارد.

از این رو، ترب سیاه را تا حد امکان در رژیم غذایی خود بگنجانید و کبد خود را سالم نگه دارید. ترب سیاه به دلیل سطوح بالای غیرعادی یک ماده مغذی گیاهی به نام گلوکوزینولات شناخته شده است که آن را به عنوان یک غذای شفابخش به ویژه برای هضم سالم و درمان کبد چرب تبدیل می‌کند.

ترب سیاه حاوی چهار برابرمیزان گلوکوزینولات موجود در سایر سبزیجات چلیپایی رایج است که به ویژه برای سلامتی و پیشگیری از بیماری‌ها موثر است. جالب است بدانید که، گلوکوزینولات‌ها مسئول بوی متمایز سبزیجات چلیپایی از جمله تربچه هستند.

ترب سیاه را تا حد امکان در رژیم غذایی خود بگنجانید و کبد خود را سالم نگه دارید.

مفید برای سرما خوردگی
از قدرت جادویی ترب سیاه می‌توان برای درمان سرماخوردگی و سرفه مزمن نیز استفاده کرد. فقط یک برش از قسمت بالای سبزی بردارید و مقداری شکر داخل گوشت بریزید. حالا کلاه را در موقعیت اولیه قرار دهید و آن را برای شب بگذارید. شیره‌ای که صبح از گوشت خارج می‌شود برای التیام عفونت‌های دستگاه تنفسی عالی است.

ترب سیاه به طور استثنایی سرشار از آنتی اکسیدان است. وجود آنتی اکسیدان‌ها این غذای معجزه‌گر را به یک عامل ضد التهابی شگفت انگیز نیز تبدیل می‌کند.

این فرمول قدرتمند احتقان سینه را از بین می‌برد. همچنین عبور مخاط‌ها از بینی و گلو را تسهیل می‌کند. از این رو، یک داروی شگفت انگیز در برابر سرماخوردگی است.

درمان پرکاری تیروئید (بیماری گریوز)
ترشح بیش از حد غده تیروئید که عموماً به عنوان “پرکاری تیروئید” یا “بیماری گریوز” شناخته می‌شود، با ترب سیاه نیز قابل درمان است.

ترکیب اصلی گوگرد این سبزی به نام رافانین نقش کلیدی در تنظیم ترشح غدد تیروئید ما دارد. بنابراین، مصرف منظم ترب سیاه می‌تواند به ما کمک کند از پرکاری تیروئید دور بمانیم.

تنظیم کلسترول و چربی
یکی از بهترین خواص ترب سیاه این است که به طور فعال در گردش و متابولیسم چربی در بدن شرکت کرده و کبد را فعال می‌کند. این کار باعث گردش چربی و متابولیسم در بدن می‌شود.

کبد، کلسترول را قبل از اینکه در بافت چربی و دیواره شریانی رسوب کند جذب می‌کند. این کار ناخالصی‌ها را فیلتر کرده و چربی را بیشتر پردازش می‌کند و این روند همچنان تکرار می‌شود.

ترب سیاه، باعث از بین رفتن تجمع چربی می‌شود. بنابراین، تشکیل کلسترول را کاهش داده و به طور غیر مستقیم خطر حمله قلبی را نیز کاهش می‌دهد.

ترب سیاه تشکیل کلسترول را کاهش داده و به طور غیر مستقیم خطر حمله قلبی را کاهش می‌دهد.

سم‌زدای سیستم گوارشی
ترب سیاه یک عامل سم زدایی فوق العاده است و سموم را از معده پاک می‌کند. این کار تضمین می‌کند که سطح PH معده حفظ می‌شود. علاوه بر این، ترب سیاه سرشار از فیبر است.

فیبرها روند هضم را تسهیل می‌کنند. علاوه بر این، عملکرد صفرا را بهبود می بخشد که منجر به بهبود هضم می‌شود. در نتیجه، سرعت گوارش کلی بدن بهبود می‌یابد.

مفید برای نفخ شکم
مصرف ترب سیاه، نفخ و اسیدیته را درمان می‌کند. یکی از خواص ترب سیاه این است که با دوز بالای آنتی اکسیدان‌های تازه، اثر رادیکال های آزاد را از بین می‌برد.

همچنین ترب سیاه، روده و شکم را از سموم آزاد می‌کند، در نتیجه اسیدیته کاهش پیدا می‌کند. بنابراین نفخ شکم با مصرف ترب سیاه به طور طبیعی کاهش می‌یابد.

خواص ترب سیاه برای سنگ کلیه
ترب سیاه یک داروی طبیعی برای مقابله با سنگ کلیه و کیسه صفرا است. همچنین درد ناشی از سنگ کلیه را کاهش می‌دهد. ترب سیاه همچنین ادرار را زیاد می‌کند. خاصیت ادرار آور ترب سیاه نیز باعث پاک‌سازی کلیه و کیسه صفرا از سنگ و شن می‌شود.

جالب است بدانید که مصرف ترب سیاه برای سنگ کلیه در ابتدای قرن بیستم توسط اطبای سنتی به طور کامل شناخته شد.

همانطور که گفته شد آب ترب سیاه کلیه را فعال کرده و سنگ‌های کلیه به ویژه آنهایی که از جنس اگزالات کلسیم است را پودر می‌کند.

ترب سیاه برای سنگ صفرا
تحقیقات نشان داده است که آب ترب سیاه، سطح کلسترول را کاهش می‌دهد و سنگ‌های صفراوی را حل می‌کند. برخی تحقیقات نشان داده‌اند که فعالیت کاهش دهنده کلسترول آن نیز ممکن است از تشکیل سنگ‌های صفراوی کلسترولی جلوگیری کند.

در واقع، طب سنتی مکزیکی از ترب سیاه به عنوان درمانی برای سنگ‌های صفراوی استفاده می‌کند.

تقویت سیستم ایمنی
مطالعات تحقیقاتی نشان می‌دهد که گلوکوزینالات‌ها در ترب سیاه خواص ضد ویروسی، تقویت کننده سیستم ایمنی و ضد سرطانی دارند.

ریشه تربچه سیاه تازه یک منبع عالی از ویتامین C است (15 میلی گرم در هر 100 گرم). ویتامین C یک آنتی اکسیدان قوی محلول در آب است که برای سنتز کلاژن مورد نیاز بدن است.

این خاصیت سیستم ایمنی را تقویت می‌کند و به از بین بردن رادیکال‌های آزاد التهابی کمک می‌کند.

کمک به کاهش وزن
یکی از خواص ترب سیاه، فیبر فراوان موجود در آن است. مصرف فیبر برای لاغری مورد نیاز است. ترب سیاه با داشتن فیبرهای رژیمی، املاح معدنی فراوان و همچنین بسیاری از ویتامین‌ها اثر زیادی در کاهش وزن و لاغری دارد.

ترب سیاه، فاقد چربی است و از طرفی انرژی بسیار کمی معادل ۱۸ کالری را با مصرف ۱۰۰ گرم از آن می‌توان بدست آورد.

استفاده از ترب سیاه می‌تواند به جلوگیری از احساس گرسنگی و پرخوری منجر شود. این موضوع به دلیل فیبر فراوان موجود در آن است. فیبر با جذب آب در دستگاه گوارش، حجم بیشتری به خود می‌گیرد.

ترب سیاه کم کالری را می‌توان به عنوان میان وعده برای جلوگیری از گرسنگی استفاده کرد.

درمان بیماری اسکوربوت
ترب سیاه، بیماری اسکوربوت را درمان می‌کند. اسکوربوت در انسان به دلیل کمبود ویتامین C ایجاد می‌شود. ترب سیاه منبع غنی ویتامین C است و احتمالاً اسکوربوت را به راحتی درمان می‌کند و مصرف آن عوارضی ایجاد نمی‌کند.

همچنین استخوان ها را قوی‌تر کرده و برای درمان التهاب مفاصل نیز مفید شناخته شده است.

مفید برای مغز و حافظه
یکی از خواص ترب سیاه این است که هوشیاری ذهنی را افزایش می‌دهد. ترب سیاه منبع شگفت انگیز پتاسیم و منیزیم است. این دو ماده معدنی برای حفظ تعادل شیمیایی در مغز مورد نیاز هستند.

آن‌ها اجزای فعال محلول الکترولیتی هستند. از این رو ترب سیاه به مکمل این مواد معدنی ضروری برای بدن و مغز تبدیل می‌شود. در نتیجه تعادل الکتروشیمیایی مغز بازیابی شده و هوشیاری ذهنی را افزایش می‌دهد.

منیزیم و پتاسیم نیز شارژرهای حافظه هستند. بنابراین، وجود آنها در ترب سیاه، تمرکز ذهنی را بهبود می‌بخشند.

دارای فواید ضد سرطانی
ترب سیاه سرشار از آنتی اکسیدان است. این خاصیت آن را به یک داروی ضد سرطان شگفت انگیز تبدیل می‌کند. آنتی اکسیدان‌ها تشکیل رادیکال‌های آزاد در سلول‌ها و بافت‌ها را کنترل می‌کنند.

این امر تقسیم سلولی و عملکرد را تحت کنترل نگه می‌دارد. از این رو، خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد. بنابراین، فقط آب ترب سیاه را در صبحانه خود بگنجانید یا چند تکه ترب سیاه را به رژیم غذایی روزانه خود اضافه کنید. در عرض چند روز می توانید تفاوت را ببینید.

روش مصرف ترب سیاه
می‌توانید ترب سیاه را به صورت خام و در سالاد مصرف کنید و نیازی به آماده سازی زیادی ندارد. اگر پوست سیاه آن تازه به نظر می‌رسد، دیگر لازم نیست آن را از ترب جدا کنید. می‌توانید آن را رنده کرده و با مقداری هویج و یا سیب رنده شده نیز مخلوط کنید.

ایده دیگر، درست کردن چیپس با ترب سیاه است. آن را به صورت ورقه های نازک برش دهید، کمی روغن روی آنها بپاشید و سپس آنها را فقط چند دقیقه تفت دهید. با این حال، مطمئن شوید که آنها را نسوزانید. نتیجه، یک ترب سیاه ترد و فوق العاده سالم خواهد بود.

همچنین می‌توانید آن را با مقداری سیب‌زمینی پخته مخلوط کنید تا یک سالاد سیب‌زمینی عالی داشته باشید.

یکی از روش‌های مصرف ترب سیاه با عسل است. این ترکیب برای سنگ کلیه فوق‌العاده است. کافیست ترب سیاه را خالی کنید و مقداری عسل داخل آن بریزید. سپس یک شب آن را کنار بگذارید.

روز بعد آب داخل ترب و عسل را جدا کرده و بنوشید تا به معجزه‌ی آن پی ببرید.

خواص ترب سیاه برای کلیه با مصرف آن با عسل چند برابر می‌شود.

مضرات ترب سیاه
زیاده‌روی کردن در خوردن ترب موجب دل‌پیچه می‌ شود و برای دندان‌ها مضر است. ترب سیاه حاوی ترکیبات سمی به نام گلوکوزینولات‌ها است و مصرف زیاد آن ممکن است با داروهای تیروئید تداخل داشته باشد و باعث ایجاد گواتر شود.

همچنین مصرف زیاد آن باعث تحریک دستگاه گوارش و مشکلات گوارشی در بعضی از افراد می‌شود. اگر ترب سیاه را به مقدار زیاد مصرف کنید باعث تشدید و گرفتگی در افراد مبتلا به انسداد کیسه صفرا

زیاده‌روی کردن در خوردن ترب موجب دل درد و دلپیچه می‌ شود و برای دندان‌ها مضر است. زیاده‌روی در مصرف همه انواع ترب باعث ایجاد مقادیر زیادی نفخ در بدن می‌شود و در افرادی که معده مرطوبی دارند، مانع از هضم غذا می‌گردد.

طبع ترب سیاه
طبع ترب سیاه گرم و خشک است.

خاصیت آنتی اکسیدانی ترب سیاه از بروز آکنه و جوش های سرسیاه جلوگیری می‌کند و تمام علائم نامطلوب ناشی از عفونت‌های مختلف پوست را کاهش می‌دهد.

چگونه ترب سیاه به کاهش وزن کمک می‌کند؟

استفاده از ترب سیاه می‌تواند به جلوگیری از احساس گرسنگی و پرخوری منجر شود. این موضوع به دلیل فیبر فراوان موجود در آن است. فیبر با جذب آب در دستگاه گوارش، حجم بیشتری به خود می‌گیرد.

آیا ترب سیاه عوارض مصرف نیز دارد؟

بله. زیاده‌روی کردن در خوردن ترب موجب دل‌پیچه می‌ شود و برای دندان‌ها مضر است. ترب سیاه حاوی ترکیبات سمی به نام گلوکوزینولات‌ها است و مصرف زیاد آن ممکن است با داروهای تیروئید تداخل داشته باشد و باعث ایجاد گواتر شود.

آنچه از مقاله ترب سیاه آموختیم:
ترب سیاه یک سبزی ریشه‌دار با مشخصات تغذیه‌ای چشمگیر است. به ترب سیاه اسپانیایی نیز معروف است و کمی بزرگ‌تر از انواع سنتی آن است. خواص ترب سیاه را می‌توان به فیبر غذایی و سایر ویتامین‌ها و مواد معدنی آن نسبت داد.

ترب سیاه برای سنگ کلیه بسیار مفید است. سلامت کلی پوست را بهبود می‌بخشد، لکه‌های سیاه را از بین می‌برد، ریزش مو را کاهش می‌دهد، چربی پوست سر را درمان می‌کند، عملکرد کبد را تقویت می‌کند، سرماخوردگی و سرفه مزمن را درمان می‌کند، ترشحات غده تیروئید را تنظیم کرده و خطر بیماری قلبی را کاهش می‌دهد. ترب سیاه را می‌توان به صورت خام یا پخته در خورش و سوپ مصرف کرد. ترب سیاه را در برنامه غذایی خود قرار دهید و از فواید آن بهره مند شوید.

منبع:

وبسایت دکتر کرمانی

https://www.stylecraze.com

https://wholisticmatters.com