جهاننیوز نوشت: اخیراً برخی رسانه های اصلاح طلب، پیامی از سید محمد خاتمی را درباره انتخابات پیش رو منتشر کرده اند.
در بخشی از این پیام آمده است: «بارها گفتهام و باز هم می گویم که استقرار سامان "مردم سالاری" که خواست دیرینه ملت ایران و گشاینده راه به سوی آیندهی بهتر است با انتخابات و از راه آن میسر است؛ در صورتیکه انتخابات سالم و رقابتی باشد و انتخاب کننده مردم باشند نه حاکمان. و ما تا رسیدن به انتخاباتی معیار فاصله داریم».
باید توجه داشت که اولاً در جمهوری اسلامی، به دنبال «مردم سالاری» صرف نیستیم، بلکه همواره شعار «مردم سالاری دینی» را در دست گرفته ایم و به آن افتخار هم می کنیم. واژه «جمهوری اسلامی» بسیار دقیق است. جمهوری اسلامی؛ نه یک کلمه بیشتر و نه یک کلمه کمتر! در این سرزمین، دین از سیاست جدا نیست.
ثانیاً، انتخابات ریاست جمهوری در جمهوری اسلامی، بازی سیاسی و یا محلی برای باندبازی نیست. مانند همه جای دنیا در کشور ما نیز نهادی وجود دارد که بر اساس معیارهایی که در قانون آمده است، نسبت به احراز صلاحیت داوطلبان، اقدام کرده و پس از آن، افرادی که صلاحیت حضور در انتخابات دارند را معرفی می کند. انتخاب کننده نهایی هم مردم هستند.
ثالثاً، این نوع سخن گفتن یکی از سران فتنه، مشمئزکننده است و به نوعی موجب تشویش برخی اذهان می شود. مردم به خوبی یادشان هست که از صندوق های رای همین سیستم و با همین ساز و کاری که شاهد آن هستیم، اتفاقاً دو بار نام سید محمد خاتمی، دو بار نام اکبر هاشمی رفسنجانی و دو بار نام حسن روحانی در آمده است.
همچنین او گفته است: «اﯾﻦ ﺑﻨﺪهی ﮐﻮﭼﮏ ﺧﺪاوﻧﺪ که ﺑﺮ اﯾﻦ ﺑﺎور ﺑﻮده و ﻫﺴﺘﻢ ﮐﻪ ﻫﻤﻮاره ﺑﺎﯾﺪ در ﮐﻨﺎر مردم و ﺑـﺎ ﻣـﺮدم ﺑود و ﺧﯿﺮ و ﺻﻼح آﻧﺎن را خواست، ضمن تایید راﻫﺒﺮد اﻧﺘﺨﺎﺑﺎﺗﯽ ﺟﺒﻬﻪ اﺻﻼﺣﺎت، اگر پیشنهاد جبهه محقق شود در انتخابات شرکت می کنم».
هر چند که رای دادن و یا رای ندادن او دیگر اهمیتی ندارد اما سوال این است که آیا شرکت در انتخابات برای انجام وظیفه شرعی و اجتماعی است یا برای تامین مقاصد افراد یا برخی گروه ها؟
نکته دیگر اینکه از صدر تا ذیل بیانیه خاتمی، حتی یک بار هم نامی از اسلام یا انقلاب آورده نشده اما او به طور پیوسته از کلمه "مردم" استفاده کرده است. البته امثال او نشان داده اند که حتی لیاقت مردمی بودن هم ندارند. مردمداری، برازنده کسانی مانند رئیسی عزیز و خستگی ناپذیر است که خود را برای مردم به آب و آتش می زد و در جناح بازی غرق نشده بود نه افرادی مانند خاتمی که با اقدامات فتنه گرانه و همچنین حمایت از افراد ناصالح، به مردم ضربه زده اند.
علاوه بر این، سوال ما از خاتمی این است که مگر در سال 88 همین مردم نبودند که رئیس جمهور خود را انتخاب کردند؟ پس چرا برخی اصلاح طلبان رای مردم را برنتابیدند؟ چرا وقتی نتیجه انتخابات مطابق میل آنها نشد، فتنه راه انداختند؟ چرا خاتمی که این همه از واژه "مردم" استفاده می کند، محکم جلوی آن افراد و فتنه گران کف خیابان نایستاد؟ مگر رای مردم، حق الناس نبود؟!
ظاهرا به دماغ جنابشان بوی کباب خورده وگرنه طی چهار ماه گذشته، انتخابات مرحله اول و دوم مجلس دوازدهم برگزار شد و خاتمی همراه با جریان ضدایرانی و ضدانقلاب جزو تحریم کنندگان بود.