عزیز بارانی در گفتوگو با تسنیم در خرمآباد با اشاره به آمار حریق مزارع لرستان در سال 1402، گفت: هزار و 185هکتار از اراضی این استان در سال گذشته دچار آتشسوزی شد.
او اضافه کرد: حدود 22 هکتار از مزارع لرستان در شهرستانهای خرمآباد، چگنی و پلدختر از ابتدای فصل برداشت تاکنون دچار آتشسوزی شدهاست.
رئیس اداره مدیریت بحران و پدافند غیرعامل بخش کشاورزی لرستان با اعلام اینکه حدود نیمهکتار از مزارع پلدختر بر اثر اصابت صاعقه دچار حریق شدهاست، یادآور شد: سه فقره آتشسوزی اراضی نیز در خرمآباد گزارش شدهاست.
بارانی با تأکید بر حراست از مزارع کشاورزان بیان کرد: شبکۀ پیشآگاهی، اطلاعرسانی و پیشگیری از حریق در سطح ادارات جهاد کشاورزی شهرستانهای لرستان تشکیل شدهاست.
او با اعلام طرح موضوع آتشسوزی مزارع لرستان در ستاد بحران این استان، یاد آور شد: تصمیمات لازم برای مقابله با حریق در اراضی لرستان اتخاذ شدهاست.
رئیس اداره مدیریت بحران و پدافند غیرعامل بخش کشاورزی لرستان خاطرنشان کرد: امیدواریم که حریق مزارع این استان در امسال با مشارکت مردم و با همکاری ادارات محیطزیست، بخشداریها، دهیاران، فرمانداریها، منابع طبیعی، نیروی انتظامی، آتشنشانی، دادستانی و امور عشایر کاهش یابد.
بارانی با تأکید به اینکه آتشزدن کاه و کلش مزارع طبق قانون جرم است، متذّکر کرد: کشاورزان متخلّف با همکاری محیطزیست به مراجع قضایی معرفی و جریمه میشوند.
او با بیان آتشسوزی مزارع 635بهرهبردار کشاورزی در سال گذشته شرح داد: بیشترین حریق در شهرستانهای خرمآباد، چگنی، کوهدشت و رومشکان رخ دادهاست.
رئیس اداره مدیریت بحران و پدافند غیرعامل بخش کشاورزی لرستان اضافه کرد: کمترین حریق مزارع لرستان سال گذشته در شهرستانهای الیگودرز، ازنا و دورود بودهاست.
بارانی با اشاره به انتقال ماشینآلات آتشنشانی از مناطق سردسیر لرستان به مناطق گرمسیر برای مقابله با هرگونه آتشسوزی در مزارع، اذعان کرد: برداشت مزارع در مناطق پرخطر حریق در دستور کار است.