به گزارش ایسنا، مهسا حقانیت یکی از اعضای موکب فرهنگی رسانهای عطش زندگی یکی از زائران فرانسوی امام حسین (علیهالسلام) را برای ما اینگونه روایت میکند:
«ماری پیروالکمن» یک دختر جوان ۱۸ ساله بود که به دین اسلام روی آورد و این مسلمان شدن آغازی بود بر اسلامشناسی و شیعهپژوهشی او.
ماری بعد از سفر به سوریه با ناظم ابوالذهب آشنا شد و با او ازدواج کرد و نام زهرا ابوذهب را بر خود نهاد. او سفرهای متعددی به عراق و شهرهای نجف و کربلا داشت و در نهایت هم وصیت کرد، پیکرش را پس از فوت در مسیر پیادهروی اربعین دفن کنند.
وقتی ماری خانم فرانسوی در روز اول نوامبر سال ۲۰۱۷ در منطقه پانزدهم پاریس فوت کرد، پیکرش را به عراق منتقل کردند و در مسیر پیادهروی زائران آقا سیدالشهداء (علیهالسلام) به خاک سپردند.
عمارتی که ماری در آن دفن است در عمود ۱۷۲ و در مسیر نجف به کربلا قرار دارد، این مکان در پیادهروی اربعین امسال به موکب بقیهالله شهرستان شهربابک اختصاص داده شده است و بسیاری از بچههای ایرانی و عراقی هم در این موکب در رفت و آمد هستند و از برنامههای فرهنگی و سرگرمی استفاده میکنند.
تقی کنگی مدیر اجرایی موکب بقیهالله شهرستان شهربابک است، او در مورد خدمات این موکب میگوید: این موکب که با کمکهای مردم شهر بابک عازم مسیر نجف به کربلا شده است با ۱۲۰ خادم در مدت زمان حدود ۱۰ روز به زوار پیاده اباعبداللهالحسین (علیهالسلام) در فضایی به مساحت حدود ۵ هزار مترمربع و دو سوله مجهز به وسایل سرمایشی خدمترسانی میکند. همچنین در این موکب یکهزار و ۵۰۰ پرس غذا و ۵۰ تا ۶۰ هزار لیوان شربت و میان وعدهها در بین زائران پخش میکنیم.
کنگی از فعالیتهای فرهنگی و مجموعه بازی برای کودکان ایرانی و عراقی در موکب سخن بهمیان میآورد و میگوید: در غرفه کودک هم بازیهای متناسب با سن بچهها را داریم که با پخش جایزه برای تشویق بچهها در پیادهروی اربعین تلاش میکنیم.