به گزارش ایسنا، حجتالاسلام والمسلمین جعفر قدیانی در سفر به شهرکرد و حضور در جمع مقامات قضایی استان چهارمحال و بختیاری اظهارکرد: ایامی که در آن قرار داریم مصادف است با هفته دولت و شهادت دو مجاهد بزرگ شهید رجایی و شهید باهنر است. در همین زمینه لازم است اشارهای داشته باشم به وجود شهید آیت الله قدوسی، شهید بزرگوار دستگاه قضا که در همین ماه به شهادت رسید و به دلیل آنکه روز شهادتش خارج از ایام هفته قوه قضاییه قرار دارد مظلوم واقع شدهاند و کمتر از ایشان در مجالس و مراسمات یاد میشود.
قدیانی ادامه داد: آیت الله قدوسی شخصیتی بودند که در تربیت طلاب خط امام خمینی (ره) چه در دوران قبل از انقلاب و چه پس از آن زحمات فراوانی را متحمل شدند و انشاالله که خداوند درجات این شهید بزرگوار را متعالی و وی را با حضرت سیدالشهدا (ع) محشور فرماید.
قضات در بیان مشکلات و کمبودها باید شجاعت و صراحت بیان داشته باشند
دادستان دادسرای انتظامی قضات در ادامه سخنان خود با تأکید بر این نکته که قضات در بیان مشکلات و کمبودها باید شجاعت و صراحت بیان داشته باشند، اظهارکرد: در سفرهای استانی بر این موضوع اتفاق نظر داریم، افرادی که به عنوان نماینده همکاران برای بیان مشکلات و دغدغهها انتخاب میشوند اهل تقوا و مجادله باشند تا مطالب را با صراحت و بدون هیچگونه لفافه بیان کنند که خوشبختانه در این استان شاهد بودیم همکاران منتخب با صداقت و قاطعیت به بیان مشکلات و درخواستها پرداختند که قطعاً این مطالب را ثبت و یادداشت کرده و مورد بررسی قرار خواهیم.
دادستان انتظامی قضات بابیان اینکه معیار کار ما در دادسرا صیانت از قضات است، گفت: جایگاه قضاوت جایگاه بسیار مهم و ارزشمندی است و در حوزه فعالیت خود به دنبال حفظ شأن و جایگاه قضات و حمایت از سرمایههای انسانی دستگاه قضا هستیم.
دادستان انتظامی قضات در بخش پایانی سخنان خود به موضوع مشارکت زنان در بخش قضاوت پرداخت و اظهار کرد: طبق شرع قاضی باید مجتهد جامع الشرایط باشد، اما بر اساس قانون و بر طبق اذن، ولی فقیه افراد ضمن دارا بودن شرایطی میتوانند به عنوان قاضی منصوب شده و تعیین مصداق کنند.
حجتالاسلام والمسلمین قدیانی بیان کرد: رابطه پیامبر اکرم (ص) و حضرت فاطمه زهرا (س) دلالت بر توجه خاص نبی مکرم اسلام به جنس زن دارد که متأسفانه بسیاری از مردان این رابطه را به صورت یک ارتباط عاطفی پدر- فرزندی تلقی میکنند و از این نکته غافلند که پیامبر اسلام (ص) در زندگی و ارتباط خود با حضرت زهرا (س) احیاگر نقش و جایگاه والای زن در جامعه بوده است.
حجتالاسلام والمسلمین قدیانی تصریح کرد: خداوند متعال با قرار دادن صفات لطافت و مهربانی در زن آثار وجودی خودش را به ما نشان میدهد که تجلی این صفات در پرورش فرزندان و رشد و هدایت خانواده متبلور است.
دادستان انتظامی قضات گفت: قطعاً اگر زنان مربیان خوبی برای مردان باشند جامعه اصلاح خواهد شد و بسیاری از نابسامانیها و آسیبهای اجتماعی برطرف میشود.