صادرات محصولات یک هنرستان ایرانی به هلند!

  4030619101

مدیری که معتقد است حال دانش‌آموزان در مدارس خوب نیست اما او با مشارکت دادن دانش‌آموزان در برنامه‌های مدرسه حال خوب را مهمان آنها کرده یا معلمی که نمره را از کلاس درسش حذف کرد، الگوهایی در میان معلمان هستند.

صادرات محصولات یک هنرستان ایرانی به هلند!

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ امسال دومین رویداد "الف تا" برای معرفی ایده‌های خلاقانه معلمان و مدارس برگزار می‌شود.

جمعی از مدیران مدارس که در نخستین رویداد "الف تا" برگزیده شدند، ایده‌های خلاقانه‌ای را که در مدارس اجرا کردند، توضیح دادند.

حل دو معضل هویتی دانش‌آموزان

خانم زارعی مدیر مدرسه روستایی ریحانه از استان همدان است که سال گذشته در نخستین رویداد "الف تا" توانست در حوزه مدارس تحولی، صاحب رتبه شود.

وی با اشاره به اینکه در مدرسه روستایی خود، دو معضل بی‌توجهی به هویت روستایی و فرار از هویت دخترانه را شناسایی و برای حل آنها تلاش کرد، گفت: دانش‌آموزان مدرسه من از هویت روستایی خود احساس خوبی نداشتند بنابراین سعی کردم طرح درس‌هایی را برای علاقه مندی آنها به هویت روستایی ارائه دهم.

وی افزود: مشکل دیگر نظام آموزشی، تربیت مشابه دانش‌آموزان دختر و پسر است بنابراین در مدارس سعی کردم، هویت دخترانه را در فعالیت‌های تربیتی و آموزشی به رسمیت بشناسم

صادرات محصولات هنرستان به هلند!

زینب کاویان از هنرستان پرویز بندرگز استان گلستان توانسته است، دانش‌آموزان هنرستانی خود را به کارآفرینی و فروش محصولات برساند.

وی با اشاره به اینکه در هنرستان بر روی زیست‌بوم منطقه کار کردیم چون منطقه ما نزدیک دریا است و ساکنان کشاورز هستند بنابراین تلاش کردیم تا دانش‌آموزان را به کارآفرینی برسانیم.

وی افزود: هم اکنون 150 محصول کشاورزی خلاقانه توسط دانش‌آموزان هنرستان ما در بندرگز تولید می‌شود و دانش‌آموزان از طریق فضای مجازی سفارش گرفته و محصولات را به فروش می‌رسانند در آخرین مورد دانش‌آموزان توانستند محصولات خود را به کشور هلند صادرات کنند همچنین محصولاتی در منطقه ما وجود دارد که دانش‌آموزان آن را به شکل‌های مختلف فرآوری می‌کنند.

این مدیر مدرسه ادامه داد: دانش‌آموزانی را تربیت می‌کنیم که در منطقه خود فرصت دیده شدن داشته باشند و تلاش کردیم تا گردشگری را به منطقه خود بیاوریم و اکنون برخی دانش‌آموزان مدیر اقامتگاه بوم گردی در منطقه خود هستند.

معلمی که ارزش‌یابی توصیفی  را هم حذف کرد

 محراب رضایی؛ معلم دوره ابتدایی از روستای مال امیری استان کرمانشاه است که 13 سال است در مدارس روستایی و چند پایه مناطق محروم فعالیت می‌کند.

وی گفت: 13سال است در مدارس محروم روستایی فعالیت دارم اما به دلیل اینکه تلاش‌هایم دیده نمی‌شد بارها تصمیم گرفتم از شغل معلمی انصراف دهم اما رویدا الف تا من را به ادامه کار امیدوار کرد.

رضایی افزود: به عنوان معلم در روستاهایی بودم که کلاس‌های 6 پایه داشته و سرویس بهداشتی هم نداشتند با استفاده از ظرفیت خیران، مبالغ قابل توجهی را جلب کرده و مدرسه را مجدد ساختیم.

این معلم درباره اقدام جالبش برای حذف نمره از کلاس‌‌های درس ابتدایی گفت: از کلاس‌های درسم، ارزشیابی توصیفی را حذف کردم چون معتقدم توصیف نیاز به تلاش بیشتر با نمره کمتر از 10 تفاوتی ندارد و هر دوی آنها به دانش‌آموز دبستانی استرس می‌دهد بنابراین تلاش کردم تا کلاس‌های درسم برای دانش‌آموزان  بدون ترس و استرس باشد.

رضایی گفت: نمره منفی و تحقیر را از کلاس درس حذف کردم اما ارزشیابی را حذف نکردم، هر روز از دانش‌آموزان سوال می‌پرسیدم و اگر می‌توانستند پاسخ بدهند به آنها هدیه می‌دادم و این باعث می‌شد تا دانش‌آموزان به درس خواندن علاقه مند شود.

وی گفت: با مشارکت اهالی روستا و دانش‌آموزان  زمین‌های کشاورزی را اجاره و محصولات کشاورزی کاشتیم که درآمد بالایی داشت و با استفاده از درآمد آن نیازهای مدرسه خودمان و حتی مدارس روستایی دیگر را تأمین کردیم.

برنامه ریزی مدرسه با مشارکت دانش‌آموزان

حسینعلی مردانشاهی؛ مدیر مدرسه سمپاد  از تربت جام است که توانسته مشارکت دانش‌آموزان در مدرسه را عملیاتی کند و هم اکنون برنامه‌های مدرسه با نظرات دانش‌آموزان طراحی می‌شود.

وی گفت: از سال 92 مدیر مدرسه سمپاد شدم و با خانواده‌های علاقه‌مند به دروس به ویژه درس ریاضی و علوم مواجه بودم که در صورت استفاده از مشارکت بچه‌ها اعتراض می‌کردند چرا آنها باید دیوارهای مدارس را رنگ آمیزی کنند.

مدیرمدرسه سمپاد از تربت جام افزود: با برنامه‌هایی ‌که در این سال‌ها در مدارس اجرا کردم هم اکنون خانواده‌ها مهارت آموزی را مطالبه می‌کنند.

مردانشاهی با اشاره به اجرای طرح هیئت مدیره دانش‌آموزی در مدرسه‌اش بیان کرد: در این طرح هر کلاس درس مدرسه یک هیئت مدیره دارد که تمام تصمیمات کلاس درس توسط آنها انجام می‌شود حتی کلاس بندی دانش‌آموزان در ابتدای سال با نظرات آنها انجام می‌شود و دانش‌آموزان به کلاسی که تمایل دارند، می‌روند.

مردانشاهی به این‌ نکته مهم اشاره کرد که هم اکنون حال دانش‌آموزان در مدارس خوب نیست و مشارکت آنها در امور مدرسه حالشان را خوب می‌‌کند‌ و هم اکنون بزرگترین دستاورد من نقش آفرینی دانش‌آموزان در مدیریت مدرسه است به گونه ای که حتی امتحانات نوبت اول با مشارکت آنها طراحی می‌شود.

yektanetتریبون

پربحث‌های اخیر

    پربحث‌های هفته

    1. دستاورد‌سازی برای دولت با قطع برق !

    2. یک یادآوری مهم به ظریف

    3. روحانی، مقصر کمبود برق و گاز است/ قطعی‌بودن شوک تورمی با سیاست‌های همتی/ واکنش سعید مرتضوی به ادعاهای پالیزدار

    4. دوران ترامپ و گام های کليدی در بازدارندگی هسته‌ ای ایران

    5. شگرد جدید تاکسی‌های اینترنتی برای افزایش هزینه سفر

    6. مازوت سوزی ، قطع برق و باقی قضایا !

    7. معاون رئيس جمهور: قانون عفاف و حجاب جزو اولویت‌های دولت نیست

    8. ترس و ناامیدی در پیام اخیر نتانیاهو

    9. سندورم ALS اپوزیسیون

    10. باتلاق «بی بی»

    11. پزشکیان می‌داند که با چه کسی دیدار کرده؟/ زمزمه‌هایی درباره ممنوعیت دوباره واردات آیفون/ سایه تهدید رسایی بالای سر یک وزیر دولت

    12. محمود عباس: غزه در معرض نکبت دیگری قرار دارد

    13. آزمایش موشک قاره‌پیما توسط ایران؟/ گلایه‌های تند و تیز هاشمی از دولت پزشکیان/ ارتباط قطعی برق و برجام به‌ روایت یک نماینده مجلس

    14. افتتاح کلینیک ترک بی‌حجابی؟!

    15. عیان‌شدن ماهیت انقلاب ژینا توسط نتانیاهو/ افشاگری قاضی پرونده عباس پالیزدار/ مگر میزی برای مذاکره با آمریکا وجود دارد؟

    16. سردار موسوی: پایگاه‌ها‌ی ‌موشکی را در عمق کشور توسعه دادیم

    17. نقاب هایی که وزارت بهداشت بر صورتش می زند!

    18. حد و مرز شفاف‌سازی اخبار تا کجاست؟

    19. میلیونها اتباع از یارانه استفاده می کنند/هیچ کمک بین المللی انجام نمی شود

    20. آیا ترامپ واقعا سر عقل آمده؟!

    21. چطور ترازش کنیم؟!

    22. پزشکیان در جلسه شورای عالی فضای مجازی: ادامه فیلترینگ قابل قبول نیست  

    23. ۳ نکته در مورد رویکرد احتمالی دولت ترامپ نسبت به ایران

    24. پنتاگون: کشتی‌های جنگی ما به شدت مورد حمله قرار گرفتند

    25. «بی‌بی» در مخمصه

    پربحث‌های اخیر

      پربحث‌های هفته

      1. دستاورد‌سازی برای دولت با قطع برق !

      2. چطور ترازش کنیم؟!

      3. ۴ میلیون تومان هزینه یک باک بنزین سوپر

      4. زمان قطع برق برای مشترکان اعلام شد/ مدیرعامل توانیر: بیش از این ساعت برق قطع نمی‌شود  

      5. توانیر: هموطنان برای آگاهی از جدول خاموشی‌ها به سایت شرکت‌های توزیع مراجعه کنند

      6. کارت‌های عابر بانک ایرانی در کشوری دیگر کار خواهند کرد

      7. دولت تصمیم به اعمال خاموشی گرفت/ آغاز قطع منظم برق از فردا

      8. گام دوم آزادسازی قیمت بنزین؟        

      9. جدول خاموشی برق تهران اعلام شد

      10. همایش مدیران ارشد بانک سپه برگزار شد

      11. قطع برق در تمامی نقاط تهران آغاز شد/ سهم هر مشترک ۱۲۰ دقیقه

      12. تیغ این پیرمرد دیگر نمی‌بُرد!

      13. دستگيری ۳ دلال ارزی در خیابان منوچهری تهران

      14. سقوط آزاد قیمت‌ها در بازار طلا و سکه/ دلار عقب نشست

      15. گاز هم قطع می‌شود؟

      16. نرخ ارز نیما و توافقی بهم نزدیک می‌شود/۱۷۰۰همت رانت توزیع شد

      17. ابوترابی‌فرد: برای رفع ناترازی انرژی تصمیمات منطقی اتخاذ شود

      18. وزیر نفت: هزینه بنزین سوپر متناسب با هزینه واردات خواهد بود

      19. هشدار بانک مرکزی: این اسکناس‌ها تقلبی است! + عکس و جزییات

      آخرین عناوین