ایده عجیب اداره غزه؛ نیروهای ویژه انگلیسی در نقش کلانتر!

  4030806037 ۳ نظر، ۰ در صف انتشار و ۴ تکراری یا غیرقابل انتشار

بریتانیا در حال بررسی اعزام نیروهای ویژه برای ایجاد «مناطق بسته امنیتی عاری از حماس» در غزه است.

ایده عجیب اداره غزه؛ نیروهای ویژه انگلیسی در نقش کلانتر!

به گزارش ایسنا، تلگراف نوشت: نیروهای ویژه بریتانیایی احتمالا به زودی برای کمک به ایجاد «مناطق بسته» عاری از حماس در غزه اعزام می‌شوند.

این پیشنهاد شامل مشارکت رژیم صهیونیستی با پیمانکاران نظامی خصوصی برای ایجاد مناطق امن برای ارسال کمک و کمک به بازسازی منطقه است.

بر اساس گزارش چندین رسانه خبری اسرائیلی، مردخای موتی کاهانا، تاجر اسرائیلی-آمریکایی که شرکت گلوبال دلیوری (GDC) را اداره می‌کند، در آستانه برنده شدن یک قرارداد ۲۰۰ میلیون دلاری (۱۵۴ میلیون پوندی) است که در صورت امضای توافق، قصد دارد این نوار را به مجموعه‌ای از «حباب‌ها» یا «جمعیت‌های محصور» عاری از حماس برای فلسطینیان تقسیم کند.

 مردخای کاهانا
او می‌گوید: حرکت بین حباب‌ها توسط شرکت و یک پیمانکار امنیتی خصوصی بریتانیا با دسترسی به نیروهای ویژه سابق بریتانیا کنترل می‌شود. نیروهای ویژه بریتانیا می‌دانند که چه کار می‌کنند. افرادی هستند که در تمام زندگی خود مبارزه کرده‌اند. آنها متوجه خواهند شد که یک کلانتر جدید وارد شهر شده است.

 کاهانا که کار خود را در نیویورک به عنوان یک راننده تاکسی آغاز کرده، گفت تا زمانی که قراردادی امضا نشود، نام شرکت امنیتی بریتانیایی را اعلام نخواهد کرد. GDC قبلا با Constellis، شرکت آمریکایی که کنترل بلک واتر، شرکت مزدور بدنام آمریکایی در عراق را بر عهده داشت، کار می‌کرد. GDC و Constellis با هم در اوکراین کار کرده‌اند. کانستلیس همچنین مالک Olive Group، یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های امنیتی خصوصی در سطح نظامی بریتانیا است.

GDC در بیانیه‌ای گفت: «کارکنانی که برای پیمانکار فرعی امنیتی ما کار می‌کنند برای روش‌های غیر کشنده کنترل مردم آموزش دیده و مجهز هستند. آنها برای استفاده از نیروی مرگبار فقط به عنوان آخرین راه حل آموزش دیده‌اند.»

گزارش‌ها حاکی از آن است که رژیم صهیونیستی حداقل به مدت شش ماه در تلاش بوده است تا با پیمانکاران نظامی خصوصی در غزه وارد تعامل شود.

پس از اینکه کاروان‌های کمک رسانی، انبارها و پناهگاه‌ها مورد حمله صهیونیست‌ها قرار گرفتند، چندین سازمان غیردولتی از این کشور خارج شدند یا فعالیت‌های خود را به شدت محدود کردند. سازمان ملل و سایر آژانس‌های بین‌المللی نیز مجبور شده‌اند فعالیت‌های بشردوستانه را در این منطقه محدود کنند، زیرا درگیری‌ها در آنجا بسیار شدید است.

رژیم صهیونیستی همچنین پذیرش کمک از سوی تشکیلات خودگردان فلسطین را رد کرده است. 

تلگراف نوشته است: ایده کار با کاهانا و مزدوران به طور کلی هزینه‌ها و خطرات زیادی را به همراه خواهد داشت. همانطور که دراپ سایت نیوز، رسانه خبری مستقل، این هفته گزارش داد، دیدگاه کاهانا برای عملیات بشردوستانه در غزه از بسیاری جهات عجیب و غریب است؛ برای ارسال کمک‌ها به غزه و تحویل آن به افراد قرار است آزمایش‌های بیومتریک برای تعیین «تروریست» بودن یا نبودن آنها انجام شود!