خطای محاسباتی دشمن کجاست؟   

  4030811004 ۱ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱ تکراری یا غیرقابل انتشار

پس از تعدی رژیم غاصب صهیونیستی به خاک ایران اسلامی، رهبر معظم انقلاب ضرورت گوشزد کردن این خطای محاسباتی بزرگ دشمن نسبت به توانایی ملت ما را یادآوری کردند.

حسین محمدی اصل، تحلیلگر مسائل سیاسی در یادداشتی در قدس نوشت:
پس از تعدی رژیم غاصب صهیونیستی به خاک ایران اسلامی، رهبر معظم انقلاب ضرورت گوشزد کردن این خطای محاسباتی بزرگ دشمن نسبت به توانایی ملت ما را یادآوری کردند. قطعاً منشأ چنین برداشت اشتباهی از سوی اشغالگران مربوط به ملت و نیروهای مسلح نیست. نیروهای مسلح مولود عزم راسخ ملت برای حفظ این آب و خاک و اقتدار پرچم ایران اسلامی با تبعیت از ولایت فقیه هستند. مردم و نیروهای مسلح کارنامه‌ای قوی از مبارزه با ضدانقلاب داخلی و دشمن خارجی دارند. پیشینه ملت ایران از ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ تا همین حالا خود گواه مدعاست. حال باید از خودمان بپرسیم چه چیزی دشمن را چنین جسور کرده است؟ چرا صهیونیست‌ها به خودشان اجازه غلطی به بزرگی حمله موشکی به ایران را دادند؟ چرا یک روز باید شاهد ترور محسن فخری‌زاده با سلاح مبتنی بر هوش مصنوعی و روز دیگر شاهد حمله به شهید اسماعیل هنیه در وسط پایتخت باشیم و حالا صهیونیست‌ها از خارج به کشور تعدی کنند و عده‌ای وطن فروش در داخل ریزپرنده به هوا بفرستند! اصلاً چه تضمینی وجود دارد که چنین رویکردی برای صهیونیست‌ها روال نشود؟

وقتی که «سیاست‌گذاری» ما نقص داشته باشد، قطعاً تصمیم‌گیری در شرایط خاص با اختلال روبه‌رو می‌شود. حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در یک سخنرانی پس از ترور اسماعیل هنیه هدف دشمن از جنگ روانی در عرصه نظامی را ایجاد ترس و عقب‌نشینی خواندند و گفتند: « به تعبیر قرآن کریم، عقب‌نشینی غیرتاکتیکی در هر میدانی چه عرصه نظامی و چه میدان‌های سیاسی، تبلیغاتی و اقتصادی، غضب الهی را به دنبال دارد». با عطف به این بیان معظم له قطعاً یکی از عناصر بروز خطای محاسباتی در دشمن مسئله «تعلل» است. کلیدواژه دیگری که باید به آن اشاره کنیم، مربوط به «تصمیم گیری» به موقع است. ایشان در نماز جمعه نصر با اشاره به عملیات وعده صادق ۲ می‌فرمایند: «در انجام وظیفه نه تعلل می‌کنیم و نه شتاب‌زده می‌شویم». این بیان رهبر معظم انقلاب حد و حدود سرعت و شدت انجام وظیفه را مشخص کرده است. حال باید دولت و مجلس و دیگر نهادهای مربوط پاسخگو باشند در کدام بخش فرایند تصمیم‌گیری تعلل یا تأخیر کرده‌اند که صهیونیست‌ها حال مدعی شوند در هفت جبهه درگیر جنگ هستند که یکی از آن‌ها ایران است و به دنبال صعودی کردن جنگ روانی علیه ایران باشند! 

در قضیه شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی انتقاد بخش قابل توجهی از کارشناسان به مقیاس پاسخ‌گویی تهران نسبت به ظلم آشکار آمریکا در حق ملت ایران درست بود. مقیاس پاسخ تهران به آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها در مقابل شهادت حاج قاسم قابل مقایسه نبود. شاید لکنت زبان در تفهیم توانمندی‌های نظامی و امنیتی کشور به دشمن یکی از عوامل شکل گیری خطای محاسباتی در ذهن دشمن نسبت به توانمندی‌های ملت ایران به حساب بیاید. پایان این بحث به جای خالی نسل جوان و ریسک‌پذیر در فرایند مدیریت و تصمیم‌گیری میدان‌های حساس برمی‌گردد. این روحیه جوانان است که می‌تواند به فرماندهان پخته انگیزه حمله و نقطه‌زنی به موقع را بدهد. خط مقدم دفاع مقدس، یادمان جوانان با انگیزه‌ای‌است که تا بصره عراق پیشروی کرده بودند و همان‌طور که جوانان در صف(میدان) قوی جلوه می‌کنند قطعاً در ستاد تحول‌آفرین خواهند بود. رهبر معظم انقلاب در خصوص به‌روزرسانی تجهیزات و ساختار به دو محور تحول در مدیریت منابع انسانی و تغییر گسترده در زمینه فنی و فیزیکی اشاره می‌کنند. مشاهده نقص در این حوزه‌ها خود یکی از دلایل بروز خطای محاسباتی دشمن در مورد توانمندی‌های ما می‌شود. در پایان به همان موضوع چند خط نخست برمی گردیم و بیان رهبر معظم انقلاب. ایشان در نماز جمعه نصر فرمودند: «هر ملتی اگر می‌خواهد به محاصره فلج‌کننده دشمن دچار نشود، باید بیدار باشد و به محض اینکه دشمن به سراغ ملتی رفت، به کمک آن ملت بشتابد وگرنه نوبت خود او خواهد شد».