امکان ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان ارشد و دکتری ۱۴۰۳ در آزمون ۱۴۰۴ فراهم شد

  4030815131

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: منع شرکت در آزمون‌های ارشد و دکتری ۱۴۰۴ برای پذیرفته‌شدگان ۱۴۰۳ این آزمون‌ها برطرف شد.

امکان ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان ارشد و دکتری ۱۴۰۳ در آزمون ۱۴۰۴ فراهم شد

 ه گزارش ایرنا، حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه در حاشیه جلسه ۹۰۷ شورای عالی انقلاب فرهنگی که به ریاست مسعود پزشکیان، رئیس جمهور و با حضور محمدباقر قالیباف، رئیس قوه مقننه، حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضائیه و اعضای شورا برگزار شد، درباره مصوبات جلسه اظهار داشت: اولویت‌هایی که در دو جلسه گذشته مورد بحث قرار گرفت، امروز به جمع‌بندی رسید.

وی افزود: این اولویت‌ها شامل زمینه‌های علم و فناوری، مسائل فرهنگی، اجتماعی، تعلیم و تربیت و خانواده زنان بود. همچنین انتخاب دبیر شورای فرهنگ عمومی در این جلسه تصویب شد که بر اساس آن دکتر قادر آشنا به‌عنوان دبیر شورای فرهنگ عمومی معرفی شد.

خسروپناه ادامه داد: همچنین، اساسنامه سازمان ملی هوش مصنوعی نیز به تصویب رسید و قرار شد بررسی آن به هیات وزیران واگذار شود و شورای عالی انقلاب فرهنگی نظارت کند تا مطابقت آن با سیاست‌ها حفظ شود.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: همچنین بحث بسیار مهمی در خصوص داوطلبان متقاضی مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری صورت گرفت و منع شرکت در آزمون‌ها برای پذیرفته‌شدگان برطرف شد. این مصوبه به آن‌ها این امکان را می‌دهد که در سال آینده نیز در آزمون کنکور شرکت کنند.

خسروپناه بیان کرد: یکی از مصوبات مهمی که پیش‌تر در شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب شده، سند صنایع دستی بود که رئیس‌جمهور نیز آن را امضاء و ابلاغ کرد. این سند به‌دلیل کاربردی و مهم بودنش اهمیت بالایی دارد، زیرا بسیاری از افراد به‌صورت خانگی به صنایع دستی مشغول هستند و این مهم می‌تواند به تأمین نیازهای اقتصادی و اشتغال خانواده‌ها کمک کند. موانع موجود در این زمینه در این سند مورد توجه قرار گرفته و رفع شده است.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره نحوه نظارت دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی بر سند صنایع دستی، بیان کرد: مرکز رصد و نظارت را در دبیرخانه عالی انقلاب فرهنگی راه‌اندازی کرده‌ایم و هم‌اکنون تمامی مصوبات تحت نظارت جدی قرار دارند. امروز نیز در شورای معین، یکی از مصوبات دو سال پیش را ارزیابی کردیم و دستگاه‌هایی که کوتاهی یا ترک فعل داشته‌اند، باید برای توجیه‌های خود توضیحاتی را ارائه دهند.

وی افزود: با توجه به اینکه بیش از هزار نفر ذی‌نفع در تهیه سند صنایع دستی مشارکت داشته‌اند و وزارت میراث فرهنگی نیز همکاری جدی داشته است، به نظر می‌رسد این سند به‌طور مؤثرتری اجرایی شود.

به گزارش ایرنا، امکان ثبت‌نام پذیرفته شدگان ۱۴۰۳ در آزمون ارشد و دکتری ۱۴۰۴ در حالی فراهم شده که سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور ۲۲ مهر امسال و پیش از آغاز ثبت‌نام آزمون ارشد و دکتری ۱۴۰۴ اعلام کرده بود پذیرفته‌شدگان دوره‌های روزانه آموزش رایگان آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۳ اجازه شرکت مجدد در آزمون سال ۱۴۰۴ را ندارند. بر این اساس پذیرفته‌شدگان دوره‌های روزانه آموزش رایگان آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۳، چه در دانشگاه یا موسسه قبولی ثبت‌نام کرده و چه ثبت‌نام نکرده بودند، اجازه شرکت مجدد در آزمون سال ۱۴۰۴ را نداشتند.

این موضوع باعث شد شماری از داوطلبان کنکور ۱۴۰۳ که در این آزمون پذیرفته شده بودند ولی قصد داشتند دوباره در آزمون شرکت کنند، فرصت شرکت در آزمون مجدد را از دست بدهند و نسبت به این موضوع اعتراض کنند.

آزمون ورودی مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۴ در روزهای دوم و سوم اسفند ماه سال ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد.

yektanetتریبون

پربحث‌های هفته

  1. می‌خواهیم در مخالفت با قانون حجاب تجمع برگزار کنیم؛ ما چنین حقی داریم؟

  2. چرا آمریکا ما را به توسعه نمی رساند

  3. خبر مهم مشاور سردار حاجی‌زاده از عملیات «وعده صادق ۳»/ دلیل محقق نشدن این عملیات مشخص شد

  4. طالبان همکاری نمی‌کند؛ باید فوری اتباع افغانستانی را اخراج کنید!

  5. قانون حجاب را قبول ندارند؟ امام گفته بود غلط کردی قانون را قبول نداری/ استفاده از استیضاح برای ابلاغ قانون حجاب

  6. رویابافی جدید ترامپ در مورد صادرات نفت ایران

  7. حقه‌بازی ترامپ علیه ایران

  8. بن بست در «وفاق» فقط با رفتن «همتی»؟!

  9. چرا نتوانسته ایم؟!

  10. فساد اقتصادی با ما چه می کند؟

  11. نامه لازم نیست؛ توافق آماده است!

  12. آقاتهرانی: ان‌شاالله این لحظات آخر برای ابلاغ قانون عفاف و حجاب است

  13. جولانی و متحدانش در شوک!

  14. غضنفری: پزشکیان اگر نمی‌تواند استعفا دهد/ ظریف، عضو شاخص انجمن حجتیه است!

  15. حمله رسایی به اظهارات نماینده کاشمر درباره پول گرفتن متحصنین قانون حجاب: بیجا می‌کنی شنیده را بازگو می‌کنی!

  16. مهدی یراحی به چه دلیلی شلاق خورد؟

  17. رهبر انقلاب: ایران قطعاً زیر بار توقعات تحکم‌آمیز دولت‌های قلدر نمی‌رود/ مسئله مهم کشور، معیشت مردم است؛‌ مسئولان به‌دنبال حل مشکلات معیشتی باشند

  18. بانوی آهنین، خانواده فرو ریخته!

  19. سفره هایی که روز به روز کوچک تر می شود...

  20. زید‌آبادی، فاتحه وفاق را خواند/ یک انتقاد تند از پسر پزشکیان/ به خاطر دیده‌شدن، هزینه نسازید!

  21. ترامپ: به رهبر ایران نامه نوشته ام

  22. توضیحات دفتر «محسن رفیق دوست» درباره مصاحبه جنجالی او و حاشیه‌های ایجاد شده/ اشاره به جراحی مغز وی و عوارض آن

  23. ادای تیزهوشی محسن رفیق‌دوست و این همه جهالت؟!

  24. اعترافات فائزه هاشمی/ ابتذال فراگیر خطرناک/ پزشکیان باج زیادی به رقبای خود داد!

  25. واقعیتی که وزیر خزانه‌داری آمریکا لو داد!

آخرین عناوین