به گزارش ایرنا، «باربارا وود وارد» سفیر و نماینده دائم انگلیس در سازمان ملل در نشست شورای امنیت سازمان ملل درباره یمن گفت: انگلیس بار دیگر خواستار آزادی فوری و بدون قید و شرط همه بازداشت شدگان در یمن است و امدادگران باید بتوانند بدون ترس از بازداشت یا ارعاب غیرقابل توجیه از مردم آسیب پذیر یمن حمایت کنند.
سفیر انگلیس افزود: تحریم تسلیحاتی که توسط قطعنامه ۲۲۱۶ شورای امنیت سازمان ملل اجرا شده، برای جلوگیری از انتقال غیرقانونی سلاح به یمن ضروری است.
وود وارد اضافه کرد: کاهش ارزش ریال یمن همچنان ثبات اقتصادی و امنیت غذایی یمن را تهدید میکند و پیامدهای انسانی وخیمی در پی دارد. دولت یمن برای بهبود انعطاف پذیری و همکاری به حمایت بین المللی پایدار و پایدار نیاز دارد.
سفیر انگلیس در سازمان ملل گفت: بنابراین، انگلیس از جامعه بینالمللی میخواهد تا اطمینان یابد دولت یمن قادر است به ظرفیتسازی اقتصادی ادامه دهد تا به بهترین شکل از نیازهای مردم یمن حمایت کند.
او تاکید کرد: دولت یمن برای بهبود انعطاف پذیری و همکاری نهادی به حمایت بین المللی پایدار نیاز دارد.
سفیر انگلیس در پایان گفت: در نهایت، ما از تعامل سازنده شورای امنیت در پشت تلاشهای سازمان ملل متحد و گراندبرگ فرستاده ویژه استقبال میکنیم، که شامل تصویب تمدید مأموریتهای مأموریت سازمان ملل برای حمایت از توافق حدیده است.
پایگاههای نظامی ایالات متحده آمریکا در عراق و سوریه از ۱۷ اکتبر ۲۰۲۳ (۲۵ مهرماه ۱۴۰۲) هدف حملات پهپادی، راکتی و موشکی قرار گرفته اند. گروههای مقاومت اسلامی در منطقه غرب آسیا (خاورمیانه) از جمله در عراق و سوریه و نیز نیروهای یمنی به دنبال اقدام رژیم اسرائیل در تلافی عملیات طوفان الاقصی و بمباران نوار غزه و حمایت واشنگتن از این حملات، به ایالات متحده هشدار داده اند که پایگاههای آمریکا در منطقه را مورد هدف قرار خواهند داد.
ارتش یمن در حمایت از مقاومت ملت فلسطین در نوار غزه چند کشتی اسرائیلی یا کشتیهای عازم سرزمینهای اشغالی را در دریای سرخ و تنگه بابالمندب هدف قرار داده است و می گوید نیروهای ارتش این کشور متعهد شدهاند تا زمانی که رژیم اسرائیل، حملات خود به غزه را متوقف نکند، حملات به کشتیهای این رژیم یا کشتیهای عازم سرزمینهای اشغالی را در دریای سرخ ادامه خواهند داد.
نیروهای ارتش یمن در عین حال تاکید کردهاند که کشتیرانی در خیلج عدن و دریای سرخ برای سایر کشتی ها آزاد است و آنها از امنیت کامل برخوردار هستند.
آمریکا و انگلیس با همراهی ۸ کشور دیگر، ۲۱ دی ماه جاری برابر با ۱۱ ژانویه ۲۰۲۴ در پی قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل، به مواضع انصارالله یمن حمله کردند.
شورای امنیت سازمان ملل ۲۰ دی ماه ۱۴۰۲ برابر با ۱۰ ژانویه ۲۰۲۴، قطعنامه پیشنهادی ایالات متحده آمریکا و ژاپن را با شماره ۲۷۲۲ علیه انصارالله یمن درباره حملات در دریای سرخ بدون اشاره به دلیل اصلی این حملات و حمایتهای واشنگتن از رژیم اسرائیل در بمباران غزه، تصویب کرد.
وزارت خزانهداری آمریکا ۱۶ فوریه (۲۷ بهمن ماه ۱۴۰۲) اعلام کرد تحریمهایی که ایالات متحده آمریکا به دلیل حملات حوثی ها (انصارالله) یمن به کشتیهای تجاری در دریای سرخ علیه این گروه اعمال کرده است، از امروز وارد مرحله اجرایی شد.
وزارت امور خارجه آمریکا نیز ۱۷ فوریه (۲۸ بهمن ماه ۱۴۰۲) در پی اجرای دور جدید تحریم ها علیه انصارالله یمن از سوی وزارت خزانه داری این کشور، این جنبش را گروه تروریستی جهانی اعلام کرد.
دولت «جو بایدن» رئیسجمهور آمریکا در سال ۲۰۲۱ و با هدف تسهیل در مذاکرات صلح یمن، نام جنبش انصارالله را از فهرست تروریستی واشنگتن خارج کرده بود.