پرونده سرقت از دانشجوی دانشگاه تهران در شعبه ویژه رسیدگی می‌شود

  4031126050 ۹ نظر، ۰ در صف انتشار و ۴ تکراری یا غیرقابل انتشار

دادستانی عمومی و انقلاب تهران اعلام کرد: یک شعبه ویژه، پرونده سرقت از دانشجوی دانشگاه تهران را رسیدگی خواهد کرد.

پرونده سرقت از دانشجوی دانشگاه تهران در شعبه ویژه رسیدگی می‌شود

به گزارش ایرنا از مرکز رسانه قوه قضاییه، با اعلام گزارش سرقت از یک دانشجوی دانشگاه تهران که با توجه به جراحات وارده منجر به فوت وی شد، دادستان تهران بلافاصله پس از دریافت گزارش این سرقت و جراحت وارده به متوفی دستور تشکیل پرونده این سرقت در شعبه ویژه دادستانی تهران را صادر کرد.

دادستانی عمومی و انقلاب تهران همچنین اعلام کرد که از همان لحظات اولیه گزارش سرقت بازپرس ویژه شعبه تحقیقات قضایی روی پرونده را آغاز کرده و در این رابطه دستورهای مقتضی به ضابطان داده شده است.

امیرمحمد خالقی درمیان، دانشجوی دوره کارشناسی رشته مدیریت کسب و کار دانشگاه تهران، چهارشنبه شب، ۲۴ بهمن‌ماه در محدوده پل گیشا و هنگام مراجعه به خوابگاه کوی دانشگاه، توسط دو سارق موتورسیکلت‌سوار با سلاح سرد مورد ضرب و جرح قرار گرفته و متاسفانه پس از انتقال به بیمارستان شریعتی توسط نیروهای اورژانس، صبح دیروز، پنجشنبه به دلیل شدت جراحات دارفانی را وداع گفت.

وزارت علوم، دانشگاه تهران و دانشکدگان مدیریت این دانشگاه با صدور اطلاعیه‌های جداگانه، ضمن ابراز تاسف و تاثر عمیق از وقوع این حادثه ناگوار، خواستار رسیدگی جدی و فوری به موضوع و برخورد با عاملان قتل این دانشجو شدند.

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۷۸۷۰۵۷۱۹:۰۹:۱۶ ۱۴۰۳/۱۱/۲۶
هم قتل هم سرقت
ناشناس۳۷۸۷۰۶۶۱۹:۱۷:۵۷ ۱۴۰۳/۱۱/۲۶
این همه با خون دل بچه بزرگ کن، تا به راحتی قربانی نا امنی و فقر مملکت بشود.
ناشناس۳۷۸۷۰۶۷۱۹:۱۹:۰۲ ۱۴۰۳/۱۱/۲۶
سرقت و البته قتل!
ناشناس۳۷۸۷۰۸۰۱۹:۳۷:۳۵ ۱۴۰۳/۱۱/۲۶
آقایان مسئول: مردم فقیر که بشوند نا امنی گسترش که پیدا کند نتیجه این می شود.
ناشناس۳۷۸۷۱۱۵۲۰:۰۵:۵۷ ۱۴۰۳/۱۱/۲۶
مماشات با زورگیران تا کی؟
ناشناس۳۷۸۷۱۴۰۲۰:۳۵:۴۹ ۱۴۰۳/۱۱/۲۶
اقای رادان کجایی؟چقدرقتل؟چقدر ناامنی؟
ناشناس۳۷۸۷۳۴۵۰۰:۵۸:۱۹ ۱۴۰۳/۱۱/۲۷
با اشخاص و مسئولانی هم که در چنین مواردی وظیفه خود را انجام نداده اند ، برخورد جدی شود.
ناشناس۳۷۸۷۴۷۱۰۷:۵۸:۴۴ ۱۴۰۳/۱۱/۲۷
آمار سرقت های به عنف و سلاح سرد زیاد شده و این تایید کننده این نکته است که مجازات های اعمال شده در مورد مجرمان سابقه دار موثر و باز دارنده نبوده است
Arya۳۷۸۷۸۴۹۱۴:۰۵:۲۶ ۱۴۰۳/۱۱/۲۷
همه شعبه ها باید درست کار انجام بدهند
yektanetتریبون

آخرین عناوین