شوک بزرگ به افغان‌های ایران/ ممنوعیت به‌ کارگیری اتباع در این استان کشور که افغانستانی‌های زیادی دارد

  4031206128 ۲۵۸ نظر، ۰ در صف انتشار و ۳۰۴ تکراری یا غیرقابل انتشار

رئیس سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری زاهدان با بیان اینکه فعالیت اتباع غیرمجاز در روز بازارهای این شهرستان ممنوع شد گفت: ۱۱ نفر از اتباع غیرمجاز در دوشنبه بازار زاهدان شناسایی و تحویل کلانتری شدند.

شوک بزرگ به افغان‌های ایران/ ممنوعیت به‌ کارگیری اتباع در این استان کشور که افغانستانی‌های زیادی دارد

به گزارش ایرنا، حمید روشن‌دل هرمزی روز دوشنبه اظهار کرد: در راستای اجرای ماده ۱۸۱ قانون کار، فعالیت اتباع خارجی فاقد پروانه کار در روزبازارهای زاهدان ممنوع بوده و با متخلفان برخورد قاطع خواهد شد.  

وی افزود: تعداد ۱۵ بنر اطلاعیه در روز بازارهای زاهدان نصب و تعداد یک‌هزار و ۵۰۰ فقره اخطاریه به غرفه‌داران در روز بازارها، بازارچه‌ها، کیوسک‌ها و دستفروشان سطح شهر ابلاغ شده که از به‌کارگیری اتباع غیرمجاز خودداری کنند.

رئیس سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری زاهدان با اشاره به اینکه در حال حاضر تمامی غرفه‌ها شماره‌گذاری شده و اطلاعات بهره‌برداران روزبازارها ثبت شده است عنوان کرد: با دستور معاونت دادستان زاهدان، تا کنون ۱۱ نفر از اتباع غیرمجاز در دوشنبه بازار شناسایی و تحویل کلانتری شدند.

وی خاطرنشان کرد: این اقدامات در راستای ساماندهی مشاغل شهری و ایجاد نظم و امنیت در بازارهای زاهدان انجام شده و روند نظارت بر بازارچه‌ها و روزبازارها ادامه خواهد داشت.