نماینده مجلس: استیضاح همتی رای می‌آورد/ عمق حرف پزشکیان این بود که دعوا نکنیم!

  4031211111 ۳ نظر، ۰ در صف انتشار و ۲ تکراری یا غیرقابل انتشار

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس از احتمال بالای رای مجلس به برکناری عبدالناصر همتی سخن گفت.

نماینده مجلس: استیضاح همتی رای می‌آورد/ عمق حرف پزشکیان این بود که دعوا نکنیم!

میثم ظهوریان، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در گفتگو با جهان‌نیوز پیرامون موضوع استیضاح همتی در مجلس گفت: بالاخره با توجه به اینکه 115 نفر از نمایندگان مجلس نامه استیضاح ایشان را امضا کردند امکان استیضاح ایشان بیشتر از رای نیاوردن ایشان است.

عمق حرف پزشکیان در جلسه ارزی این بود که دعوا نکنیم!

نماینده مردم مشهد در پاسخ به سوال پیرامون عملکرد تیم اقتصادی دولت گفت: مشخص است که فعلا دولت برنامه مدونی در حوزه اقتصادی ندارد. ما دو هفته پیش با خود آقای رئیس جمهور جلسه ای درباره ارز داشتیم که هم خود آقای رئیس جمهور هم وزیر اقتصاد و هم رئیس سازمان برنامه و بودجه حضور داشتند. عمق صحبت های رئیس جمهور در جلسه به گونه‌ای بود که ما نباید با هم دعوا کنیم و باید با هم وفاق داشته باشیم. بعد از اینکه از جلسه هم خارج شدند وقتی که رسانه ها از ایشان پرسیدند که شما برنامه تان برای فضای ارز و نوسانات ارز چیست دوباره می‌گویند که باید کارشناسان بنشینند برای ما تصمیم بگیرند.

دولت برنامه مدون اقتصادی ندارد

وی افزود: این نشان می‌دهد هنوز دولت به ایده و برنامه جدی برای فضای اقتصادی کشور نرسیده است. از این طرف هم ما در سمت کشورهای متخاصم می بینیم که ترامپ وقتی یک هفته بعد از اینکه روی کار می آید ریز برنامه اقتصادی و جنگ اقتصادی اش را علیه ایران در قالب یادداشت اجرایی ابلاغ می کند. این نشان می‌دهد آرایش دولت، آرایش جنگی در فضای اقتصادی نیست و این نمایندگان را نگران می‌کند که در این فضا نقش وزیر اقتصاد باید پررنگ باشد. یعنی وزیر اقتصاد باید به نوعی فرمانده اقتصادی و راهبر دولت باشد؛ این خلأ فرماندهی در فضای اقتصادی دولت وجود دارد. بالاخره در لایه عملی تر با توجه به دغدغه هایی که رئیس جمهور دارند، باید خود وزیر اقتصاد کمک کند که این فضا راهبری شود.

اکثر استیضاح کنندگان همتی کسانی هستند که به او رای اعتماد دادند

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس درباره عملکرد رسانه های اصلاح طلب در دفاع از وزیر اقتصاد گفت: متاسفانه راهبرد فضای رسانه ای تیم دولت عمدتا سیاسی کردن فضای استیضاح بوده است. اکثر کسانی که نامه استیضاح آقای همتی را امضا کرده اند به او رای اعتماد داده بودند. منتهی مجلس مسیر خودش را می‌رود و خیلی تحت تاثیر جوی که ایجاد می‌شود قرار نمی‌گیرد. متاسفانه به جای دفاع اقتصادی بیشتر به دنبال دفاع سیاسی از وزیر اقتصاد هستند.

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۸۰۷۲۴۵۲۰:۵۶:۵۷ ۱۴۰۳/۱۲/۱۱
با استیضاح مشکل حل نمیشه
ناشناس۳۸۰۷۷۸۸۰۹:۲۶:۱۵ ۱۴۰۳/۱۲/۱۲
کافی است انتتقادات آقای همتی را درزمان شهید رییسی و نظرات وعملکردش را دردوره آقای پزشکیان ببینیم آقای همتی حافظه مردم هرچقدرهم ضعیف باشد درفشانی های شما درفضای مجازی قابل دسترسی است
ناشناس۳۸۰۷۸۰۴۰۹:۳۸:۵۹ ۱۴۰۳/۱۲/۱۲
استیضاح رای می آورد ولی مشکل مردم حل نخواهد شد
yektanetتریبون

آخرین عناوین