حماس: جنایت بیت لاهیا در تعارض با قوانین بشردوستانه است

  4031225132

سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین «حماس» جنایت رژیم صهیونیستی در بیت لاهیا را محکوم کرد و گفت این جنایت در تعارض با قوانین انسانی است. 

حماس: جنایت بیت لاهیا در تعارض با قوانین بشردوستانه است

به گزارش ایسنا، «حازم قاسم» سخنگوی جنبش حماس اعلام کرد اشغالگران در بیت لاهیا واقع در شمال نوار غزه جنایت وحشتناک دیگری را مرتکب شده و گروهی از خبرنگاران و فعالان عرصه بشردوستانه را هدف قرار دادند که در تعارض آشکار با توافق آتش بس است.

حازم قاسم افزود اشغالگران فعالان عرصه امدادرسانی را هدف قرار دادند که هدف آن افزایش بحران انسانی و ایجاد قحطی پس از مسدود نمودن گذرگاه‌ها و جلوگیری از ورود کمک‌ها به این منطقه است.

وی خاطرنشان کرد ادامه روند هدف قرار دادن خبرنگاران جلوگیری از بیان واقعیت‌های جنایات صهیونیستی علیه ملت فلسطین و مشخص نشدن تجاوزات وحشتناک آنها علیه تمام قوانین و عرف‌های بشردوستانه است.

دیدگاه کاربران


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

yektanetتریبون

آخرین عناوین