آیا موز می تواند کُشنده باشد؟+عکس
2 آبان 1395 ساعت 20:37
در صورتی که از برخی علایم کُشنده در موز غفلت کنید، این میوه می تواند در عرض دو ساعت جان
شما را بگیرد.
به گزارش العالم، موز در صورتی سَمی و کُشنده می شود که به ترشحات نوعی عنکبوت خطرناک معروف به "عنکبوت موز" آلوده باشد.
این نوع عنکبوت از موز تغذیه می کند و با تنیدن تار روی این میوه نقطه های سیاه رنگ برجسته ای در آن به جا می گذارد. لکه سیاه در محل تارها روی موز حاوی سم عنکبوت هستند و به محض اینکه فرد این موز آلوده را بخورد، در صورتی که به موقع درمان نشود، در عرض دو ساعت جان به جان آفرین تسلیم می کند.
کد مطلب: 405671
آدرس مطلب: http://alef.ir/vdca0mny649nwi1.k5k4.html?405671
الف
http://alef.ir