درباره خبر موضعگیری فتنه گران بعد از اعدام تروریست ها

21 ارديبهشت 1389 ساعت 9:03






اصلاحیه: باتشکر از حساسیت برادر ارجمند آقای مهران نحوی، همانگونه که تعدادی از بینندگان محترم الف ذیل خبر نقل شده از سایت جهان تحت عنوان "بیانیه موسوی در حمایت از بمبگذاران تهران و شیراز" تذکر داده اند، بیانیه موسوی صفت حق جویی و آگاهی را به ماه خرداد نسبت داده است و نه افراد اعدام شده [موسوی: "در آستانه ماه خرداد ماه آگاهی وحق جویی پنج نفر را با حواشی تردید بر انگیز به چوبه های دار می سپارند؟"].  الف از بابت سهل انگاری در زمینه نقل دقیق متن اعلامیه متاسف است - گرچه در خبر نقل شده نیز عین همین عبارت موجود است - اما در عین حال یادآور می شود:
1- اعتراض به اعدام 5 تروریست و بمبگذار با اشاره به "ماه حق جویی" منطقی ندارد، جز آنکه این 5 نفر را به طور مستقیم یا غیر مستقیم با حق جویی یا آگاهی مرتبط بدانیم.


2- اگر موسوی، اقدام خیانت بار خود در نسبت دادن تقلب به انتخابات و به آشوب کشیدن کشور و اتفاقات بعد از آن را در قالب برخی اتفاقات ماه خرداد، "حق جویی" می داند، جز تاکیدی بر خیانت وی به کشور و اسلام نیست و بر پرونده اقدامات ننگین خود افزوده است.
3- موضعگیری های مشابه زهرا رهنورد و مهدی کروبی در این باره، تاییدی بر نکات فوق است.
***
متن تذکر آقای نحوی:
 

مطلبی در الف دیدم تحت عنوان : "شقی ترین موضعگیری تاریخ انقلاب" . برایم موضع آقای موسوی  علی رقم خبط و خطاهای متعددش بسیار تاسف آور و البته تعجب آور بود . به سایت خودش (کلمه) مراجعه کردم و متن بیانیه اش را خواندم . بیانه در واقع انتقاد از عملکرد قوه قضایییه  و کوتاهی در رسیدگی به جرائمی چون کوی دانشگاه و کهریزک و پرونده مفاسد مسئولان بود .آنچیزی که مکرراً مورد توجه الف  نیز بوده است . البته اعدام های اخیر را نیز بهانه کرده آنرا بی مقدمه ، تعجیلی  و مبهم خوانده است و حقانیت آنرا زیر سوال برده است. در متن منتشر شده در الف آمده است :  

به گزارش جهان، موسوی در این بیانیه با معرفی این افراد به انسانهای حق جو می نویسد: چگونه است بصورت ناگهانی در آستانه ماه خرداد ماه آگاهی و حق جویی پنج نفر رابا حواشی تردید برانگیز به چوبه های دار می سپارند؟   

آنچه در متن بیانیه موسوی آمده چنین است:  

چگونه است که امروز محاکم قضایی از آمران وعاملان جنایتهای کهریزک و کوی دانشگاه و کوی سبحان وروزهای25 و 30 خرداد وعاشورای حسینی میگذرند وپرونده های فساد های بزرگ را باز نشده می بندند وبه صورت ناگهانی در آستانه ماه خرداد، ماه آگاهی وحق جویی پنج نفر را با حواشی تردید بر انگیز به چوبه های دار می سپارند؟  

مشخص است که بر خلاف نظر نویسنده مطلب الف منظور موسوی معرفی این افراد به عنوان افراد حق جو نبوده است  بلکه

مقصود ماه خرداد و حوادث مشهور این ماه است . این اشتباه فاحشی است که علی رقم سنگینی پرونده آقای موسوی و اشتباهات بسیار زیاد او بر او وارد نیست وبه نظر می رسد از مصادیق افترا باشد و می دانم که شما این روش را در نقل خبر و بدتر از آن تحلیل بر اساس خبر تحریف شده را به هیچ روی روا نمی دانید . بعلاوه اشاره او به کوتاهی و ضعف قوه قضا در رسیدگی به پرونده های کهریزک و امران و عاملان اصلی آن که خود موجب تشدید و تداوم حوادث پس از انتخابات بود و نیز کوتاهی های مکرر در مکررش در رسیدگی به پرونده های مفاسد اشاره ای صحیح و بجاست هر چند ممکن است بهره برداری سیاسی خودش را مورد نظر داشته باشد.
***


متن اولیه خبر به شرح زیر است:
بیانیه اخیر موسوی در محکومیت اعدام بمبگذاران شیراز و تهران، بی سابقه ترین موضع گیری غیر انسانی در تاریخ انقلاب به شمار می رود به گونه ای که تاکنون هیچ گاه هیچ جریان سیاسی از تروریست ها حمایت علنی نکرده است.

به گزارش جهان، موسوی در این بیانیه با معرفی این افراد به انسانهای حق جو می نویسد: "چگونه است به صورت ناگهانی در آستانه ماه خرداد، ماه آگاهی وحق جویی پنج نفر را با حواشی تردید بر انگیز به چوبه های دار می سپارند؟".

وی با بیان اینکه این احکام قضائی ظالمانه است مدعی شده است: وقتی قوه قضائیه از طرفداری مظلومان به سمت طرفداری از صاحبان قدرت ومکنت بلغزد مشکل است که بتوان جلوی داوری مردم را در مورد ظالمانه بودن احکام قضایی گرفت.

همه این اعتراضات برای حمایت از 5 اعدامی در روزهای گذشته است.

اما این 5 نفر چه کسانی بودند؟

این 5 نفر با نام های فرزاد کمانگر ،علی حیدریان،فرهاد وکیلی،شیرین علم هولی و مهدی اسلامیان به جرم بمب گذاری و ارتباط با گروهای تروریستی اعدام شدند.

مهدی اسلامیان هیچ ارتباطی به ماجرای انتخابات نداشته و بنابر گزارش دادستانی انقلاب، "یکی از عوامل انفجار بمب در حسینیه شهدای شیراز" بوده است. پیش از این دو نفر به نام های روزبه یحیی زاده و علی اصغرپشته به اتهام انفجار در حسینیه شهدای شیراز اعدام شده بودند.

فرزاد کمانگر فردی است که در سال 85 از منزل وی تعداد قابل توجهی بمب ساعتی و اسلحه پیدا می کنند.

بعد از دستگیری فرزاد کمانگر، فرهاد وکیلی در شهر سنندج دستگیر می شود و "در منزل وی ماهواره و یک برگه که محتویات آن به صورت رمز بوده کشف می شود."

بعدها مشخص می شود که این دو در انفجار دو بمب در ساختمان های فرمانداری و اداره بازرگانی کرمانشاه در اردیبهشت سال ۱۳۸۵ نقش داشته اند.

علی حیدریان نیز به اتهام همکاری با این فرزاد کمانگر و ارتباط با پژاک در تهران دستگیر شده بود.

بنابر اطلاعیه دادسرای انقلاب، شیرین علم هولی آتشگاه نیز در خرداد سال ۱۳۸۷ پس از کارگذاشتن یک بمب زیر خودرویی در پارکینگ قرارگاه سپاه در غرب تهران و انفجار آن دستگیر شده است.وی نیز اعتراف می کند که عضو گروهک پژاک بوده است.








 


کد مطلب: 71508

آدرس مطلب: http://alef.ir/vdcaamn0.49n6w15kk4.html?71508

الف
  http://alef.ir