نامه اعتراضی مجمع نمایندگان خوزستان به رئیس‌جمهور/ کسی فریادرس مردم خوزستان نیست

بخش اجتماعی الف، 24 بهمن 95

24 بهمن 1395 ساعت 10:10


نشست علنی صبح امروز (یکشنبه) مجلس شورای اسلامی در حالی به ریاست مسعود پزشکیان نایب رئیس اول پارلمان آغاز شد که در بدو آغاز جلسه، جمعی از نمایندگان استان خوزستان در اعتراض به قطعی روز گذشته آب، برق و گاز روز در این استان، در جایگاه هیأت رئیسه حضور یافته و اعتراض خود را به نایب رئیس اول پارلمان و سایر اعضای هیأت رئیسه اعلام کردند.


علی‌عسگر ظاهری نماینده مردم مسجدسلیمان در این خصوص گفت: مجمع نمایندگان خوزرستان با حضور درجایگاه هیأت رئیسه، اعتراض خود را به قطع آب و برق در خوزستان اعلام کرد.

عضو کمیسیون انرژی ادامه داد: اعضای مجمع نمایندگان خوزستان به عدم ارائه خدمات به شهروندان اعتراض داشته و از عملکرد دولت در موضوع قطع آب و برق انتقاد داشتند.

وی تصریح کرد: به دلیل قطع برق در روز گذشته، تولید نفت ۷۰۰ هزار بشکه کاهش یافت.

وی معتقد بود: دولت پای کار حل مشکلات مردم خوزستان نمی‌آید و مسئولیتی در این خصوص قبول نمی‌کند.

او همچنین از نامه مجمع نمایندگان خوزستان به رئیس‌جمهور در اعتراض به عدم توجه به مشکلات مردم خوزستان خبر داد.

نماینده اهواز: کسی فریادرس مردم خوزستان نیست
نماینده اهواز با اشاره به قطعی آب و برق و تلفن در پی بروز پدیده ریزگردها در اهواز با بیان اینکه پدیده ریزگردها موجب بروز مشکل در نیروگاه‌های برق استان خوزستان شده است، گفت: پدیده ریزگردها ناشی از انتقال آب به فلات مرکزی است؛ متاسفانه اصرار زیادی بر انتقال آب به فلات مرکزی وجود دارد و کسی فریادرس مردم خوزستان نیست. انتظار داریم رییس جمهور در خصوص این وضعیت خوزستان پاسخگو باشد.

به گزارش ایسنا، علی ساری در گفت‌وگو با شبکه خبر ضمن قرائت نامه نمایندگان به رییس جمهور، به عذرخواهی وزات نیرو اشاره کرد و اظهار کرد: عذرخواهی بابت چه؟ اگر قصوری صورت گرفته است باید اعلام شود. فرهنگ عذرخواهی بسیار قابل تقدیر است، اما عذرخواهی بار مسئولیت را کم نمی‌کند.

 وی افزود: همواره اعتبارات اختصاص داده می‌شود و از این اختصاص سخن گفته می‌شود در حالی که باید عملا تامین اعتبار شود. نباید تنها در زمان بحران ارقامی به عنوان اختصاص اعتبارات بیان شود.

 نماینده اهواز با انتقاد از عدم تامین اعتبارات مقابله با ریزگردها گفت: در سال ۹۳، ۲۴۵ میلیارد تومان اختصاص داده شد اما تنها ۱۹میلیارد تومان محقق شده است.

 ساری با تاکید بر لزوم حل معضل ریزگردها تصریح کرد: موضوع اصلی خروج نیروگاه‌های برق از مدار نیست، بلکه این ریزگردها هستند که موجب بروز مشکل در نیروگاه‌های برق استان خوزستان شدند. باید این سوال مطرح شود که چرا در خوزستان ریزگرد وجود داشته باشد؟

 وی ادامه داد: پدیده ریزگردها ناشی از انتقال آب به فلات مرکزی است، باید به دنبال ریشه کن کردن این مشکل باشیم.در حال حاضر اصرار زیادی بر انتقال آب از سرشاخه‌های کارون ودیگر رودخانه‌های استان وجود دارد.

 عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: مساله در بحران خوزستان انتقال آب است و معضل اصلی این است که کسی به فریاد مردم خوزستان نمی‌رسد. قطع برق ناشی از ریزگردها است که به دنبال انتقال آب از سرشاخه‌های کارون پدید آمده است.

 ساری اظهار کرد: متاسفانه اصرار زیادی بر انتقال آب به فلات مرکزی وجود دارد و کسی فریادرس مردم خوزستان نیست. انتظار داریم رییس جمهور در خصوص این وضعیت خوزستان پاسخگو باشد.

 وی خاطرنشان کرد: در خصوص وضعیت جوی استان و شرایط اقلیمی باید از پست‌های هوایی برق  و همچنین از تجهیزات جی ای اس استفاده شود تا شاهد تکرار چنین وضعیتی نباشیم.

ظاهری خاطرنشان کرد: با عذرخواهی وزیر نیرو، مشکلات مردم حل نمی‌شود؛ دولت باید پای کار حل مشکلات بیاید.

روز گذشته حدود 18 ساعت آب، برق و گاز و همچنین برخی تأسیسات استان خوزستان قطع شده بودند که این مسئله موجب نارضایتی مردم و نمایندگان این استان شده است. البته در ساعات پایانی شب گذشته حامل‌های انرژی در این استان وصل و مشکل مردم برطرف شد ولی قطعی 18 ساعته تأسیسات، آب، برق و گاز در استان خوزستان موجب خساراتی به وسایل برقی ساکنان این استان شده است.


کد مطلب: 444877

آدرس مطلب: http://alef.ir/vdcbzabazrhbawp.uiur.html?444877

الف
  http://alef.ir