بازخواني بيانيه 23 خرداد آقاي موسوي

6 تير 1388 ساعت 12:51


نزدیک به دو هفته از صدور بیانیه مشهور آقای موسوی در 23 خردادماه درباره رد نتیجه انتخابات و تهمت تقلب گسترده در آن با استفاده از استعاره «صحنه آرایی و شعبده بازی» می‌گذرد.

در این مدت، آشوبهای کم سابقه‌ای در تهران و برخی کلانشهرها اتفاق افتاد، تعدادی از هموطنانمان کشته و زخمی شدند، بسیاری از کسب و کارها در رکود و کسادی کامل فرو رفت و حیثیت بین‌المللی کشورمان که در روزهای منتهی به 22 خرداد 88 به اوج خود رسیده بود؛ به ناگهان و به شدت آسیب دید.

تا قبل از 23 خرداد، مردم ایران نزد رسانه‌ها و افکار عمومی جهان مردمی منطقی و متمدن شناخته شدند که پس از 20 روز رقابت انتخاباتی پرشور خیابانی، روز 21 خرداد دستجمعی به قانون منع تبلیغات احترام گذاشتند و 22 خرداد با اکثریتی کم‌نظیر به پای صندوق رای رفتند اما از روز 23 خرداد به بعد، مردم ایران نزد رسانه‌ها و افکار عمومی جهان تبدیل شدند به مردمی بی منطق، غیر متمدن که نمی‌توانند به منطق و استدلال با هم حرف بزنند و برای بیان خواسته هایشان از چوب و چماق و سنگ و آتش استفاده می کنند.

اکنون که گرد و غبار آشوبها و اغتشاش‌ها خوابیده و نگرانی و هیجانات روزهای تلخ و شوم پس از 23 خرداد به تدریج فروکش می‌کند، فرصتی است تا یکبار دیگر ادعای آقای موسوی را در اولین بیانیه‌شان که در آن برگزارکنندگان انتخابات به «صفحه‌آرایی و شعبده بازی» متهم کرده‌اند، مرور کنیم:

آقاي موسوي در بيانيه 23 خرداد، نتايج انتخابات را «بهت‌آور» دانسته و با هشدار به «روند موجود و تخلفات آشكار و فراوان روز انتخابات»، تاكيد كرده‌اند كه «تسليم اين صحنه‌آرايي خطرناك» نخواهند شد. بعد از این بیانیه، ایشان طرفدارانشان را (برای گرفتن حقشان) به خیابانها فراخواندند.

اگر آقاي موسوي طبق قانون اعتراض مي‌كردند بايد همان روز 23 خرداد، همه 40 هزار ناظر خود در شعب اخذ راي را فرا مي‌خواندند، مستندات و مدارك آنها را جمع‌آوري ، دسته‌بندي و به شوراي نگهبان ارايه مي‌دادند.

اسناد و مدارك ارايه شده آقاي موسوي براي اعتراض به نتيجه انتخابات طبق قانون بايد چنين صورتي مي‌داشت و به شورای نگهبان ارائه میشد:

1 – در شعبات فهرست پيوست، تعداد آراي شمارش شده با تعداد تعرفه‌هاي مصرف شده و تعرفه‌هاي تحويل شده به شعبه سازگار نيست. اسناد مربوط به تك تك شعبات پيوست است.

2 – در شعبات فهرست پيوست ، در روز راي‌گيري تبليغات نامزدها در شعبه محو نشده و افرادي به غير از مسوولان اجرايي و نظارت صندوق در جريان راي‌گيري دخالت مي‌كردند. اسناد مربوط به اين تخلف در تك تك شعب نامبرده به پيوست ارايه مي‌شود.

3 – در شعب نامبرده در فهرست پيوست، ناظران ما كه قبلا برايشان كارت صادر شده در مراحل مختلف راي‌گيري از جمله شمارش آرا ، از شعبه اخراج شده‌اند. اسناد مربوط به تك تك شعبات به پيوست ارايه مي‌شود.

4- در شعب نامبرده در فهرست پيوست، تعداد آرای اینجانب که توسط ناظر ستاد بنده ثبت شده و بعد از شمارش آرا در فرم صورتجلسه این صندوقها ثبت شده؛ با اعداد ارائه شده از سوی وزارت کشور سازگار نیست. اساد به پیوست ارسال می شود.

5 – در شعب نامبرده در فهرست پيوست ...

شايد تصور شود جمع آوری و ارايه اين همه اسناد و مدارك خيلي سخت و مشكل است. البته سخت است. به همين خاطر است كه نامزد انتخابات ریاست جمهوری ستاد انتخاباتي تجهيز و دهها هزار ناظر بر سر صندوقها معرفي مي‌كند. 40 هزار ناظري كه آقاي موسوي در صندوق داشته‌اند بايد چنين اطلاعاتي را – در صورت وجود – جمع‌آوري مي‌كردند و اين اطلاعات در ستادهاي منطقه‌اي، شهري، استاني و مركزي بررسی ، دسته‌بندي و طي حداكثر 3 روز براي شوراي نگهبان ارسال مي‌شد.

آقاي موسوي بدون طي اين مسير، در بيانه‌ها و دو نامه بعدي به شوراي نگهبان، ايرادهايي كلي و بدون ذكر جزئيات تخلف و اينكه اين تخلف در كدام صندوق اتفاق افتاده مطرح کردند و خواستار ابطال نتيجه راي‌گيري شده‌اند.

در واقع ادعاي آقاي موسوي درباره تقلب گسترده و تمام عيار و به تعبير ايشان «صحنه‌آرايي و شعبده بازي» به این معنی است که مسئولان وکارکنان صندوق ها (امضا کنندگان صورتجلسه برگزاری رای گیری و نتیجه شمارش آرا)، بطور دستجمعی برای تقلب در انتخابات با هم هماهنگ کرده بودند.

به عبارت دیگر معنی فرمایش آقای موسوی این است که با توجه به وجود 45713 شعبه اخذ راي و 9 تا 12 نفر عوامل اجرايي و نظارت (بجز ناظران نامزدها) بر سر هر صندوق، در انتخابات22 خرداد حدود 450 هزار نفر براي تقلب به ضرر آقاي موسوي و شعبده‌بازي و صحنه‌آرايي با هم هماهنگ بوده‌اند!

اين ادعاي آقاي موسوي درباره صحنه‌آرايي نتيجه انتخابات با مشاركت 450 هزار نفر برگزاركنندگان در سراسر كشور در شرايطي است كه اكثر اين 450 هزار نفر از معلمان و مديران مدارس، معتمدين محلي و يا اعضاء شوراهاي اسلامي محله، روستا و شهر بوده‌اند.

اينكه آقاي موسوي از نتيجه انتخابات متعجب و حيرت‌زده باشند، طبيعي است اما اينكه ادعا مي‌كنند 450 هزار معلم و ناظم و مدير مدرسه و عضو شورای محل در سراسر كشور با هم دست به يكي كرده‌اند تا نتيجه‌ انتخابات به شكل خاصي رقم بخورد، واقعا فرمايشي غيرمنطقي است.


کد مطلب: 48443

آدرس مطلب: http://alef.ir/vdcc10q0.2bq408laa2.html?48443

الف
  http://alef.ir