مصرف سالانه ۸۰ هزار تن خامه پالم دار در شیرینی ها

6 خرداد 1395 ساعت 14:26


سالانه ۱۰۰ هزار تن خامه در کشور تولید می شود که ۸۰ هزار تن آن گیاهی و حاوی پالم اما مورد تایید وزارت بهداشت است.

حسن علیزاده نائب رییس انجمن صنفی تولید کنندگان خامه قنادی کشور در گفتگوی اختصاصی با خبرگزاری صدا و سیما، با اشاره به تولید ۲۰ هزار تن خامه حیوانی در کشور افزود: با توجه به آزاد بودن واردات پالم در سال ۹۴ بیش از ۴۸۰ هزار تن پالم وارد شده است.

وی با اشاره به اینکه پالم بخشی از روغن های مصرفی در خامه است ، تصریح کرد: ۲۵ تا ۳۰ درصد امه مصرفی در قنادی ها را چربی تشکیل می دهد که شامل کلزا ، روغن آفتاب گردان ، سویا و پالم است.

علیزاده ، روغن های گیاهی تولید شده در جهان را ۱۷۰ میلیون تن اعلام کرد و گفت: ۶۰ میلیون تن آن شامل روغن آفتاب گردان، سویا و کلزا و ۱۱۰ میلیون تن پالم است.

نائب رییس انجمن صنفی تولیدکنندگان خامه قنادی با اشاره به تدوین استاندارد اجباری در تولید خامه حیوانی از ۱۵ سال گذشته تاکنون ادامه داد: از پایان سال ۹۴ برای خامه گیاهی نیز استاندارد اجباری تدوین شده است که تولید کنندگان برای دریافت آن تا ابتدای تیر امسال فرصت دارند.

وی تعامل در دریافت استاندارد برای خامه گیاهی تولید شده را پس از فرصت تعیین شده علت جمع‌ آوری محصولات غیر کیفی اعلام کرد و گفت : در صورت رعایت نکردن استاندارد ، متخلفان به مراجع قضایی معرفی می شوند.


کد مطلب: 356688

آدرس مطلب: http://alef.ir/vdcdj90sjyt0k96.2a2y.html?356688

الف
  http://alef.ir