برخورد خارج از رویه و احضار مدیر مسئول تریبون برای معرفی کردن خود

بخش سیاسی الف، 26 فروردین 91

26 فروردين 1391 ساعت 18:14


سایت تریبون مستضعفین که به وسیله ی جمعی از فعالان رسانه ای جبهه ی انقلاب و دانشجویان عدالتخواه و بسیجی برای ایجاد تریبون برای جبهه ی انقلاب و مستضعفین در تداوم شکل گیری جنبش حراست از آرای مستعضفین در مقابل کودتای سبز علیه حضور چهل میلیونی جبهه ی انقلاب شکل گرفته بود، بعد از چاپ مطلبی انتقادی فارغ از هرگونه مشکل قانونی در مورد برخوردهای صورت گرفته با سایت های جبهه ی انقلاب - که سلایق متفاوتی با گردانندگان سایت تریبون مستضعفین نیز دارند -به علت انتقاد از علی لاریجانی فیلتر شد.

روند قانونی و طبیعی فیلترینگ، که اعلام به گرداننده ی سایت و بررسی فیلترینگ در کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه ی رایانه ای است، نیز رعایت نشد. پس از بررسی گردانندگان سایت مشخص شد که سایت به حکم دادستانی تهران فیلتر شده است، اما هیچ گونه احضاریه ای برای مسولین سایت تریبون مستضعفین صادر نشد. بسته به تجربه ی برخوردهای این چنینی با بعضی سایت های خبری و تعهد گرفتن از آنها گردانندگان تریبون از انحام اقدام غیر قانونی و مراجعه ی مستقیم به دادسرا خودداری کردند.

محمدصالح مفتاح، مدیر مسئول سایت تریبون مستضعفین - با پرهیز از هرگوه اقدام برهم زننده ی فضا برای تلخ نشدن کام ملت در روزهای پس از انتخابات - در روزهای آخر سال ۹0، طی نامه ای به مقام معظم رهبری، به شرح ماوقع در مورد سایت تریبون مستضعفین و باقی سایت های جبهه ی انقلاب پرداخت. معظم له چند روز بعد در حرم رضوی فرمودند:«....بهانه‌اى نشود براى اينكه يك عده‌اى بروند جوانهاى انقلابى را به عنوان جوانهاى تند، مورد ملامت و شماتت قرار بدهند؛ نه، من همه‌ى جوانهاى غيور كشور را، جوانهاى مؤمنِ انقلابى كشور را فرزندان خودم ميدانم و پشت سر آنها قرار ميگيرم؛ من از جوانان انقلابى و مؤمن و غيور حمايت ميكنم...»

بعد از گذشت چهل روز و با بلند شدن زمزمه های چرایی برخورد حداکثری و خارج از چارچوب با این سایت انقلابی و ارزشی، تلفنی از محمدصالح مفتاح خواسته شده است که صبح یک شنبه، خود را به مسئولین مربوطه معرفی کند.
آیا پس از فرمایش مقام معظم رهبری نباید اقدامات خارج از چارچوب صورت گرفته با تریبون مستضعفین متوقف شده و  این سایت رفع فیلتر می شد؟‌ مبنای دفع حداکثری جوانان انقلابی و برخوردهای حداکثری با آن ها از گرایش های گوناگون چیست؟ فرض کنیم یک سایت ضد انقلاب، جرمی مرتکب شده بود یا توهینی به یکی از مسئولین عالی نظام و شخص مقام عظمای ولایت از یک سایت خبری صورت گرفته بود، آیا با او چنین برخوردی می شد؟ به راستی اگر همه ی جریان های انقلابی در این مورد و موارد مشابه یک صدا وارد عمل می شدند، کار همین گونه پیش می رفت؟ به راستی نخوانده ایم تاریخی ترین سند مبارزاتی امام راحل (ره) را که «خوب است دینداری را دست کم از بهاییان یاد بگیرید که اگر یک نفر آنها در یک دیه زندگی کند، از مراکز حساس آنها با او رابطه دارند و اگر جزئی تعدی به او شود برای او قیام کنند. شماها که به حق مشروع خود قیام نکردید، خیره سران بی‌دین از جای برخاستند و در هر گوشه زمزمه بی‌دینی را آغاز کردند و به همین زودی بر شما تفرقه زده‌ها چنان چیره شوند که از زمان رضاخان روزگارتان سخت‌تر شود. وَ مَنْ یَخْرُجْ مِنْ بَیْتِهِ مُهاجِراً الَی اللهِ وَ رَسولِهِ ثُمَّ یُدرِکْهُ الْمَوتُ فَقَد وَقَعَ أَجْرُهُ عَلَی اللهِ».


کد مطلب: 150344

آدرس مطلب: http://alef.ir/vdcee78zejh8nxi.b9bj.html?150344

الف
  http://alef.ir