مصرف روزانه گوشت قرمز برای ورزشکاران حرفه‌ای ضروری است ‌

19 بهمن 1394 ساعت 21:30


یک دکترای فیزیولوژی ورزشی گفت: میزان مصرف پروتئین توسط ورزشکاران به حجم و شدت تمرین بستگی دارد.

وحید ولی‎پور در گفت‎وگو با ایسنا منطقه لرستان، درباره تغذیه ورزشکاران و مواد غذایی مورد نیاز آنها افزود: اگر تغذیه ورزشکاران مناسب باشد هیچ نیازی به مکمل‎های غذایی نخواهند داشت و عملکرد آنها در انجام فعالیت‎های ورزشی بهتر خواهد شد.

وی بیان کرد: حجم تمرین و شدت آن در میزان مصرف مواد غذایی و به خصوص پروتئین‎ها موثر است؛ مصرف پروتئین‎ها در دوره خاصی از انجام تمرینات ورزشی به تقویت ورزشکار و بالا بردن عملکرد وی کمک می‎کند.

این عضو هیات علمی دانشگاه لرستان اظهار کرد: ورزشکارانی که ضعف تغذیه دارند و در شرایط خاص هستند باید از پروتئین‎ها و مکمل‎های اسید آمینه‎ای استفاده کنند. در شرایط فشار تمرینی بهتر است که ورزشکاران از مواد غذایی دارای پروتئین و اسید آمینه استفاده کنند تا بدنشان دچار مشکل نشود.

ولی‎پور خاطرنشان کرد: گوشت، حبوبات، غلات و... مواد غذایی مفیدی برای ورزشکاران هستند؛ مصرف گوشت به خاطر تولید کراتین و اسید آمینه در بدن بسیار برای ورزشکار اهمیت دارد. البته میزان مصرف گوشت قرمز باید به اندازه باشد ولی به هر حال باید روزانه آن را مصرف کرد.


کد مطلب: 330461

آدرس مطلب: http://alef.ir/vdcep78xzjh8xei.b9bj.html?330461

الف
  http://alef.ir