سخني با مسوولان صدا و سيما

10 تير 1388 ساعت 13:48


عملكرد رسانه ملي در ايجاد شور و نشاط انتخاباتي تا قبل از 22 خرداد بسيار خوب و بي‌طرفانه و بعد از 22 خرداد ضعيف و منفعلانه ارزيابي مي‌شود.

بعد از انتخابات 22 خرداد شاهد هستیم كه افرادي هر چند موجه، اما همگي مخالف آقايان موسوي و کروبی به مصاحبه‌هايي يكطرفه دعوت و در غياب نامزدهاي معترض آنها را به محاكمه مي‌كنند. اين رفتار در كنار فيلتر برخي سايت‌هاي هوادار آقاي موسوي اين شائبه را ايجاد كرده است كه گويا نظام رسانه‌اي رسمي كشور قصد خفه‌كردن صداي نامزدهاي معترض را دارد .* اين مشي، كاملا خلاف نظر رهبر انقلاب در خطبه‌هاي تاريخي 29 خرداد است که ادامه مناظره ها را –البته با حذف اشتباهات آن- توصیه فرمودند.

اي كاش سازمان صدا و سيما حداقل خبر رد دعوت سيما براي حضور در مناظره‌ها و مصاحبه‌هاي تلويزيوني از سوي آقاي موسوي را منتشر مي‌كرد.

درست است كه آقاي موسوي بعد از 22 خرداد با تصميمي نادرست و غیرقابل قبول، بجاي اعتراض از مسيري قانوني، هواداران خود را به خيابانها كشاند و زمينه‌ساز آشوبهاي خياباني و نقض امنيت شهروندان شد، اما نبايد فراموش كرد كه ايشان نامزد رسمي انتخابات رياست جمهوري بوده است. نقد غیابی نامزدهای معترض نه تنها نه تنها در شان رسانه ملي نيست بلكه چنانکه گفته شد، مخالف صريح خواسته رهبر انقلاب در خطبه‌هاي نماز جمعه 29 خرداد است.

صدا و سیما در همین مصاحبه ها و محاکمه های غیابی نیز بطور کامل، شبهات درباره صحت انتخابات برطرف نکرده است و اغلب با محافظه کاری و اشاره های کلی و غیر صریح، سوالات و شبهاتی درباره صحت انتخابات از مهمانان خود پرسیده است، حال آنکه با توجه به تولید و انتشار انبوه شایعات و شبهه ها درباره صحت انتخابات، صدا و سیما باید دائما و مکررا مدعیان تقلب در انتخابات را در برنامه های زنده تلویزیونی رو در روی مسئولان انتخابات قرار می داد و از مدعی تقلب می خواست برای ادعایش سند و دلیل ارائه کند و مسئولان اجرایی و نظارت انتخابات هم به سوالات و شبهات پاسخ می دادند. نباید فراموش کنیم که به فرموده رهبر انقلاب در ديدار با اعضاء ستادهاي نامزدها (88.3.26) ، باید طوری عمل شود که «اطمينان كامل – از صحت انتخابات - براي همه حاصل بشود» و «اگر چنانچه شبهه‌اي در ذهن كسي هست،... اين شبهه‌ها دنبال، بررسي و برطرف شود».

در شرايط فعلي، ايجاد و تلقين محيط خفقان براي نامزدهاي معترض، خواست اصلي محركان و برنامه‌ريزان آشوبهاي اخير است و بهترين بهانه و شاهد مثال براي كساني است كه وجود تقلب گسترده و موثر در انتخابات را تلقين مي‌كردند اما سند و مدركي براي اثبات ادعاي خود ندارند.

مسوولان صدا و سيما نبايد فراموش كنند مردم ايران؛ همان ها كه تبلیغات رقابتی پرشور 20 روز اول خردادماه را آفریدند، در روز منع تبليغات (21 خردادماه) به قانون کاملا و دستجمعی احترام گذاشتند و در 22 خردادماه حماسهای ملی و 40 ميليوني را آفريدند‍، بسيار باهوش، منطقی و حقطلب هستند و در صورت برگزاري مناظره، مصاحبه يا حتي پيام زنده تلويزيوني نامزدهای معترض، حق را از باطل و مظلوم را از مظلوم نما تشخيص خواهند داد.

* - لازم به يادآوري است براي شكستن بايكوت خبري آقاي ميرحسين موسوي، «جامعه تحليلي خبري الف» از 10 روز پيش در تلاش است ايشان را براي انجام مصاحبه و يا پاسخگويي به سوالات كاربران اينترنتي به عنوان «مهمان ويژه الف» دعوت كند اما اين دعوت هنوز پذیرفته نشده است. الف يكبار ديگر و اين بار در حضور بينندگان، دعوت خود را تكرار و از همه نزديكان اقای موسوی مي‌خواهد ايشان را به انجام اين مصاحبه و يا حضور در بخش «مهمان ويژه الف» متقاعد سازند.


کد مطلب: 48733

آدرس مطلب: http://alef.ir/vdcexf8e.jh8vxi9bbj.html?48733

الف
  http://alef.ir