ريگي، بي بي سي فارسي را ضربه فني كرد

5 اسفند 1388 ساعت 21:28


موج نااميدي و ياس و سرخوردگي كه بعد از راهپيمايي 9 دي و مخصوصا  22 بهمن جريان فتنه را فرا گرفته، آنقدر زياد است كه سران فتنه و رسانه‌هاي حامي آنها اين روزها به هر اقدامي دست مي‌زنند تا خودشان را كمي جمع و جور كنند. اين جريان كه بر اثر تحليل‌هاي غلط، اميدهاي زيادي به راهپيمايي 22 بهمن داشتند، عملا در اين روز توسط مردم ايران ضربه فني شدند و از گردونه محاسبات خارج شدند.

البته اين حرف به اين معنا نيست كه جريان فتنه به توطئه‌هاي خود علیه نظام و مردم ادامه نمي‌دهد، اتفاقا آنها هنوز هم منتظر فرصتي هستند تا دوباره خودشان و عناصرشان را بازسازي كنند و پاتك‌هايي را عليه پيروزي قاطع مردم در 22 بهمن اجرا كنند. اما ضربات ناشي از راهپيمايي 22 بهمن، آنچنان سنگين و كاري بود، كه حالا حالاها بايد منتظر بمانند تا وقت مناسبي گيرشان بيايد! (فعلا كه از سرنگوني نظام، به ترقه بازي و قاشق زدن در چهارشنبه سوري رضايت داده‌اند!)

اما براي گرم كردن و شارژ دوباره عناصر شكست خورده، شبكه بي‌بي‌سي فارسي در تازه ترين اقدام خود، فيلمي را پخش كرده است درباره ماجراي كوي دانشگاه. مجري اين شبكه قبل از پخش اين فيلم كوتاه، سعي مي‌كند با كلمات و عباراتي، حساسيت و دلهره آور بودن آن را به بيننده القا كند. اين خانم مجري چنان به برخي بينندگان خود توصيه مي‌كند كه اين فيلم را نبينند كه من خودم را براي ديدن صحنه‌هاي قتل و آدم كشي و سر بريدن دانشجويان آماده كرده بودم! در طول پخش اين فيلم، گزارشگر هم وظيفه دارد بطور مرتب فجيع بودن اين حركت را يادآوري كند اما حقيقتا اين فيلم آن چيزي نيست كه بي‌بي‌سي ادعايش را دارد و مي خواهد القا كند.

من قصد دفاع از اقدامات غيرقانوني و يا حمله به دانشجويان و تهاجم به كوي دانشگاه را ندارم، اما يك طرفه نبايد قضاوت كرد. نبايد تصور كنيم كه دانشجويان مي‌توانند به هر اقدامي كه دلشان خواست دست بزنند و كسي هم حق نداشته باشد به آنها بگويد بالاي چشمتان ابروست. اگر دانشگاه محل مقدسي است و كسي حق ندارد حريم آنرا زير پا بگذارد، قطعا جاي فحاشي و اهانت به مسئولان نظام هم نيست.

آنچه در اين فيلم كوتاه ديده مي‌شود، حكايت از اغتشاش و سنگ پراني عده اي از دانشجويان و برهم زدن نظم و امنيت توسط آنها دارد. در ادامه با حضور پليس در كوي دانشگاه، عده‌اي از دانشجويان خاطي دستگير مي‌شوند. در اين ميان ممكن است عده‌اي هم كتك بخورند، اما صداهاي شنيده شده و تصاوير اين فيلم، كاملا اثبات مي‌كند كه غالب نيروهاي حاضر در كوي، به شدت مراقب هستند تا كسي كتك نزند و كسي هم كتك نخورد! (برخلاف فيلم‌هايي كه شبكه‌هاي غربي و آمريكايي از نيروهاي پليسشان به ما نشان مي‌دهند و آنها به طور دسته جمعي بر سر و صورت متهم و مجرم مي‌زنند!)

پس معلوم مي‌شود كه علت حضور پليس در كوي دانشگاه، برخورد با عناصر اغتشاشگر و هتاكي است كه با سوءاستفاده از محيط دانشگاه، به نظام و انقلاب و رهبري و ميليون‌ها ايراني حاضر در انتخابات توهين مي‌كرده‌اند. چون اگر نيروي انتظامي از ابتدا قصد تار و مار كردن دانشجويان را داشت، ديگر نيازي نبود كه عده‌اي داد بزنند« كسي را نزنيد» بلكه از همان ابتدا همه دانشجويان را مورد ضرب و شتم قرار مي‌دادند و دلشان هم به حال هيچ كس نمي‌سوخت!

اما مهمتر از اين حرف‌ها و اينكه آيا اصلا كسي كتك خورده يا نخورده، اين مساله قابل تامل است كه چرا اين فيلم درست در چنين شرايطي و در چنين زماني پخش مي‌شود. به نظر من انتشار اين فيلم توسط بي‌بي‌سي آن هم بعد از گذشت 8 ماه، كاملا حساب شده است. درست در زماني كه جريان فتنه دچار شكست و سرخوردگي شديدي شده و روحيه‌اش را كاملا باخته و ديگر هيچ انگيزه ‌و بهانه‌اي براي ادامه اغتشاشات ندارد، قطعا بايد فكري براي تقويت مجدد روحيه پياده نظام جريان فتنه كرد.

اين جريان كه در ماه‌هاي گذشته به هر اقدامي براي رسيدن به خواسته‌هاي غيرقانوني خود و اثبات ديكتاتوري سبز خود دست زده و با هوشياري مردم به مراد خود نرسيده است، قطعا نياز به انگيزه‌ي جديدي دارد تا بتواند همچنان در صحنه باقي بماند. اين وظيفه را بي‌بي‌سي فارسي به عهده دارد و نيز آن دست‌هاي پنهاني كه فيلم ها را به دست رسانه اصلي خود در انگليس مي‌رسانند. جالب اينكه چند ساعت قبل از پخش اين فيلم در بي‌بي‌سي، عده‌اي از دوستان سبز اينترنتي ما، خبرش را در محيط مجازي منعكس كرده بودند! امروز هم لينك بخش هاي پخش نشده آن را در اينترنت قرار داده‌اند كه اين خود نشان مي‌دهد چه كساني نقش پشتيباني اين ماجرا را بر عهده دارند!

اما درست يك روز بعد از انتشار اين فيلم، خبر ديگري در ايران منتشر مي‌شود كه همه اين ماجراها را به حاشيه مي‌برد. خبر دستگيري عبدالمالك ريگي، جنايتكار شروري كه چند سالي است ضمن ايجاد ناامني در شرق كشور، تعداد زيادي از فرزندان اين آب و خاك را به خاك و خون كشانده بود. از همان ابتدا خبر دستگيري ريگي به بمب خبري ايران، منطقه و جهان تبديل شد.

و درست در زماني كه بي‌بي‌سي فارسي مي‌خواست با انتشار اين فيلم و با بزرگنمايي و دروغ و تحريف، حاميانش را از اين رخوت و بي‌حالي كه گريبان‌شان را گرفته نجات دهد و بحث تازه‌اي را در محافل خبري و رسانه‌اي و دنياي مجازي براه اندازد، خبر دستگيري ريگي مثل پتكي بر سر آنها فرود آمد تا همه روياهاشان نقش بر آب شود. طبعا اين روزها ريگي و ماجراي دستگيري او حرف اول محافل خبري و خانواده‌هاي ايراني‌ و مخصوصا خانواده‌ شهدايي است كه قرباني جنايات ريگي و حاميان غربي‌اش شده بودند.
*سايت آهستان

 


کد مطلب: 65563

آدرس مطلب: http://alef.ir/vdcexn8p.jh8npi9bbj.html?65563

الف
  http://alef.ir