بی واهمه از داغ و درفش داعش

جلال برزگر، 23 آذر 93

23 آذر 1393 ساعت 13:24


راهپیمایی عظیم اربعین امسال علاوه بر جنبه معنوی و حکایت عمق نفوذ حماسه حسینی در جان و روح شیعیان، انکار داعش و دیگر گروه‌های تکفیری بود.

میلیون‌ها شیعه بی‌واهمه از تهدید و داغ و درفش داعش پای در وادی و جاده‌های عشق نهادند تا بار دیگر بی‌اسارت بودن مکتب شهادت و عزت حسینی را به گوش جهانیان و تکفیری‌ها برسانند. این خیل عظیم میلیونی به جنگ داعش نرفته بودند، بلکه به انکارش برخاسته بودند و اثبات اینکه هیچ گونه تهدید و وحشی‌گری و جنایت‌آفرینی نمی‌تواند شیعیان را از طریق صواب و آنچه باید انجام دهند، باز دارد و اگر داعشی‌ها درباره عتبات عالیات دست از پا خطا کنند، با چنین موج و جمعیتی مواجه خواهند بود و همان بهتر که سخنان آنها و تهدیدهایشان در حد رجزخوانی باقی بماند؛ چرا که در غیر این صورت، میلیون‌ها شیعه در سراسر جهان اسلام با آنها رفتاری چون ائتلاف کشورهای ضد داعش نخواهند داشت که یک روز بمباران‌شان کنند و روز دیگر به آنها سلاح بفروشند و از آنها نفت قاچاق بستانند.

ایام اربعین امسال برای ابوبکر بغدادی‌ روزهای بدی بود، حتی بدتر از روزهایی که نیروهایش زیر بمباران امریکا و دیگر کشورها قرار گرفتند، اربعین امسال روز به باد رفتن حیثیت نداشته و دروغین داعش بود و سقوط و فروپاشی هیمنه به سیاهی و خون آراسته شده آن. داعشی‌ها شیعه‌کشی را جزو دکترین مشکوک خود اعلام داشته‌اند اما حدود ۲۰ میلیون شیعه در مرزهای نزدیک مناطق آنها مانور عبادی- سیاسی برگزار کردند و داعشی‌ها با شلیک چند خمپاره و کشته و زخمی کردن تعدادی از آنها، آبروی نداشته خود را بیشتر در معرض تاراج قرار دادند.

شیعیان اگر از خمپاره داعشی‌ جماعت واهمه داشتند، پای در وادی و جاده‌های عشق نمی‌گذاردند. آنها آمده بودند تا بیش از همیشه تکفیر و جنایت را انکار کنند که چنین نیز کردند. در این میان توفیق نیروهای امنیتی عراق در تأمین امنیت ۲۰ میلیون زائر، نشان از آن دارد که اگر بازی‌های سیاسی پیدا و پنهان بعضی قدرت‌های جهانی و منطقه در میان نباشد، عراقی‌ها از توانایی خارج ساختن موصل و دیگر نواحی از اشغال داعش برخوردارند و اگر تاکنون چنین نشده است، به خاطر آن است که ابوبکر بغدادی و همپالکی‌هایش علاوه بر سبوعیت و ددمنشی، از ارتباطات سیاسی گسترده‌ای برخوردارند که شیعیان را در مرحله کنونی وادار می‌سازد ابتدا از مرزهای عقیدتی و جغرافیایی خویش دفاع کرده و پس از آن به فکر اخراج داعش از همه سرزمین‌های خود باشند. از دیگر سو، در سوریه نیز با تحرکات بین‌المللی علیه دولت مرکزی، شرایط بقای داعش فراهم شده است هر چند در ظاهر بسیاری اظهار مخالفت و حتی دشمنی و جنگ با داعش دارند.

ایام عزاداری محرم و صفر امسال نشان داد داعشی‌ها که برای جذب نیرو در داخل و خارج با هزاران ترفند دست به کارند و از شبه جزیره عربستان تا چچن و آفریقا و حتی اروپا و امریکا مشغول سربازیگری هستند، در برابر خیل عاشقان حسینی چقدر کوچک و کم‌عده هستند.

این خیل عظیم به حرکت درآمده البته همه سرباز نیستند، بلکه بالاتر از آن پشتوانه عظیم مقابله با ایدئولوژی تکفیری و برهم زننده هیمنه دروغین این اندیشه هستند و هرگاه لازم باشد، با حضور خود، دشمنان خویش را بی‌اعتبار و مغلوب می‌سازند؛ کما اینکه محرم و صفر امسال گواه روشن این موضوع بوده است و نقطه عطف آن نیز اربعین بوده است، اربعینی که در آن ۲۰ میلیون زائر از عراق، ایران، عربستان و ۶۰ ملیت از ۵ قاره جهان داعش و تکفیر را به سخره گرفتند و بی‌توجه به قیل و قال و ویدئوها و آدمکشی‌ها به کربلا رفته و در تمام جاده‌های منتهی به آن مانور بزرگ عبادی- سیاسی خویش را برگزار کردند. این پیامی برای جهانیان است که دریابند کدام نیرو و جماعت نه آفریننده و حامی داعش بوده‌ نه با او هیچ فصل مشترکی دارد و نه اینکه در مقابلش کوتاه آمده و از این دیو یا غول از بطری بیرون آمده، عملاً ترس و واهمه‌ای دارد.
*ایران


کد مطلب: 252540

آدرس مطلب: http://alef.ir/vdcfj0d0xw6dtta.igiw.html?252540

الف
  http://alef.ir