فروش مرغ رنگ شده به جای گوشت!

بخش سلامت الف، 10 بهمن 95

10 بهمن 1395 ساعت 11:08


مدیرکل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو گفت: متاسفانه برخی متقلبان در برخی فرآورده های گوشتی از گوشت مرغ استفاده کرده اند به آن معنا که فرآورده های مرغ را با استفاده از رنگ ها به جای گوشت قرمز عرضه می کنند.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایرنا،بهرام دارابی تصریح کرد: گزارشاتی در این زمینه داشته ایم، عوارض رنگ ها خیلی خطرناک است. عرضه مرغ به جای گوشت با قاطعیت پیگیری شده و با متخلفان در این زمینه به شدت برخورد می شود.


وی خاطرنشان کرد: بطور کلی در مواد غذایی مختلف از انواع افزودنی ها از جمله رنگ ها استفاده می شود.

وی تاکید کرد: رنگ های استفاده شده در مواد غذایی حتما باید مورد تائید سازمان غذا و دارو باشند ؛ رنگ های صنعتی نباید در مواد غذایی استفاده شوند.
مدیرکل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو تصریح کرد: استفاده از رنگ های افزودنی در مواد غذایی عوارضی از جمله بیش فعالی دارد و حتی زمینه بیش فعالی را تشدید می کند.


دارابی تصریح کرد: آمار دقیقی از استفاده از رنگ ها در مواد غذایی نیست اما این رنگ ها در تنقلات و مکمل های بدنسازی نیز بکارگرفته می شوند؛ بحث تقلب در تمام مواد غذایی وجود دارد .

 


کد مطلب: 440163

آدرس مطلب: http://alef.ir/vdcfvxdjmw6djya.igiw.html?440163

الف
  http://alef.ir