دلیل اختلال شبکه‌های اجتماعی از زبان وزیر

30 ارديبهشت 1394 ساعت 17:42


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: باتوجه به اینکه سرور شبکه‌های اجتماعی در خارج از کشور است، اختلال این شبکه‌ها مرتبط با شرکتهای سازنده آنهاست و اگر ما بخواهیم این شبکه‌ها را به دلیل تخلف مسدود کنیم، قبل از مسدود کردن اطلاع‌رسانی‌های لازم را انجام می‌دهیم.

به گزارش مهر، محمود واعظی اظهار کرد: با توجه به اینکه در زمینه زیرساخت‌های ICT با مشکل مواجه بودیم، سال گذشته برای بهبود وضعیت زیرساختهای کشور برنامه‌ریزی کردیم و اکنون آذربایجان شرقی این آمادگی را دارد تا به تمامی متقاضیان پهنای باند، خدمات ارایه دهد.

وی با بیان اینکه مطالبات مردم در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات بسیار زیاد است، عنوان کرد: با توجه به پیشرفتهای دنیا، باید در تجهیز زیرساختهای ارتباطاتی بیش از این تلاش کنیم، به عنوان مثال درخواست استانها برای اینترنت پرسرعت ۳G و ۴G بسیار زیاد است.

واعظی بر افزایش نقاط دسترسی به اینترنت پرسرعت و تلفن همراه تأکید کرد و افزود: شرکت مخابرات برای تسهیل در دسترسی مردم به امکانات ارتباطی روز دنیا باید برنامه ریزی ویژه ای انجام دهد، همچنین ضرورت دارد شرکت مخابرات برای جلوگیری از دوباره کاری و صرفه جویی در هزینه‌ها امکانات زیرساختی‌اش را در اختیار سایر اپراتورها قرار دهد.

وی با اعلام اینکه هزینه کردن برای تولید محتوا نوعی سرمایه گذاری است که تأثیر آن بعد از چند سال نمود پیدا می کند، اظهار کرد: اپراتورها با حمایت از شرکتهای دانش بنیان و بخش خصوصی اقدام به تولید محتوا کنند؛ چرا که تولید محتوا مطالبه مردم و از مقوله های درآمد زا در دنیا است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خواستار حمایت شرکتها از فارغ التحصیلان رشته های مرتبط با ارتباطات و فناوری اطلاعات شد و خاطرنشان کرد: شرکتهای اپل و مایکروسافت سرمایه گذاری گسترده‌ای روی طرح های فارغ التحصیلان دانشگاه ها انجام می دهند که اگر حتی پنج درصد این طرحها با موفقیت روبه رو شود برای این شرکت‌ها کافی است.

او گفت: در آذربایجان شرقی سالانه ۲۲ هزار نفر فارغ التحصیل رشته های مرتبط ارتباطات و فناوری اطلاعات وجود دارد که باید از طرح های این افراد استفاده کرد.

واعظی درباره درخواست اپراتورها و شرکتها برای افزایش تعرفه، گفت: به عنوان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مابین مردم و شرکتهای خصوصی قرار گرفته ایم و از این رو نباید تصمیم گیری هایمان یک طرفه باشد.

وی ادامه داد: سال گذشته تعرفه آبونمان از ۳۰۰ ریال به ۹۰۰ تومان رسید و ۳۰ برابر شد و اگر بازهم در خصوص افزایش تعرفه درخواستی شود بررسی می کنیم ولی مطمئنأ اجازه نمی دهیم فشار زیادی روی دوش مردم باشد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در رابطه با اتفاقات ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز و ادعای برخی ها مبنی بر قطعی اینترنت و سایر وسایل ارتباطی در ۸ دقیقه پایانی بازی، گفت: بر اساس بررسیهایی که انجام داده ایم بعد از ظهر روز جمعه ۳۳۶ هزار مکالمه در محدوده ورزشگاه ثبت شده است و گزارشی مبنی بر قطع یکباره وسایل ارتباطاتی دریافت نکرده ایم.

وی ادامه داد: با افزایش ظرفیتها برای آن بازی، سعی کرده بودیم اختلالی در شبکه‌های ارتباطی رخ ندهد که بر این اساس ۱۰۲۲ نفر می توانستند در آن واحد از تلفن همراه استفاده کنند. اختلال در شبکه تلفن همراه را به دلیل زیاد بودن جمعیت می پذیریم و همه ساله در زمان عید نوروز در شبکه های ارتباطی مشهد هم به دلیل ازدحام جمعیت اختلال ایجاد می شود.

واعظی گفت: آذربایجان شرقی در زمینه افزایش پهنای باند و توسعه شبکه فیبر نوری عملکرد بسیار خوبی داشته است ولی انتظار داریم در سال ۱۳۹۴ نیز این استان در زمینه توسعه زیرساخت های ارتباطی پیشرو باشد.

وی در پایان گفت: آقای دکتر روحانی توجه ویژه به توسعه زیر ساخت های ارتباطاتی دارد و از این رو افتتاح پروژه های ICT در اولویت رییس جمهور قرار دارد.


کد مطلب: 271973

آدرس مطلب: http://alef.ir/vdcguq9xwak9uy4.rpra.html?271973

الف
  http://alef.ir