پزشکان پروازی ایران در تاجیکستان

15 ارديبهشت 1394 ساعت 16:11


تخصصی ترین اعمال جراحی در بیمارستان ابن سینای تاجیکستان توسط پزشکان پروازی ایرانی انجام می گیرد و سرمایه گذاران و متخصصان ایرانی حضور فعالی در بخش درمان این کشور دارند.

دکتر فرهاد خدایی، مدیر داخلی بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی ابن سینا در تاجیکستان روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا در این زمینه اظهار داشت : این بیمارستان در سال ۲۰۰۹ میلادی با دو بخش فوق تخصصص قلب ، کلیه و مجرای ادراری (ارولوژی) با حضور پزشکان ایرانی آغاز به کار کرد.

وی افزود: این بیمارستان علاوه بر ارائه خدمات درمانی ، با توجه به تفاهم نامه با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاجیکستان ، تعدادی از پزشکان تاجیک را برای گذراندن دوره های تخصصی به ایران فرستاده و برخی نیز در این بیمارستان تحت آموزشهای لازم قرار گرفته اند.

دکتر خدایی در ادامه افزود: با توجه به فعالیت موفق و اثرگذار و همچنین نیاز به سایر تخصص ها به مرور بخش های ارتوپدی،جراحی اعصاب، چشم پزشکی،لاپارسکوپی و زنان نیز در این بیمارستان راه اندازی شد که هم اکنون دایر و فعال است .

وی افزود: برای عمل های جراحی فوق تخصصی علاوه بر پزشکان مقیم ، متخصصان مورد نیاز که از ماهرترین پزشکان بوده و دسترسی به آنها در ایران هم به سهولت امکان ندارد ، به خاطر شرایط مردم تاجیکستان و نیازی که در اینجا وجود دارد در ماه با توجه به برنامه شرکتهای هواپیمایی بین سه تا یک هفته به تاجیکستان می آیند و تعداد زیادی از بیماران را ویزیت و جراحی می کنند .به گونه ای که در برخی موارد تعداد عمل های جراحی که یک پزشک طی چند روز اقامتش در تاجیکستان انجام می دهد برابری می کند با تعداد افرادی که در ایران طی یک ماه جراحی می کند.

دکتر خدایی در باره هزینه های درمانی گفت: در همه جای دنیا، اگر بیمه وجود نداشته باشد ،هزینه های درمانی برای بیماران سنگین است در تاجیکستان هم چون بیمه وجود ندارد، شرایط به همین گونه است، از طرف دیگر اغلب بیمارانی به ما مراجعه می کنند که در سایر مراکز ضمن صرف هزینه بسیار نتیجه نگرفته و بیماریشان هم حاد تر شده است. در این شرایط ما تلاش می کنیم با حداقل دریافتی بیماران را تحت پوشش فعالیتهای درمانی قرار دهیم.

وی افزود: بیماران معرفی شده از مرکز هلال احمر ایران در تاجیکستان و همچنین کمیته امداد با کمترین هزینه و حتی رایگان تحت درمان قرار می گیرند

خدایی همچنین گفت: برای خدمت رسانی بیشتر و کاهش هزینه های بیماران در شمال و جنوب تاجیکستان ،دو شعبه در شهرهای خجند و فرخار راه اندازی کرده ایم.

مدیر داخلی بیمارستان ابن سینای تاجیکستان اظهار داشت که با افتخار اعلام می کنیم ،تمام داروها و لوازم مصرفی بیمارستان ایرانی است چراکه بازار دارو و مواد پزشکی ایران بازاری قابل اطمینان و استاندارد و قیمت آن هم نسبت به دیگر کشورها پایین تر است.

دکتر خدایی در مورد میزان رضایت مراجعه کنندگان اظهار داشت همین که روز به روز تعداد مراجعان ما بیشتر شده و مراجعین افرادی هستند که به توصیه بیماران قبلی که در این مرکز درمان شده اند مراجعه می کنند حکایت از توفیق بزرگ و بیانگر ثمر بخش بودن خدمات ما است.

بیمارستان ۱۲۰ تخت خوابی 'ابن سینا' از ماه سپتامبر سال ۲۰۰۹ میلادی در مرکز شهر دوشنبه – پایتخت تاجیکیستان فعالیت خود را آغاز کرده است و فعالیت اصلی آن متمرکز بر مواردی است که قبل از افتتاح این بیمارستان بیماران تاجیکی به ناچار برای معالجه به سایر کشورها سفر می کردند.


کد مطلب: 269698

آدرس مطلب: http://alef.ir/vdchwwni623n--d.tft2.html?269698

الف
  http://alef.ir