تفاوت قیمت 50 درصدی برخی پوشاک با نرخ تولیدی

29 مرداد 1393 ساعت 15:20


رییس اتحادیه پیراهن دوزان و پیراهن فروشان با بیان اینکه مردم وقتی متوجه می‌شوند پوشاکی دوخت ایران است، از خرید منصرف می‌شوند، تاکید کرد: مردم به سمت خرید پوشاک و به طور کلی اجناس مارک‌دار هستند و به دلیل این‌که در داخل تولید شده، تمایلی به خرید آن نشان نمی‌دهند.

جواد درودیان در گفت‌و گو با ایسنا، با بیان اینکه برخی افراد تنها به دنبال نام‌های خارجی هستند،اظهار کرد: باید فرهنگسازی مناسب در این زمینه صورت گیرد و اگر مدیران و مسوولان از تولیدات داخلی استفاده کنند طبیعی است که مردم عادی نیز به خرید این نوع پوشاک و با دوخت داخل روی می‌آورند.

تفاوت قیمت ۵۰درصدی برخی پوشاک با نرخ تولیدی آن
وی گفت: قیمت فروش برخی پوشاک در بعضی مواقع حدود ۵۰ درصد با نرخ تولیدی آن تفاوت قیمت دارد که باید نظارت‌ها در این زمینه دقیق‌تر شود، فروشنده نسبت به مصرف کننده و تولیدکننده نسبت به تولید خود باید جوابگو باشد.

دوردیان در بخشی از سخنان خود با بیان اینکه بیشتر کت و شلوارها از کشور ترکیه و پارچه‌ها نیز از کشورهایی مثل ترکیه و ایتالیا وارد می‌شود بیان کرد: کت و شلوار دوخت داخل و با کیفیت مناسب حدود ۲۰۰ هزار تومان قیمت دارد، اما همان کت و شلوار با مارک ترکیه تقریبا ۴۵۰ تا ۵۰۰هزار تومان فروخته می‌شود.

قیمت پوشاک بستگی به محل قرارگیری مغازه نیز دارد
وی در عین حال یادآور شد: البته قیمت پوشاک بستگی به محل قرارگیری مغازه نیز دارد و یک پوشاک در مغازه‌ای حوالی جمهوری با زعفرانیه یا مناطق بالاتر تفاوت قیمت دارد چون آن مغازه‌ها هزینه‌های بیشتری در مقایسه با مغازه‌های پایین شهر پرداخت می کند.

رییس اتحادیه پیراهن دوزان و پیراهن فروشان همچنین با اشاره به بحث مالیات بر ارزش افزوده گفت: این مالیاتی که درحال حاضر پرداخت می‌شود در نهایت به ضرر مصرف‌کننده نهایی است؛ ما وظیفه داریم به دولت کمک کنیم ولی این نوع مالیات بر ارزش افزوده ناعادلانه بوده و اجرایی کردن آن را به نفع مجموعه نمی‌دانیم.

درودیان یادآور شد: از زمان تولید پارچه تا زمانی که این پارچه تبدیل به پیراهن شده و به دست مصرف‌کننده‌ی نهایی برسد، چندین بار مالیات بر ارزش افزوده اخذ می‌شود و همین موضوع باعث افزایش قیمت کالا می‌شود.


کد مطلب: 238567

آدرس مطلب: http://alef.ir/vdciqvaryt1apw2.cbct.html?238567

الف
  http://alef.ir