اعتراص جنبش عدالت خواه دانشجويي به رييس جمهور

18 دی 1388 ساعت 19:11


جنبش عدالت خواه دانشجويي در نامه ای اعتراض آمیز به رئیس جمهور، نسبت به برخی انتصاب ها در دولت دهم اعتراض کرد.
به گزارش الف، در این نامه آمده است:

به نام خدا
رئيس محترم جمهوري اسلامي ايران
جناب آقاي دكتر محمود احمدي ن‍ژاد

به نظر مي‌آيد در اين دوره حساس كه بيشتر جريان حزب الهي و عدالت‌خواهان درگير مقابله با فتنه هاي بيگانگان و عناصر داخلي آنان هستند، در ميان سكوت عدالت‌خواهان نسبت به عملكرد دولت، اقداماتي در جريان است كه احساس مي‌شود نياز است تذكراتي خدمت حضرت عالي بدهيم.
تلاش هاي فراوان حضرت عالي در راستاي گفتمان انقلاب اسلامي و طرح شعارهايي چون ”عدالت“ ،“مبارزه با فساد ” و  ”سياست خارجي فعال مبتني بر مباني انقلاب اسلامي“ جاي تقدير فراوان دارد، اما اين روز ها شاهد مسائلي هستيم كه برخي از آنها در تناقض آشكار با بعضي  از اين شعار ها است. انتصاب افرادي كه مسائل و شبهات فراواني كه در مورد آنان وجود دارد باعث گرديده است كه هر روز بر تعجب و نااميدي از راهي كه حضرت عالي براي انتخاب نزديكان خود در حال پيمودن هستيد افزوده شود.

گويا حضرت عالي فراموش نموده ايد كه اين ملت مستضعف و شريف با وجود همه فحاشي ها بدخواهان  عليه حضرت عالي و دولت و عمق توطئه ها عليه نظام اسلامي با بصيرت تمام به گفتمان انقلاب اسلامي و تداوم آن در دولت دهم راي داده اند. نكند تصور نموده ايد كه مردم ما صرفا به شخص حضرت عالي راي داده اند؟

لازم است كه بخشي از حكم تنفيذ رهبر انقلاب درباره دوره دهم رياست جمهوري را خدمتتان ياد آوري كنيم: ”اين رأي، رأى به گفتمان پربركت و عزتمدار انقلاب اسلامى است؛ رأى به استكبارستيزى و ايستادگى شجاعانه در برابر سلطه‏طلبان بين‏المللى است؛ رأى به مبارزه با فقر و فساد و تبعيض و مبارزه با اشرافيگرى است؛ رأى به ساده‏زيستى و نزديكى با مردم و غمگسارى از ضعيفان و مستضعفان است؛ رأى به كار و تلاشِ بى‏وقفه و خستگى‏ناپذير است.“

در ادامه روند انتصاب كسانيكه ابهامات فراواني در مورد عملكرد ايشان وجود دارد. اقدامي كه تعجب همگان را و نااميدي ما را بيش از پيش برانگيخت؛ انتصاب جناب آقاي قاضي سعيد مرتضوي به عنوان رئيس“ستاد مبارزه با قاچاق كالا و ارز“ بود. اين تعجب زماني افزون گشت كه يك روز پس از معارفه ايشان و توديع تأمل برانگيز دكتر الهام براي اين سمت، ايشان از سوي هيئت  ويژه مجلس شوراي اسلامي به عنوان متهم اصلي ماجراي كهريزك شناخته مي‌شود. اين در حالي است كه مشخصا درباره عملكرد ايشان در مسائل دانشگاه آزاد نيز سوالات باقي است كه همچنان بي پاسخ برزمين مانده است.

آيا رواست كسي كه عمل اشتباهش باعث سوء استفاده دشمنان نظام و از بين رفتن آبروي نظام مقدس جمهوري اسلامي شده است؛ نه تنها توبيخ نشود بلكه به مصادري بالاتر در دولت برسد؟ مردمي كه هنوز منتظر برخورد با عاملان و خاطيان واقعه تاسف برانگيز كهريزك هستند؛ چه تصوري از اين كار خواهند داشت؟ ادامه كار ايشان در مسئوليت جديد با توجه به اين گزارش و ابهامات گذشته چه معنايي مي‌تواند داشته باشد؟

در ابتداي كار دولت نيز انتصاب جناب آقاي اسفنديار رحيم مشايي و ماجراهاي تاسف‌بار پس از آن و ناديده گرفتن دستور رهبر معظم انقلاب درباره ”كان لم يكن“ تلقي كردن حكم انتصاب ايشان دل دلسوزان انقلاب را به درد آورد. اين اقدام شروع ناديده گرفتن خواست طرفداران و دلسوزان جنابعالي در انتصاب اطرافيانتان بود.

اما خون دل‌ها و طعن شنيدن‌هاي همه كساني كه در اتخابات با تمام توان از حضرت عالي دفاع كرده اند را در اين ماجرا هنوز فراموش نكرده بوديم كه با انتصاب ديگري مواجه شديم.

انتصاب جناب آقاي رحيمي به عنوان معاون اولي رياست جمهوري ضربه اي ديگر بر پيكره طرفداران دلسوزتان بود. با گذشت چندي از انتصاب ايشان و تلاش‌ها و سوالات برخي نمايندگان اتفاقا از طرفداران اصلي شما در انتخابات بودند و نشنيدن پاسخي از سوي ايشان، سوالات و ابهامات فراواني در مورد عملكرد و سابقه ايشان باقي گذارده است. ارتباطات ايشان در دولت‌هاي گذشته خصوصا دولت سازندگي  و مسائل گذشته ميان ايشان و رئيس آن دولت و شواهد موجود در مورد روحيه متملقانه ايشان محل تعجت و سؤال است!

حضرت امير المومنين (ع) مولاي عدالتخواهان در نامه به مالك اشتر مي‌فرمايد:“....و باید که برگزیده‌ترین وزیران توکسانی باشند که سخن حق بر زبان آرند، هر چند، حق تلخ باشد و در کارهایی‌که خداوند بر دوستانش نمی‌پسندد کمتر تو را یاری کنند، هر چند، که این سخنان‌ و کارها تو را ناخوش آید.به پرهیزگاران و راست گویان بپیوند، سپس، از آنان ‌بخواه که تو را فراوان نستایند و به باطلی که مرتکب آن نشده‌ای، شادمانت ‌ندارند، زیرا ستایش آمیخته به تملق، سبب خودپسندی شود و آدمی را به سرکشی‌وادارد.“ نهج البلاغه امام علی (ع)، نامه 53 در موردي ديگر اقدام توهين آميز و تعجب برانگيز در پخش چك‌هاي پنج ميليوني در ميان نمايندگان مجلس در حين استيضاح مرحوم كردان را از سوي ايشان شاهد بوديم. همه اين موارد و همچنين سولات فراوان نمايندگان مجلس درباره وضعيت مدرك تحصيلي ايشان همچنان از جانب ايشان بي پاسخ مانده است. با وجود اين ابهامات، ايشان را به معاون اولي خود برگزيديد و جالب‌تر آنجاست كه جلسات ”ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادي“ نيز به رياست ايشان برگزار مي شود.

يادآور مي‌شويم همانطور كه رهبر معظم انقلاب فرموده‌اند: ” با دستمال هاي كثيف عده اي نمي توان شيشه را پاك كرد“. گويا حضرت عالي علاقه مند هستيد كه كساني را كه نسبت به آنها حساسيت و ابهامات بيشتري وجود دارد، به حلقه نزديكان خود اضافه نماييد. آيا معناي اين انتصابات چيزي جز حمله به طرفداران و منتقدان دلسوز  و نااميد كردن آنها از نقددلسوزانه مي باشد؟! كجاي اين اقدامات مطابق فرموده رهبر انقلاب در مورد مبارزه با فساد است.

در پايان از حضرت عالي مي‌خواهيم با توقف و اصلاح اين روند در انتخاب اطرافيان خود بيش از اين موجبات نارضايتي عدالت‌خواهان و طعن‌ها و سوء استفاده‌هاي دشمنان را فراهم نياوريد. از زبان مولاي متقيان نيز متذكر مي شويم كه ”از خودپسندی و از اعتماد به آنچه موجب اعجابت ‌شده و نیز از دلبستگی به‌ستایش و چرب‌زبانیهای دیگران، پرهیز کن، زیرا یکی از بهترین فرصتهای شیطان‌است ‌برای تاختن تا کردارهای نیکوی نیکوکاران را نابود سازد“ نهج البلاغه امام علی (ع)

به اميد ظهور عدالت گستر گيتي
جنبش عدالتخواه دانشجويي


کد مطلب: 61615

آدرس مطلب: http://alef.ir/vdciwqaq.t1azz2bcct.html?61615

الف
  http://alef.ir