پایگاه خبری الف - پربيننده ترين عناوين سلامت :: نسخه کامل http://alef.ir/Health Mon, 29 May 2017 22:46:59 GMT استوديو خبر (سيستم جامع انتشار خبر و اتوماسيون هيئت تحريريه) نسخه 3.0 http://alef.ir/skins/default/fa/normal/ch01_newsfeed_logo.gif تهيه شده توسط پایگاه خبری الف http://alef.ir/ 100 70 fa نقل و نشر مطالب با ذکر نام پایگاه خبری الف آزاد است. Mon, 29 May 2017 22:46:59 GMT سلامت 60 کبد چرب و توصیه‌های خانگی! http://alef.ir/vdccseq042bqmo8.ala2.html?476918 چای سبز یکی از توصیه شده‌ترین درمان های خانگی برای کبد چرب است، به ویژه برای افرادی که به بیماری کبد چرب غیر الکلی مبتلا هستند.   کبد یکی از مهم‌ترین اندام های بدن انسان است و وظایف مختلفی را بر عهده دارد. بزرگترین اندام داخلی در سمت راست بدن و داخل قفسه سینه قرار دارد. به گزارش عصر ایران به نقل از "نیو هلث ادوایزر"، از جمله وظایف کبد می توان به سوخت و ساز داروها، سم زدایی و فیلتر کردن خون، تولید پروتئین های لخته شدن خون، و تنظیم دمای بدن اشاره کرد. کبد به طور معمول حاوی حدود پنج درصد چربی است و سطوح بالاتر از آن می تواند به بیماری کبد چرب (استئاتوز کبدی) منجر شود. خبر خوب این است که بیماری کبد چرب می تواند به طور طبیعی و با استفاده از درمان های خانگی نیز بهبود یابد. زردچوبه زردچوبه نه تنها یک ادویه پر استفاده محسوب می شود، بلکه به واسطه فواید سلامت شگفت انگیز خود نیز مشهور است. مطالعه ای جدید نشان داده است که زردچوبه می تواند یک درمان خانگی موثر برای کبد چرب باشد، که نه تنها از این بیماری پیشگیری می کند، بلکه بدن را برای گوارش چربی تحریک می کند، به طوری که مقدار حداقلی از چربی در کبد رسوب می کند. برای درمان موثر استئاتوز کبدی روش زیر توصیه می شود: نصف یک قاشق چایخوری زردچوبه را در یک لیوان آب داغ ترکیب کنید. اجازه دهید خنک شود و سه بار در روز این نوشیدنی را مصرف کنید. همچنین، شما می توانید نصف یک قاشق چایخوری زردچوبه را در یک لیوان شیر گرم ترکیب کرده و از فواید سلامت آن بهره‌مند شوید. همچنین، پس از مشورت با پزشک امکان استفاده از مکمل های زردچوبه نیز وجود دارد. لیمو لیموها کلاسی از میوه های خانواده مرکبات با محتوای ویتامین C بالا هستند. ویتامین C یک آنتی اکسیدان طبیعی است که به کبد در تولید گلوتاتیون کمک می کند، که در خنثی سازی سموم نقش دارد. مطالعات جدید نشان داده اند که لیمو حاوی ترکیبی به نام نارینجنین است که التهاب کبد مرتبط با کبد چرب را کاهش می دهد. آب لیمو تازه گرفته شده را با یک لیوان آب ترکیب کرده و به مدت یک ماه، دو تا سه بار در روز این نوشیدنی را مصرف کنید. همچنین، شما می توانید برش های لیمو را در یک بطری آب ریخته و آن را در طول روز مصرف کنید. برای هر چه جذابتر شدن این نوشیدنی می توانید برش های خیار را نیز به آن اضافه کنید. سرکه سیب سرکه سیب یکی از بهترین درمان های خانگی برای کبد چرب است. این محصول به کاهش وزن و کاهش رسوب چربی در کبد کمک می کند. همچنین، سرکه سیب از التهاب کبد پیشگیری می کند. برای کسب بهترین نتیجه، از سرکه سیب خام، فیلتر نشده استفاده کنید. دو قاشق غذاخوری سرکه سیب خام، فیلتر نشده را با یک قاشق چایخوری عسل در یک لیوان شیر گرم ترکیب کنید. این ترکیب را پیش از وعده های غذایی بنوشید. این کار را به طور مداوم طی چند ماه انجام دهید. چای سبز چای سبز سرشار از آنتی اکسیدان ها و مواد مغذی است که برای بدن ضروری هستند. از جمله فواید مصرف منظم چای سبز می توان به عملکرد درست مغز، کاهش خطر ابتلا به سرطان، از بین بردن باکتری ها و چربی سوزی اشاره کرد. چای سبز یکی از توصیه شده‌ترین درمان های خانگی برای کبد چرب است، به ویژه برای افرادی که به بیماری کبد چرب غیر الکلی مبتلا هستند. نوشیدن منظم چای سبز را یک عادت کرده و آن را به یک سبک زندگی مختص خود تبدیل کنید. مکمل های چای سبز نیز در دسترس هستند، اما پیش از استفاده با پزشک خود در این زمینه مشورت کنید. قاصدک قاصدک توانایی متابولیز رسوبات چربی در اطراف کبد را دارد و از این رو، در درمان بیماری کبد چرب مورد استفاده قرار می گیرد. این گزینه قدرتمند عملکرد درست کبد را ارتقا می دهد و به درمان بیماری کبد چرب غیر الکلی مرتبط با چاقی کمک می کند. شما می توانید برگ های تازه قاصدک را در سالاد استفاده کنید. یک قاشق چایخوری پودر قاصدک را در یک لیوان آب داغ ترکیب کنید. اجازه دهید چند دقیقه به همان حالت باقی بماند، سپس آن را صاف کرده و بنوشید. برای بهبود مزه می توانید اندکی عسل به این ترکیب اضافه کنید. به مدت چند هفته یک لیوان از این نوشیدنی را دو تا سه بار در روز مصرف کنید. پاپایا میوه پاپایا و دانه های آن فواید شگفت انگیزی در درمان سیروز کبدی دارند. دانه های پاپایا به سوزاندن چربی های کبد کمک می کنند و از این رو، یک درمان خانگی ایده آل برای بیماری کبد چرب هستند. مصرف میوه پاپایا را به یکی از عادت های روزانه خود تبدیل کنید. برای مزه‌دار کردن دانه های پاپایا آنها را از میوه جدا کرده، آسیاب کرده، با آب لیمو یا پرتقال ترکیب کنید و از این نوشیدنی لذت ببرید. درمان های بیشتر چای برگ چغندر به جلوگیری از التهاب ناشی از کبد چرب کمک می کند. هر روز صبح می توانید از نوشیدن چای برگ چغندر لذت ببرید. شیرین بیان برای مدیریت بیماری کبد چرب غیر الکلی مورد استفاده قرار می گیرد. شیرین بیان می تواند به صورت مکمل یا در ترکیب با آب گرم مصرف شود. آب گریپ فروت سرشار از آنتی اکسیدان های قدرتمند است که به ارتقا عملکرد کبد کمک می کنند. تغییرات سبک زندگی برای کبد چرب بررسی وزن نظارت بر وزن بدن در کنترل بیماری کبد چرب ضروری است. جلوگیری از افزایش وزن به تنظیم مقدار چربی رسوب کرده در کبد کمک می کند. اگر به چاقی یا اضافه وزن مبتلا هستید، برای کاهش وزن و رسیدن به وزنی سالم و ایده آل تلاش کنید. تغییر رژیم غذایی یا عادات غذا خوردن آن چه می خورید نقشی چشمگیر در تعیین میزان سلامت شما دارد. بر همین اساس است که دنبال کردن یک رژیم غذایی سالم و مبتنی بر گیاهان شامل میوه ها، غلات کامل، سبزیجات و روغن های سالم که از عملکرد درست کبد پشتیبانی می کنند، اهمیت دارد. غلات کامل و دانه ها از قبیل جو دوسر و سبوس را مصرف کنید. میوه های سرشار از فیبر مانند سیب و بلوبری مصرف کنید. سبزیجاتی مانند اسفناج، کلم کیل، کلم، بروکلی، و کلم بروکسل را در برنامه غذایی خود جای دهید. این گیاهان به سمزدایی کبد کمک می کنند. از مصرف غذاهای چرب و کم ارزش مانند فست فودها پرهیز کنید. یک رژیم غذایی سرشار از اسیدهای چرب امگا-3، مانند ماهی، گردو و دانه کتان را مصرف کنید. ورزش منظم روزانه به مدت 30 دقیقه ورزش کنید. اگر به تازگی ورزش را آغاز کرده اید، فعالیت های خود را با تمرینات سبک دنبال کنید. ورزش به افزایش سوخت و ساز و چربی سوزی کمک می کند. ورزش منظم به کاهش وزن و حفظ وزن سالم کمک می کند. به تدریج و با عادت کردن بدن می توانید فشار فعالیت های ورزشی خود را افزایش دهید. کنترل سطوح کلسترول در گام نخست باید سطوح کلسترول خود را اندازه گیری کنید. پس از آن، با توجه به نتایج آزمایش، کار روی کاهش، حفظ یا افزایش سطح کلسترول را برای کاهش خطر سلامت را مد نظر قرار دهید. ]]> سلامت Mon, 29 May 2017 04:38:23 GMT http://alef.ir/vdccseq042bqmo8.ala2.html?476918 این ۱۵ فرآورده غذایی را نخرید http://alef.ir/vdcdn90osyt0556.2a2y.html?476793 سازمان غذا و دارو اسامی فرآورده‌های غذایی و شرکت‌های تولیدی غیرمجاز را اعلام کرد. به گزارش تسنیم، سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه تولید کنندگان محصولات غذایی فاقد مجوزهای وزارت بهداشت اجازه تولید و عرضه هیچ‌گونه فرآورده‌ای را ندارند، آورده است: شرکت‌ها و محصولات غذایی همبرﮔﺮ با نام تجاری ﺑﺮﮔﺮ، ﭼﺎی با نام تجاری ﻫﯿﺰان، کیک کلوچه زنبیلی کامراه، ﻧﻤﮏ با نام‌های تجاری ﻫﯿﻤﺎﻟﯿﺎ، ﺗﺎﺑﻨﺪه و رﺟﺎل، ﺳﻤﺎق با نام تجاری ﺗﺎرﻻ و ﭘﻨﯿﺮ ﭘﯿﺘﺰا  ﺷﺮﮐﺖ ﻓﺮآورده‌ﻫﺎی ﻟﺒﻨﯽ آﯾﺸﯿﻦ ﮔﺴﺘﺮش دام به‌دلیل جعل پروانه ساخت و مجوزهای مورد نیاز اداره کل نظارت بر فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو غیرمجاز و تقلبی هستند. همچنین زردﭼﻮﺑﻪ ﺷﺮﮐﺖ ﺳﺎﮐﺎر ﺻﻨﻌﺖ ﭘﺎﮐﺎن، ﺷﯿﺮﯾﻨﯽ و ﺷﮑﻼت ﺳﻨﺘﯽ ﺻﻨﺎﯾﻊ ﻏﺬاﯾﯽ ﻣﻬﺮآﯾﯿﻦ با نام تجاری اﻣﯿﺮ جعل، ﺷﯿﺮﯾﻨﯽ ﺳﻨﺘﯽ ﮐﻤﺎج، آﻟﻮﭼﻪ‌های ﻓﺮآوری‌ﺷﺪه با نام‌های تجاری ﺑﻬﻨﺎزﺗﺮش، میخوش و لواﺷﮏ روﻟﯽ ﺻﻨﺎﯾﻊ اورﻣﺎن با نام تجاری اورﻣﺎن مستندات لازم بهداشتی را جعل کردند. سازمان غذا و دارو با تأکید بر اینکه ﭘﻨﯿﺮ ﻟﯿﻘﻮان با نام تجاری ﻣﯿﺰﺑﺎن و ﮔﻼب و ﻋﺮﻗﯿﺎت ﮔﯿﺎﻫﯽ ﺷﺮﮐﺖ ﺑﺮادران ﺣﺴﯿﻨﯿﺎن با نام تجاری ﺷﻬﻨﺎب پس از ارائه مدارک و تأیید مسئولین از لیست محصولات غیرمجاز حذف شدند، آورده است: ﮐﻨﺴﺮو رب ﮔﻮﺟﻪ‌ﻓﺮﻧﮕﯽ ﺗﻮﻟﯿﺪﺷﺪه ﺑﻪ‌ﺳﻔﺎرش ﺷﺮﮐﺖ ﺟﻬﺎن ﺻﯿﺪ ﺳﭙﺎﻫﺎن ﺑﻬﺎﺷﻨﺎب، ﻣﺤﺎﻓﻆ ﻏﺬا از ﺟﻨﺲ  pvc با نام تجاری اﯾﺮی ــ گلرنگ، فیلتر قابل ﺣﻤﻞ آﻧﺘﯽ‌اﮐﺴﯿﺪان  (اﺳﺘﯿﮏ آﻟﮑﺎﻻﯾﻦ)، ﺟﻮاﻧﻪ ﮔﻨﺪم ــ ﺟﻮاﻧﻪ ﺷﺒﺪر ــ ﺟﻮاﻧﻪ ﻣﺎش  و ﺟﻮاﻧﻪ ﻣﯿﮑﺲ ﺷﺮﮐﺖ ﮐﺸﺖ و ﺻﻨﻌﺖ ﻗﺎرچ ﻣﻬﺮ ﺗﻮﺗﯿﺎ از دیگر محصولاتی هستند که به‌دلیل نداشتن مجوزهای بهداشتی، حق تولید و عرضه محصولات به بازار از آنها سلب شده است. سازمان غذا و دارو در پایان با اعلام شماره تلفن 66405569 از هموطنان خواست در صورت مشاهده محصولات نامبرده شده در سطح عرضه، سازمان غذا و دارو را مطلع کنند تا از طریق معاونت‌های غذا و داروی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور نسبت به جمع‌آوری آنها اقدام شود.   ]]> سلامت Sun, 28 May 2017 14:23:26 GMT http://alef.ir/vdcdn90osyt0556.2a2y.html?476793 معجزه سه گانه ویتامین C http://alef.ir/vdca6inyw49n0m1.k5k4.html?476510 قدرت آنتی اکسیدانی ویتامین C از DNA، RNA، کربوهیدارت ها، پروتئین ها، و چربی ها در برابر آسیب رادیکال های آزاد محافظت می کند و از این رو، آنها می توانند بار دیگر عملکردهای سوخت و ساز و بدن سازی خود را از سر بگیرند.بدن انسان برای ارائه عملکرد درست و بهینه به طیف گسترده ای از مواد مغذی نیاز دارد. اما یک ویتامین وجود دارد که می تواند از هر عملکرد بدن پشتیبانی کند و به طور معجزه آسایی خطر تمام دلایل مرگ - حتی نمونه های جدی مانند بیماری قلبی، سکته مغزی و سرطان - را کاهش دهد. به گزارش گروه سلامت عصر ایران به نقل از "ایزی هلث آپشنز"، شاید خود را آماده کرده باشید که درباره ویتامین D صحبت کنیم، زیرا ماده مغذی شگفت انگیزی محسوب می شود، اما گزینه مورد نظر ما ویتامین C است. چه چیزی درباره ویتامین C خاص است؟ این ویتامین از توانایی بالا برای اهدای الکترون ها به سلول های بدن برخوردار است. این عملکرد سه فایده عمده دارد که شامل قدرت آنتی اکسیدانی، مشارکت کوفاکتور آنزیمی و پشتیبانی قابل اعتماد از سیستم ایمنی می شوند. قدرت آنتی اکسیدانی احتمالا تاکنون اصطلاحات استرس اکسیداتیو و رادیکال های آزاد به گوشتان خورده اند. اینها سلول هایی بی ثبات در بدن هستند که آسیب سلول های سالم را موجب شده و به بیماری هایی مانند سرطان منجر می شوند. ویتامین C آنتی اکسیدان اصلی حاضر در جریان خون محسوب می شود و تمامی بافت های بدن را تغذیه می کند. هنگامی که ویتامین C این سلول های ناپایدار را می یابد، یک الکترون در اختیار آنها قرار می دهد تا پایدار شوند، به طوری که از حالت رادیکال خارج شده و بار دیگر حالت عادی می یابند. قدرت آنتی اکسیدانی ویتامین C از DNA، RNA، کربوهیدارت ها، پروتئین ها، و چربی ها در برابر آسیب رادیکال های آزاد محافظت می کند و از این رو، آنها می توانند بار دیگر عملکردهای سوخت و ساز و بدن سازی خود را از سر بگیرند. همچنین، ویتامین C قادر است آنتی اکسیدان های دیگر مانند ویتامین E را بازتولید کند. مشارکت کوفاکتور آنزیمی با توجه به توانایی کاهش و اهدای الکترون، ویتامین C به عنوان یک کوفاکتور برای بسیاری از عملکردهای بدن عمل می کند. ویتامین C از تولید موارد زیر پشتیبانی می کند: کلاژن - اساس ساختاری تاندون ها، استخوان ها، غضروف ها و پوست محسوب می شود. کارنیتین - ترکیبی مورد نیاز برای کمک به عبور چربی از غشاهای سلولی و تزریق انرژی به سلول ها است. کاتکول آمین - ترکیبی که به عنوان یک هورمون یا انتقال دهنده عصبی عمل می کند. تبدیل کلسترول به اسیدهای صفراوی را ممکن می سازد (یکی از دلایلی که بدن به کلسترول نیاز دارد). افزون بر این، ویتامین C برای افزایش فراهمی زیستی آهن، یک ماده معدنی کلیدی برای تنظیم عملکرد سلولی و سنتز کدنویسی DNA نیاز است. پشتیبانی از سیستم ایمنی بدن مصرف ویتامین C در زمان سرماخوردگی یکی از اقدام های شایع برای مقابله با بیماری است. پشتیبانی از عملکرد درست سیستم ایمنی بدن یکی از عملکردهای شناخته شده این ویتامین محسوب می شود. در حقیقت، پژوهش ها نشان داده اند که مصرف منظم ویتامین C احتمال بروز سرماخوردگی را نصف می کند و مدت زمان بیماری را حداقل هشت درصد کاهش می دهد. ویتامین C تولید و کارکرد طیف گسترده ای از سلول های ایمنی را تحریک می کند، از فعالیت تقویت کننده سیستم ایمنی آنها پشتیبانی می کند، و از تبدیل شدن این سلول ها به رادیکال آزاد و آسیب رساندن به سلول های سالم پیشگیری می کند. ویتامین C مولکولی به نام اینترفرون را افزایش می دهد، که از فعالیت ضد ویروسی قوی بهره می برد. منابع غذایی ویتامین C ویتامین C در طیف گسترده ای از میوه ها و سبزیجات تازه یافت می شود که از آن جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد: فلفل قرمز شیرین، نصف فنجان خام، 95 میلی گرم کیوی، یک عدد، 91 گرم توت فرنگی، یک فنجان، 85 میلی گرم پرتقال، یک عدد متوسط، 70 میلی گرم بروکلی، نصف فنجان پخته شده، 51 میلی گرم گریپ فروت، نصف یک عدد، 38 میلی گرم گوجه فرنگی، یک عدد متوسط، 16 میلی گرم اسفناج، یک فنجان خام، 8 میلی گرم از نظر مکمل ها انواع مختلفی در دسترس هستند، اما در بیشتر پژوهش ها از اسید اسکوربیک استفاده می شود. به خاطر داشته باشید که ویتامین C محلول در آب است و این به معنای عدم ذخیره آن در بدن است. در نتیجه، تامین آن از یک منبع ثابت از طریق غذا یا مکمل ها نیاز است. میزان مصرف توصیه شده روزانه برای ویتامین C حداقل 65 تا 75 میلی گرم است تا از کمبود این ویتامین جلوگیری شود. اما برای محافظت در برابر بیماری، شما باید دوزهای بالاتری را مصرف کنید. دوز بین 200 تا 400 میلی گرم در روز نشان داده است که سطوح ویتامین C را در خون به حالتی پایدار می رساند. با این وجود، دوز حداکثری که به یک باره دریافت می شود باید 200 میلی گرم باشد، زیرا روده ها مقداری که شما قادر به جذب آن هستید را کنترل می کنند. از این رو، هر چیزی فراتر از 200 میلی گرم تا حد زیادی دفع می شود. در نتیجه، اگر قصد دارید 400 میلی گرم ویتامین C در روز دریافت کنید، بهترین گزینه دریافت آن در دو دوز است. همچنین، شما می توانید از ویتامین C تزریقی استفاده کنید که جذب روده ای را دور زده و مستقیم وارد جریان خون می شود. استفاده از این روش برای کمک به بیماران مبتلا به سرطان که دوران شیمی درمانی را سپری می کردند، نتایج بسیار امیدوارکننده ای را به همراه داشت. ]]> سلامت Sun, 28 May 2017 01:39:25 GMT http://alef.ir/vdca6inyw49n0m1.k5k4.html?476510 ادامه تجمعات اعتراضی پرسنل درمانی و پزشکان + عکس http://alef.ir/vdca60nyy49n0w1.k5k4.html?477014 پس از بالا گرفتن اختلافات بین فارغ التحصیلان رشته‌های علوم پایه و رشته‌هایی چون پاتولوژی و کشیده شدن این اعتراضات مقابل سازمان نظام پزشکی و مجلس، پاتولوژیست‌ها در ادامه اعتراضات خود صبح امروز مقابل نهاد ریاست جمهوری اقدام به تجمع کردند.   به گزارش فارس، پس از بالا گرفتن اختلافات بین فارغ التحصیلان رشته‌های علوم پایه و رشته‌هایی چون پاتولوژی و کشیده شدن این اعتراضات مقابل مقابل سازمان نظام پزشکی و مجلس، پاتولوژیست‌ها در ادامه اعتراضات خود صبح امروز مقابل نهاد ریاست جمهوری اقدام به تجمع کردند. نایب رئیس انجمن آسیب‌شناسی ایران معتقد است که وزیر بهداشت بدون در نظر گرفتن ابعاد موضوع و تحت تأثیر لابی نسبت به امضای یک ایین نامه اقدام کرده که با این امضاء سلامت مردم به خطر خواهد افتاد.  به اعتقاد کرمی، این دستورالعمل یک گام به عقب تلقی می شود و کسانی که پزشک نیستند مجوز مدیریت آزمایشگاه را پیدا می‌کنند و در واقع این اقدام وزارت‌خانه تحت تأثیر لابی قوی PHD های علوم پایه انجام گرفته است.   روی برخی از این پلاکاردها شعارهای انتقادی به سیاست های وزارت بهداشت نوشته شده است. « آقای روحانی، وزیر شما 4 سال است که هر انتقادی از وزارت بهداشت را با تخریب جایگاه اجتماعی پزشکان پاسخ داد. دکتر روحانی وزیر شما صدای پزشکان را نمی شنود، شما صدای ما باشید.»     در حالی که این تجمع هم اکنون در حال برگزاری است، سخنگوی وزارت بهداشت در نشست خبری در خصوص آن عنوان کرد: تجمعات خیابانی کمک کننده و زیبنده ما نیست، اقشار روشن‌فکر می‌توانند مسائل را با گفتمان حل کنند چون گروه‌های مختلف نظرات و اهداف و مصالح متفاوت دارند، پس باید به تولیت اعتماد شود. ما مصالح مردم و گروه‌های مختلف را در نطر می‌گیریم. حریرچی تصریح کرد: قانون از لحاظ دولت باید اجرا شود، کسی که phd دارد بعد از دوره قرار است آزمایشگاه بزند. هم اکنون تعداد قابل توجهی آزمایشگاه را کسانی اداره می‌کنند که هیچ‌کدام پزشک نیستند اما بعضی رسانه‌ها جوری جو ایجاد می‌کنند که انگار موضوع عجیبی است.   ]]> سلامت Mon, 29 May 2017 07:45:31 GMT http://alef.ir/vdca60nyy49n0w1.k5k4.html?477014 مرگ یک نوزاد به دلیل اصرار پزشک بر زایمان طبیعی مادر http://alef.ir/vdchv-nk-23nqqd.tft2.html?476706 ایلنا نوشت: اصرار پزشک بر زایمان طبیعی بدون در نظر گرفتن شرایط مادر مرگ یک کودک دیگر را رقم زد. چندسالی است؛ وزارت بهداشت برای افزایش آمار زایمان طبیعی سیاست‌های خود را در راستای کاهش آمار زایمان سزارین در پیش گرفته و با حذف فرانشیز زایمان سزارین، پزشکان زنان و زایمان را برای انجام زایمان‌های طبیعی ترغیب کرده است. این سیاست‌های بازدارنده اگرچه باعث کاهش سزارین شده است، اما هر از چندگاهی به دلیل اصرار پزشکان به زایمان طبیعی شاهد فوت نوزادان در حین زایمان طبیعی یا بروز عارضه‌ای برای نوزاد یا مادر در فرایند زایمان هستیم. مرگ تلخ روژین میهمی در بیمارستان شهید بهشتی نیز بر اثر اصرار بر زایمان طبیعی رقم خورد و همچنین امیرعباس نوزاد ۵ ماهه‌ و آتنا یک سال و نیمه‌ کودکانی هستند که به دلیل اصرار پزشک بر زایمان طبیعی دچار فلج مغزی شدید شده‌اند. اعضای کادر بیمارستان نیز می‌گویند؛ طبق دستور‌العمل وزارت بهداشت و درمان باید آمار سزارین را کاهش دهند و اگر در کارنامه حرفه‌ای پزشکی آمار سزارین زیاد باشد، مورد مواخذه قرار می‌گیرد، اما باید دید که به هر دلیلی می‌توان زایمان طبیعی انجام داد یا اینکه باید شرایط بیمار نیز در نظر گرفته شود؟ محمد صادق جعفری همسر صبا تکلو مردی است که به تازگی نوزاد ۴ ماهه‌اش را به دلیل فلج مغزی از دست داده است. او روز گذشته در تماس با ایلنا گفت: طولانی شدن زمان زایمان باعث ایجاد مشکل فلج مغزی در فرزندش شد که در نهایت مرگ اولین فرزندش را رقم زد. او درباره شرح زایمان همسرش اظهار کرد: از ماه دوم بارداری و در خرداد سال ۹۵ همسرم زیر نظر پزشک متخصص زنان بود. دکتر از همان روزهای اول به ما گفت؛ همسرش شرایط زایمان طبیعی را دارد و پیشنهاد می‌کنم زایمان طبیعی داشته باشد. جعفری با بیان اینکه همسرش دوبار آزمایش غربالگری را انجام داد، گفت: همه آزمایش‌ها و سونوگرافی‌ها سلامت فرزندم را تایید کرده بودند. روز ۱۶ بهمن به بیمارستان رفتیم و پزشک معالج به همسرم گفت، هیچ مشکلی وجود ندارد و حال فرزندم خوب است و وزن او حدود ۳.۵ کیلو است و همه شرایط برای زایمان طبیعی مطلوب است. جعفری با اشاره به فرآیند دردناک زایمان همسرش گفت: متاسفانه پزشک معالج از همسرم سونوگرافی لگن نگرفته بود و ما بعد از زایمان متوجه شدیم، همسرم باید این سونوگرافی را انجام می‌داده است. پزشک سونوگرافی در گزارش خود برای پزشک زنان و زایمان آورده بود که سایز لگن همسرم متناسب با سایز سر کودک نیست. او ادامه داد: روز ۱۷ بهمن ماه همسرم را برای انجام زایمان طبیعی در بیمارستان بستری کردند، اما دکتر خودش در موقع زایمان حضور نداشت و چند ماما بر بالای سر همسرم بودند، سه آمپول‌ فشار را به همسرم می‌زدند و به دلیل اینکه علایم زایمان در همسرم نبود و نمی‌توانست زایمان کند، ماما کیسه آب همسرم را پاره کرد. ماما هم هر بار در پاسخ به سوال من که آیا مشکلی پیش آمده می‌گفت نه تا نیم ساعت دیگر فرزندتان به دنیا می‌آید. جعفری با بیان اینکه از صبح تا ساعت ۶ عصر در اتاق زایمان حضور داشتم، گفت: بالاخره پزشک معالج ساعت ۶ عصر به اتاق زایمان آمد و ساعت ۶ و نیم عصر من را از اتاق زایمان به بهانه‌های واهی بیرون کردند و در نهایت هم ساعت ۱۱ شب همسرم را به اتاق عمل بردند. وی مدعی شد: در آنجا هم پزشک معالج از یکی از خدمه اتاق عمل خواسته تا با آرنج شکم همسرم را فشار دهد تا بتوانند فرزندم را متولد کند، اما در نهایت بچه از طریق سزارین مرده به دنیا آمد که او را احیا کردند. او با اشاره به اینکه فرزندش دو روز در بخش مراقبت‌های ویژه بستری بود، تصریح کرد: در هنگامی که همسرم را به اتاق عمل بردند، من به سازمان نظام پزشکی رفتم و شکایت کردم و با پزشک نوزدان همان بیمارستان صحبت کردم، کمیته‌ای از دانشگاه علوم پزشکی در بیمارستان تشکیل شد تا از فرزندم آزمایش ژنتیک بگیرند، نتایج آزمایشات ژنتیک هم سلامت ژنتیک فرزند را تایید می‌کرد و در گزارش پرونده آمده است که به علت طولانی شدن زمان زایمان کودک دچار هایپوکسی شده، یعنی نه می‌توانست گریه کند و نه شیر بخورد و با سرنگ و باگاژ به او شیر می‌دادیم. از همان روز اول هم گفتند این کودک یا زنده نمی‌ماند و یا اگر زنده بماند؛ مشکلات شدید مغزی دارد. جعفری در ادامه گفت: اواخر اسفندماه کودکم را از بیمارستان مرخص کردند، اما پس از ده روز دوباره ریه‌هایش عفونت کرد و او را به بیمارستان کودکان بردیم، اما پس از دو روز فرزندم را ترخیص کردند و ما دوباره او را به بیمارستان دیگر منتقل کردیم حدود ۴۵ روز در این بیمارستان بستری بود و یکشنبه هفته گذشته به علت عفونت شدید فوت کرد. او با بیان اینکه از بیمارستان و پزشک معالج به کمیسیون پزشکی شکایت کرده است؛ خاطرنشان کرد: متاسفانه کمیسیون اصلا پاسخگو نیست و هر بار می‌گویند، پرونده نیاز به بررسی‌های بیشتر دارد، این در حالی است که پزشک معالج همسرم همچنان زایمان‌های دیگری را انجام می‌دهد، اگر در طی این مدت یکبار دیگر این اتفاق بیفتد چه کسی پاسخگو خواهد بود؟ جعفری با بیان اینکه در این مدت ۵۵ میلیون تومان هزینه درمان فرزندش شده است؛ گفت: به وزارت بهداشت هم مراجعه کردم، اما می‌گویند بیمارستان خصوصی است و آن‌ها نمی‌توانند دخالتی کنند و بهتر است به توافق برسید. وی افزود: کمیسیون اول صددرصد به نفع ما رای داد اما کمیسیون دوم پزشک را مقصر نمی‌داند. متاسفانه ضربه روحی بزرگی به همسرم وارد شده که قابل جبران نیست. حتی اگر بگویند بچه مشکل ژنتیک هم داشته بازهم مقصر پزشک معالج است چراکه همسرم ۷ ماه تحت نظر این خانم دکتر بوده است. ]]> سلامت Sun, 28 May 2017 10:10:03 GMT http://alef.ir/vdchv-nk-23nqqd.tft2.html?476706 خطر خودکشی در مبتلایان به سرطان ریه http://alef.ir/vdchz-nkq23nqmd.tft2.html?476517 نتایج یک مطالعه آماری نشان می‌دهد که احتمال خودکشی در بیماران مبتلا به سرطان ریه بسیار بیشتر است و این بیماران از این حیث باید به طور جدی مورد توجه و مراقبت قرار گیرند.به گزارش ایسنا، افسردگی در میان مبتلایان به بیماری‌های کشنده‌ای همچون سرطان شایع است اما نتایج یک مطالعه جدید نشان داده است که یک نوع سرطان به طور جدی با خطر خودکشی همراه است. متخصصان در یک بررسی دریافتند بیماران مبتلا به سرطان ریه ۴۲۰ برابر بیش از عموم مردم احتمال دارد دست به خودکشی بزنند. به گفته متخصصان، بیماران مبتلا به سرطان به طور کلی ۶۰ درصد بیشتر احتمال دارد اقدام به خودکشی کنند اما این احتمال در مبتلایان به سرطان ریه به طور قابل توجهی بیشتری است. همچنین این بیماران در کشورهای آسیایی ۱۳ برابر بیش از مردمی با نژادهای دیگر دست به خودکشی می‌زنند و احتمال خودکشی در مردان ۹ برابر بیش از زنان است. در این بررسی همچنین آمده است خطر خودکشی در مبتلایان به سرطان روده، پستان و پروستات نیز به ترتیب ۴۰، ۲۰، ۲۰ درصد بیشتر است. در این مطالعه متخصصان آمریکایی با ارزیابی اطلاعات بیش از سه میلیون و ۶۴۰ هزار نفر نه تنها خطر خودکشی در بیماران سرطانی را بررسی کردند بلکه حتی نوع سرطان را در این بیماران مورد توجه قرار دادند. به گزارش مدیکال دیلی، اگرچه در این بررسی مشخص نشده که چرا مبتلایان به برخی از انواع سرطان‌ها بیش از دیگر بیماران گرایش به خودکشی دارند اما متخصصان امیدوارند که یافته‌های به دست آمده بتواند به توجه بیشتر به این مشکل و کمک بیشتر به این بیماران بیانجامد. ]]> سلامت Sun, 28 May 2017 02:10:00 GMT http://alef.ir/vdchz-nkq23nqmd.tft2.html?476517 خوراکی های کاهش دهنده استرس را بشناسید http://alef.ir/vdcbz0ba5rhbzwp.uiur.html?476872 بعد از یک روز پراسترس می توانید به طور طبیعی و با تغذیه سالم، سرحال بیایید. به گزارش مهر، برخی مواد خوراکی دارای مواد مغذی هستند که به لحاظ علمی ثابت شده است انرژی زا بوده، میزان کورتیزول را کاهش داده و سروتونین را افزایش می دهند. در ادامه به ۵ ماده خوراکی مقابله کننده با استرس اشاره می شود. گیاهان برگ سبز به گفته محققان، سبزیجات برگ سبز نظیر اسفناج حاوی فولات هستند که موجب تولید دوپامین، ماده شیمیایی در مغز که لذت و خوشی ایجاد می کند، می شود و به حفظ آرامش کمک می کند. بوقلمون تریپتوفان، اسیدآمینه موجود در گوشت بوقلمون است که سروتونین تولید می کند. در عوض این ماده شیمیایی موجب تنظیم گرسنگی، شادی و آرامش می شود. مطالعه سال ۲۰۰۶ نشان می دهد افرادی که ۱ گرم تریپتوفان سه بار در روز مصرف کردند شاهد تغییر در خلق و خوی شان بودند و کمتر رفتار تهاجمی در مقایسه با گروه دارونما داشتند. ماهی چرب غذاهای دریایی نظیر ماهی تن، سالمون و قزل آلا مملو از اسیدهای چرب امگا-۳ هستند که نه تنها موجب کاهش التهاب می شوند بلکه اضطراب را نیز کاهش می دهند. مطالعه سال ۲۰۱۱ نشان می دهد مصرف روزانه مکمل های امگا-۳ موجب کاهش اضطراب تا ۲۰ درصد می شود. غلات کامل کربوهیدرات ها موجب تحریک به تولید سروتونین می شوند که دقیقا کاری مشابه با داروهای ضدافسردگی انجام می دهند و به طورطبیعی رفتارهای اخلاقی را تنظیم می کنند. از اینرو مصرف نان های تهیه شده با غلات کامل و نان حو بهترین گزینه است. شکلات تلخ شکلات تلخ موجب کاهش هورمون استرس شده و آنتی اکسیدان ها به شل شدن عروق خونی کمک کرده، فشارخون را کاهش داده و موجب بهبود جریان خون می شوند. ]]> سلامت Mon, 29 May 2017 01:49:12 GMT http://alef.ir/vdcbz0ba5rhbzwp.uiur.html?476872 با مصرف این ۱۰ خوراکی موهایتان را بیمه کنید http://alef.ir/vdchqqnkm23nqvd.tft2.html?477075  داشتن موهای سالم یکی از نشانه‌های سلامت جسمی است، آنچه که می‌خوردید بی‌شک روی تمامی اندام‌های بدنتان بی‌تاثیر نیست. به گزارش میزان، نکته حائز اهمیت در داشتن موهایی سالم و زیبا پیروی از یک رژیم غذایی شگفت انگیز و مقوی است. همچنین آب کافی در بدن و خوراکی‌های مغذی یک تفاوت بزرگی را در ظاهر و سرعت رشد موهایتان ایجاد می‌کند. در اینجا ۱۰ خوراکی شگفت انگیز که موهایی سالم و زیبا را برایتان رقم می‌زند معرفی کرده‌ایم. برگ چغندر مصرف این برگ خوراکی کیفیت موهایتان را به دلیل داشتن «بیوتین» افزایش می‌دهد. بیوتین برای تابع اولیه بدن ضروری است و بیشتر به عنوان B۷ در عموم شناخته شده است. با مصرف این ماده رشد مو‌ها و ناخن‌هایتان تسریع می‌یابد. برگ چغندر بهترین و غنی‌ترین منبع طبیعی بیوتین است. ماهی سالمون با مصرف منظم ماهی بخصوص سالمون سلامت موهایتان را چند برابر کنید چرا که این خوراکی سرشار از اسید چرب امگا ۳ است. این ماده مغذی کمک می‌کند تا دیگر سرتان دچار خارش نشود چرا که خارش سر ریزش مویتان را زیاد می‌کند. ماهی ساردین و قزل آلا نیز از دیگر ماهی‌های سرشار از امگا ۳ هستند. هویج این خوراکی به طور طبیعی سرشار از ویتامین A. است که منجر می‌شود رشد سلول‌ها سریع‌تر شود بنابراین کمبود این ویتامین رشد موهایتان را به شدت کاهش می‌دهد. این مکمل‌های ویتامین را کمی با احتیاط مصرف کنید چرا که مقدار زیاد آن برای بدن مناسب نیست. اما هویج سرشار از ویتامین A. طبیعی بوده و مصرف هر مقدار آن بلامانع است. مرغ کمبود پروتئین یکی از دلایل مهم و اصلی ریزش مو محسوب می‌شود. همچنین افرادی که به سرعت وزن کم می‌کنند ناشی از عدم مصرف پروئین است. مصرف روزانه پروتئین‌های خوراکی به کیفیت موهایتان بسیار کمک می‌کند. سینه مرغ یک گزینه مناسب و سرشار از پروتئین بالا و چربی کم است. آجیل این خوراکی پرطرفدار تقریبا تمامی مواد مغذی و مقوی مورد نیاز بدن را داراست. خاصیت فوق العاده آن به دلیل داشتن سلنیوم است. با مصرف منظم سلنیوم رشد موهایتان افزایش پیدا می‌کند و علاوه بر آن داشتن موهایی زیبا و سالم را تجربه می‌کنید. اسفناج با مصرف اسفناج یک منبع بزرگ از ویتامین C. را در اختیار داشته باشید. این برگ سبز چربی موهایتان را می‌گیرد لذا اگر موهای چربی دارید اسفناج برای کاهش چربی اضافه بدن بسیار مفید است. مرکبات، کلم بروکلی، فلفل و گوجه فرنگی از منابع دیگر ویتامین C. محسوب می‌شوند. اسفناج علاوه بر ویتامین C. دارای ویتامین A. نیز است. گوشت گاو مصرف «روی» رشد و سلامت موهایتان را افزایش می‌دهد چرا که این ماده سیستم ایمنی بدنتان را به خوبی تنظیم کرده و از ریزش مو جلوگیری می‌کند. البته دقت داشته باشید مصرف روی زیاد مس بدنتان را کاهش می‌دهد پس کمی کنترل شده آن را مصرف کنید. گوشت گاو همچنین سرشار از آهن بوده که به رشد سریع و جلوگیری از ریزش موهایتان کمک شایانی می‌کند. گردو یکی از شگفت انگیزترین خوراکی‌های سرشار از ویتامین E، گردو است. این خوراکی ریزش موهایتان را متوقف کرده و سرعت رشد آن را بالا می‌برد. در مطالعات نشان داده شده است مکمل‌های ویتامین E. یک درمان مناسب برای ریزش مو از نوع الگوی مردانه است. شما می‌توانید این ویتامین را برای جذب بیشتر به سرتان بمالید و خوب ماساژ دهید. اما اگر ترجیح می‌دهید نوع خوراکی آن را مصرف کنید بهترین گزینه برایتان گردو است. تخم مرغ یکی دیگر از خوراکی‌های سرشار از پروتئین تخم مرغ است. شما می‌توانید روزتان با مصرف یک صبحانه خوشمزه دارای تخم مرغ شروع کنید تا پروتئین و انرژی بالایی را به بدنتان برسانید. همچنین می‌توانید آن را هنگامی که موهایتان خیس است به سر بمالید و پس از ۱۰ دقیقه آبکشی کنید تا در طول روز موهای درخشانی داشته باشید. گوشت بره روی و آهن موجود در گوشت به میزان قابل توجهی بالاست. علاوه بر آن انتی اکسیدان موجود در آن شما را از ابتلا به انواع بیماری در امان نگه می‌دارد. بره منبع غنی و شگفت انگیزی از پروتئین و چربی است که هر دو آن‌ها به داشتن موهای سالم و زیبا بسیار کمک می‌کند. مصرف ویتامین B۱۲ به اندازه کافی می‌تواند تحول عظیمی را در موهایتان رقم بزند، اما در صورت کمبود این ویتامین به سرعت درگیر ریزش مو می‌شوید. بره به صورت طبیعی دارای B۱۲ است و با مصرف آن داشتن موهایی سالم و زیبا را تجربه کنید. ]]> سلامت Mon, 29 May 2017 10:03:07 GMT http://alef.ir/vdchqqnkm23nqvd.tft2.html?477075 گوشت قرمز را ۲۴ ساعت پس از نگهداری در یخچال مصرف کنید http://alef.ir/vdcjimextuqeaaz.fsfu.html?476753 مدیر کل نظارت بر بهداشت عمومی سازمان دامپزشکی با توصیه بر نگهداری ۲۴ ساعت گوشت قرمز در یخچال قبل مصرف گفت: چوپانان، قصابان، دامداران، کارگران کشتارگاههای دام، کشتارکنندگان غیر مجاز دام و پرستاران جمعیت عمده در معرض بیماری تب کریمه کنگو هستند. به گزارش روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، عباس عباسی مدیر کل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی  با تشریح ابعاد مختلف  بیماری تب کریمه کنگو گفت: تب خون ریزی دهنده کریمه کنگو یک بیماری ویروسی و مشترک بین انسان ودام است که از طریق گزش کنه ، ترشحات دام آلوده ، خون دامهای آلوده، لاشه های ذبح شده  و له نمودن کنه آلوده ؛ به انسان منتقل و می تواند باعث بیماری در انسان شود . وی در ادامه افزود: دام های اهلی شامل گاو،گوسفند، بز، شتر و شتر مرغ بیشتر در معرض ابتلای این بیماری هستند و تشخیص این بیماری در دام های زنده و بازرسی های بعد از کشتار ، بسیار دشوار است. همچنین با توجه به حساسیت ویروس نسبت به PH اسیدی،  مهمترین راهکار جلوگیری از سرایت این بیماری به انسان ، نگهداری انواع گوشت دام ذبح شده لااقل بمدت 24 ساعت  در دمای 4-0 درجه قبل از مصرف است. مدیر کل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی  جمعیت انسانی در معرض خطر این بیماری را عمدتاً چوپانان، قصابان، دامداران، کارگران کشتارگاههای دام، کشتارکنندگان غیر مجاز دام و پرستاران عنوان کرد. عباسی مهمترین راهکارهای پیشگیری از بیماری را، مبارزه با انگلهای خارجی (کنه ها) از طریق سمپاشی، آموزش دامداران و کارکنان در معرض خطر، استفاده از پوشش های مناسب، بالا بردن امنیت فردی، سرد نمودن لاشه بمدت 24 ساعت در درجه یخچال، در معرض قرار نگرفتن افراد با ترشحات دام بیمار، عدم عرضه کشتار غیر مجاز در معابر عمومی و خارج از کشتارگاه، تهیه گوشت از مجاری مجاز و دارای مهر و لیبل دامپزشکی و همچنین  افزایش مراقبت های قرنطینه ای درمبادی ورودی دام به کشور دانست. وی به شهروندان توصیه کرد گوشت مصرفی را فقط از فروشگاه های مجاز تهیه کنند و قبل از خرید حتما به مهر و لیبل دامپزشکی مندرج بر لاشه کشتار توجه نمایند. همچنین بهتر است گوشت خریداری شده بمدت 24 ساعت در یخچال منزل نگهداری و سپس مصرف شود. ]]> سلامت Sun, 28 May 2017 12:07:17 GMT http://alef.ir/vdcjimextuqeaaz.fsfu.html?476753 فوت و فن‌های روزه‌داری با طب سنتی / برای رفع تشنگی «ماءالشعیر طبی » بنوشید +طرز تهیه http://alef.ir/vdcjhaexiuqeayz.fsfu.html?477095 طب سنتی ایران توصیه‌ها و تدابیر خود را جهت سبک زندگی صحیح در قالب 6 اصل که به نام اصول ضروری شش‌گانه معروف است، بیان می‌دارد. در گفتگو با رئیس انجمن علمی طب سنتی ایران این نکات ضروری در ماه مبارک رمضان بیان شده است. با ما همراه باشید. نفیسه حسینی یکتا متخصص طب سنتی در گفتگو با جام جم آنلاین بیان کرد: در ماه مبارک رمضان در وعده سحر توصیه می‌شود از غذاهایی که دارای غذاییت بیشتری هستند استفاده شود تا در طول روز انرژی بدن را تأمین کند. می‌توان این غذاها را با ادویه‌جاتی مانند رازیانه استفاده کرد. افرادی ‌که با خوردن غذاهای غلیظ و دیرهضم در وعده سحر دچار نفخ می‌شوند می‌توانند از کمی رازیانه یا آویشن در غذای خود استفاده کنند. مصرف غذاهای خیلی چرب و شیرین در وعده سحر توصیه نمی‌شود. وی افزود: آب زیاد در سحر باعث نفخ می‌شود. مصرف موادی که ادرارآور هستند مثل هندوانه در سحر گزینه مناسبی نیست. شستشوی دهان با آب نمک بعد از مسواک سحرگاه جهت رفع بوی بد دهان بسیار موثر است. در وعده افطار بهتر است روزه را با خوردن یک نوشیدنی با دمای گرم مثل ترکیب خاکشیر و آبجوش یا عسل و آب گرم باز کنیم. مصرف آب و سایر نوشیدنی‌های سرد و در آغاز افطار اکیداً نهی می‌شود. شستشوی سر و گردن با گلاب خنک و روغن‌مالی سر و پیشانی و گوش با روغن بنفشه یا کدو و یا بادام شیرین در رفع تشنگی بسیار کمک‌کننده است . حسینی یکتا مصرف غذاهای غلیظ حجیم مثل آش رشته در افطار مناسب ندانست و گفت: مصرف سوپ‌های رقیق بهتر از نوع غلیط آن است. وی با بیان اینکه برای رفع تشنگی و افزایش مقاومت به آن مصرف ماءالشعیر طبی توصیه می‌شود گفت: البته در کسانی که مشکلات گوارشی مانند سوء‌هاضمه و نفخ دارند با احتیاط مصرف کنند 1 لیوان جو پوست کنده با 14 لیوان آب را بپزند (حدود 50 دقیقه) سپس همانطور که گرم است صاف شود و سپس به مرور زمان استفاده شود. این ترکیب با رطوبت‌دهی به بدن مقاومت در برابر تشنگی را زیاد می‌کند. به گفته رئیس انجمن علمی طب سنتی، مصرف عرق کاسنی به تنهایی یا یک لیوان از آن با 1 قاشق چایخوری تخم خرفه بسیار برای روزداران مفید است. مصرف شربت‌های آبلیمو، سکنجبین و سرکه شیره از بهترین نوشیدنی‌ها محسوب می‌شود. در افرادی که مشکلات گوارشی مانند سوزش و درد معده دارند مصرف ترنجبین و خاکشیر همراه عرق نعنا با کمی نبات یا عسل موقع افطار می‌تواند کمک‌کننده باشد. این متخصص طب سنتی در رابطه با روزه دارانی که درگیر یبوست می‌شود گفت: یبوست از شکایات شایع در این ماه است. مصرف خاکشیر با آبجوش، مصرف خورش‌ها با آلو بخارا و انجیر خیسانده شده در اب برای بهبود این عارضه مفید است. وی متذکر شد: برای خوردن سحری باید کمی زودتر از خواب بیدار شد، پرهیز از خواب بلافاصله بعد از سحری یکی از نکات بسیار مهم است زیرا باعث اختلالات هضم می‌شود. خواب روزانه یک ساعت ترجیحاً قبل از ظهر مناسب بوده و از خوابیدن نزدیک غروب آفتاب اکیداً خودداری شود. حتما در طول شب و فاصله افطار و سحر زمانی را به خوابیدن اختصاص دهید. انتقال ساعات خواب به طور کلی به ساعات روشن بودن هوا توصیه نمی‌شود. حسینی یکتا توصیه کرد، در روزهای بلند ماه رمضان از ورزش‌های شدید خودداری شود و نرمش های روزانه را در ساعات ابتدایی روز انجام دهید. عصبانیت و خشم باعث افزایش تشنگی می‌شود، آرامش و پرهیز از هیجانات در ماه مبارک رمضان بسیار موضوع جدی بوده، در صورتی که در ماه رمضان در شرایط پر استرس قرار گرفتید مصرف نوشیدنی‌های مقوی قلب مانند گل‌گاوزبان و یا بادرنجبویه در زمان افطار و سحر مصرف کنید. رئیس انجمن علمی طب سنتی در پایان گفت: مانند تمام روزهای سال از قرار گرفتن در معرض هوای آلوده باید خودداری کرد. قرار گرفتن در هوای خنک به مقاومت بدن در مقابل تشنگی کمک می‌کند. اسپری کردن گلاب در هوای اتاق در کاهش تشنگی نیز کمک‌کننده است. هیچ یک از روش‌های پاکسازی بدن از دیدگاه طب سنتی مثل مصرف مسهل‌ها، حجامت و ... در این ماه توصیه نمی‌شود.   ]]> سلامت Mon, 29 May 2017 10:52:29 GMT http://alef.ir/vdcjhaexiuqeayz.fsfu.html?477095