پایگاه خبری الف - آخرين عناوين سلامت :: نسخه کامل http://alef.ir/Health Thu, 19 Jan 2017 17:24:28 GMT استوديو خبر (سيستم جامع انتشار خبر و اتوماسيون هيئت تحريريه) نسخه 3.0 http://alef.ir/skins/default/fa/normal/ch01_newsfeed_logo.gif تهيه شده توسط پایگاه خبری الف http://alef.ir/ 100 70 fa نقل و نشر مطالب با ذکر نام پایگاه خبری الف آزاد است. Thu, 19 Jan 2017 17:24:28 GMT سلامت 60 رابطه بین گروه های خونی با گیاهان دارویی http://alef.ir/vdcgw39t3ak9wu4.rpra.html?436736 یک پژوهشگر طب سنتی گفت:گروه های خونی O به دلیل کاهش اسید معده از مصرف شیر خودداری کنند. عباس لطفی پژوهشگر طب سنتی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران؛ به افراد با گروه های خونی A اشاره کرد و گفت: مصرف گیاهات دارویی گل یاس، آویشن و چای سبز استرس افراد با گروه خونی A را کاهش می دهد. وی بیان کرد: مصرف گیاه گل همیشه بهار به دلیل اینکه حاوی مولدی مانند اسید سالیسیک، فلانویید، کاروتنویید، کالاندولین و اسانس است، باعث آرامش این گروه خونی می شود. این پژوهشگر طب سنتی با تاکید بر اینکه دم کرده آویشن، اسهال گروه خونی A را درمان می کند، افزود: مصرف این دم کرده باعث کاهش بیماری های همچون عفونت گوش، گرفتگی عضلات، روحی و روانی، بی خوابی، نفخ، استفراغ، افزایش فشار خون و صرع می شود. لطفی با اشاره به اینکه افراد با گروه های خونی B در معرض خطر مبتلا به بیماری های مانند تیرویید، دیابت و خود ایمنی هستند، اظهار داشت: افراد با گروه خونی B با مصرف چای سبز بیماری های خود را درمان کنند. این پژوهشگر طب سنتی با اشاره به اینکه مصرف چای سبز از بروز سرطان جلوگیری می کند، تصریح کرد: آنتی اکسیدان موجود در این توشیدنی باعث افزایش ویتامین و انرژی بدن می شود. وی با بیان اینکه گروه خونی AB افراد درونگرا هستند، افزود: مصرف نوشیدنی نعناع، پونه و کمی چای سبز باعث افزایش بصیرت افراد با این گروه خونی می شود. لطفی بیان کرد: مصرف دمنوش گزنه بیماری های دستگاه تنفسی، مجاری ادراری، لوزلمعده، نارسایی کبد و کلیه و کیسه صفرای افراد با گروه خونی AB را درمان می کند. این پژوهشگر طب سنتی با تاکید براینکه افراد با گروه خونی O نسبت به سایر گروه های خونی به اسید معده دچار می شوند، یادآور شد: این افراد هنگام مصرف صبحانه جهت کاهش اسید معده باید از نوشیدن شیر خودداری کنند. ]]> سلامت Thu, 19 Jan 2017 06:04:12 GMT http://alef.ir/vdcgw39t3ak9wu4.rpra.html?436736 استرس شغلی ریسک ابتلا به سرطان را افزایش می دهد http://alef.ir/vdccoeq0m2bq1e8.ala2.html?436697 تحقیقات نشان می دهد قرارگیری طولانی مدت مردان در معرض استرس شغلی منجر به افزایش احتمال ابتلا به سرطان های ریه، روده بزرگ، مقعد، سرطان معده و غدد لنفاوی می شود. به گزارش مهر، این یافته ها نتیجه تحقیقات به دست آمده توسط محققان در INRS و دانشگاه مونترال است که اولین مطالعه به منظور بررسی ارتباط میان سرطان و استرس ناشی از کار در مردان در طول زندگی کاری شان است. شرکت کنندگان در مطالعه در طول عمر کاری خود، به طور متوسط، چهار کار را بر عهده داشتند. ارتباط پنج مورد از یازده سرطان در این مطالعه در نظر گرفته شد. این ارتباط ها در مردانی که ۱۵ تا ۳۰ سال (در برخی موارد، بیش از ۳۰ سال) در معرض استرس شغلی بودند، مشاهده شد. اما ارتباطی بین استرس ناشی از کار و سرطان در شرکت کنندگانی که مشاغل پراسترس برای کمتر از ۱۵ سال داشتند، یافت نشد. پراسترس ترین مشاغل عبارتند از: آتش نشان، مهندس صنعتی، مهندس هوافضا، سرکارگر مکانیک، و کارگر تعمیر تجهیزات وسایل نقلیه و راه آهن.در افراد مشابه، استرس بسته به نوع کاری که انجام می دهند، متفاوت است. محققان قادر به تغییراتی در تلقی استرس شغلی شدند. این مطالعه همچنین نشان می دهد که استرس درک شده به میزان زیاد کار و محدودیت های زمانی محدود نمی شود. خدمات به مشتریان، ماموریت فروش، مسئولیت ها، رفتار مضطرب شرکت کنندگان، عدم امنیت شغلی، مشکلات مالی، شرایط کار چالش برانگیز یا خطرناک، نظارت بر کارمند، درگیری بین افراد و دشواری در رفت و آمد، از جمله منابع استرس ذکر شده توسط شرکت کنندگان بود ]]> سلامت Thu, 19 Jan 2017 04:13:21 GMT http://alef.ir/vdccoeq0m2bq1e8.ala2.html?436697 پیشنهاد کم‌کالری برای کنترل و کاهش وزن http://alef.ir/vdcdx90o5yt0so6.2a2y.html?436427 وقتی از ارزش تغذیه‌ای صحبت می‌کنیم باید یادمان باشد که همه موادغذایی با هم برابر نیستند. بعضی از موادغذایی واقعا کالری کمی دارند اما میزان موادمغذی‌شان نیز بسیارکم است، رژیم غذایی سرشار از موادغذایی کامل و بسیار مغذی، می‌تواند احساس سیری مطلوبی را با کالری‌های کم به‌وجود بیاورد. به گزارش هفته نامه سلامت ، کاهش کالری دریافتی، یکی از راه‌های موثر برای کاهش وزن است. با این‌حال، وقتی از ارزش تغذیه‌ای صحبت می‌کنیم باید یادمان باشد که همه موادغذایی با هم برابر نیستند. بعضی از موادغذایی واقعا کالری کمی دارند‌ اما میزان موادمغذی‌شان نیز بسیارکم است، بنابراین وقتی کالری دریافتی را با هدف کاهش وزن محدود می‌کنید، انتخاب موادغذایی بسیار مغذی اهمیت خاصی پیدا می‌کند؛ یعنی موادغذایی که مملو از موادمغذی هستند اما کالری زیادی ندارند. گوشت و مرغ اگر قصد دارید کالری‌ دریافتی‌تان را کاهش بدهید، نباید از اهمیت گوشت و مرغ غافل شوید، چون این موادغذایی حاوی پروتئین زیادی هستند. پروتئین به شما کمک می‌کند احساس سیری طولانی‌تری را تجربه و درنتیجه کالری‌های کمتری را در طول روز دریافت کنید. اگر می‌خواهید از گوشت‌های دارای کمترین میزان کالری استفاده کنید، باید سراغ انواع کاملا بدون چربی بروید. چربی تراکم کالری زیادی دارد، پس گوشت‌های همراه با چربی دارای کالری بیشتری هستند. 1. گوشت گوساله بدون چربی افرادی که می‌خواهند کالری‌های دریافتی را محدود کنند، لازم نیست گوشت گوساله بدون چربی را کنار بگذارند. گوشت گوساله واقعا مغذی است و به‌عنوان یکی از منابع مهم برای دریافت ویتامین‌B12 و آهن شناخته می‌شود. آهن، یکی از موادمغذی ضروری برای بدن است که اکسیژن را به سرتاسر بدن منتقل می‌کند و ویتامین‌B12 هم برای شکل‌گیری سلول‌های قرمز خون لازم است. مقدار کالری: 168 کیلوکالری در هر 100 گرم 2. سینه ‌مرغ بدون پوست و بدون استخوان مرغ، یکی از بهترین گوشت‌هاست که در گروه منابع عالی برای دریافت پروتئین هم قرار می‌گیرد. شما می‌توانید با جدا کردن تمام پوست مرغ و چربی‌هایش، کالری این گوشت را به حداقل برسانید. مقدار کالری: 110 کیلوکالری در هر 100 گرم 3. سینه بوقلمون سینه بوقلمون هم پروتئین زیادی دارد و هم ویتامین‌B6 و B3. ویتامین‌های B به بدن کمک می‌کنند تا موادغذایی را تجزیه و آنها را به انرژی تبدیل کند. مقدار کالری: 111 کیلوکالری در هر 100 گرم سبزی‌ها بیشتر سبزی‌ها واقعا کم‌کالری هستند، درحالی که میزان زیادی از ویتامین‌ها، املاح، فیبر و آنتی‌اکسیدان‌ها دارند. با توجه به همین ویژگی‌های بی‌نظیر، سبزی‌ها به بهترین منابع غذایی برای کاهش وزن تبدیل می‌شوند. بسیاری از سبزی‌ها حاوی فیبر و آب زیادی هستند که کنار هم، احساس سیری پایدار و مطلوبی ایجاد می‌کنند، ‌درحالی که کالری زیادی به بدن نمی‌رسانند. البته سبزی‌های نشاسته‌ای مانند سیب‌زمینی و کدوتنبل کالری بیشتری دارند، اما واقعا مغذی‌اند. 4. خیار خیار بسیارکم‌کالری است، چون بیشتر آن از آب تشکیل می‌شود. نکته جالب توجه دیگر، این است که خیار حاوی مقدار مناسبی از ویتامین‌K و چند مورد از ترکیبات گیاهی مفید است. مقدار کالری: 45 کالری در هر خیار، یا 15 کیلوکالری در هر 100 گرم 5. تربچه تربچه، یکی از سبزی‌های تُند و بسیارکم‌کالری است که عطر و طعم ویژه‌ای دارد. این سبزی تُرد، مقدار مناسبی از ویتامین‌C و مقدار کمی از فولات را برای بدن فراهم می‌کند. مقدار کالری: 1 کیلوکالری در هر تربچه، یا 16 کیلوکالری در هر 100 گرم 6. کرفس افراد رژیمی معمولا کرفس را به‌عنوان یکی از بهترین سبزی‌های کم‌کالری می‌شناسند، اما نمی‌دانند که این سبزی بسیار مغذی است. کرفس سرشار از ویتامین‌K و ترکیبات گیاهی خاصی است که همگی خواص ضدالتهابی دارند. مقدارکالری: 6 کیلوکالری در هر ساقه، یا 16 کیلوکالری در هر 100 گرم 7. اسفناج اسفناج سرشار از فولات، منگنز و ویتامین‌های A، C و K است. علاوه بر این، میزان زیادی آنتی‌اکسیدان‌های ضدسرطان مانند فلاونوییدها و کاروتنوییدها دارد. شروع وعده‌های غذایی با سالاد اسفناج یا انواع سبزی‌های برگ سبز تیره می‌تواند به شما کمک کند تا احساس سیری طولانی‌تری را تجربه کنید و میزان کالری مصرفی را در وعده غذایی اصلی راحت‌تر کاهش بدهید. مقدار کالری: 7 کیلوکالری در هر لیوان، یا 23 کیلوکالری در هر 100 گرم 8. فلفل دلمه‌ای فلفل دلمه‌ای ذاتا شیرین است و میزان زیادی از فیبر، ویتامین‌C و کاروتنوییدها دارد. کاروتنوییدها، ترکیبات گیاهی ضدسرطانی هستند که می‌توانند به بهبود سلامت چشم نیز کمک کنند. مقدار کالری: 37 کیلوکالری در هر فلفل دلمه‌ای، 31 کیلوکالری در هر 100 گرم 9. قارچ قارچ‌ها معمولا در گروه سبزی‌ها قرار می‌گیرند. این موادغذایی ویژه حاوی چند نوع از ویتامین‌های گروه B هستند و مقدار خوبی از پتاسیم و سلنیوم را برای بدن فراهم می‌کنند. قارچ‌ها، فواید مختلفی برای سلامت انسان‌ها دارند، از جمله تقویت سیستم ایمنی بدن، کاهش التهاب و آثار ضدسرطانی. مقدار کالری: 15 کیلوکالری در هر لیوان، یا 22 کیلوکالری در هر 100 گرم نوشیدنی‌ها نوشیدنی‌های شیرین با کالری زیادشان، ‌دشمنان کاهش وزن هستند. برخلاف آنها، نوشیدنی‌های بدون قند بسیار کم‌کالری‌اند، بنابراین، همیشه برچسب تغذیه‌ای محصولات را بررسی کنید تا مطمئن شوید قندهای افزودنی نداشته باشند. علاوه بر این، بهتر است از آبمیوه‌های مصنوعی هم استفاده نکنید، چون قند زیادی دارند. 10. آب آب، بهترین نوشیدنی برای همه گروه‌ها‌ی سنی است و هیچ کالری‌ای ندارد. اگر می‌خواهید وزنتان را کاهش بدهید، آب باید نوشیدنی اصلی شما باشد. مقدار کالری: ‌صفر 11. چای تلخ چای تلخ اصلا کالری ندارد، در حالی که ترکیبات گیاهی مفیدی را برای بدن فراهم می‌کند. در میان انواع چای، چای سبز دارای خواص و فواید بیشتری است. مقدار کالری: ‌صفر 12. قهوه تلخ انواع نوشیدنی‌های شیرینی که با قهوه تهیه می‌شوند، کالری زیادی دارند. با این‌حال، قهوه تلخ اصلا کالری ندارد و فوق‌العاده مفید است. بعضی از مطالعات نشان می‌دهند نوشیدن قهوه، خطر ابتلا به برخی از بیماری‌های مزمن را کمتر می‌کند. مقدار کالری: ‌صفر حبوبات حبوبات، یکی از بهترین منابع گیاهی برای دریافت پروتئین هستند. این موادغذایی با اینکه کالری کمی دارند، در گروه موادغذایی بسیار مغذی قرار می‌گیرند. 13. لوبیا سیاه لوبیا سیاه، یکی از بهترین منابع پروتئین گیاهی است که قیمت زیادی هم ندارد. این ماده غذایی حاوی مقدار زیادی از فیبر و فولات است و مقدار مناسبی از ویتامین‌های گروه B، آهن، منیزیم و منگنز هم برای بدن فراهم می‌کند. مقدار کالری: 114 کیلوکالری در هر نصف لیوان، یا 132 کیلوکالری در هر 100 گرم 14. عدس عدس، ‌در مقایسه با حبوبات دیگر، سریع و راحت آماده می‌شود. عدس سرشار از پروتئین، فیبر، فولات، ویتامین‌B1، آهن، پتاسیم و منگنز است. این حبوبات، با توجه به فیبر و پروتئین زیادشان، احساس سیری خوبی ایجاد می‌کنند. مقدار کالری:‌ 165 کیلوکالری در هر نصف لیوان، 116 کیلوکالری در هر 100 گرم ماهی‌ها و غذاهای دریایی بیشتر ماهی‌ها و غذاهای دریایی فوق‌العاده مغذی هستند، بنابراین، اگر قصد دارید کالری‌ دریافتی‌تان را محدود کنید، حتما از آنها کمک بگیرید. ماهی‌ها و غذاهای دریایی هم مانند گوشت‌های دیگر پروتئین زیادی دارند. علاوه بر این، موادمغذی مهمی مانند ویتامین‌B12، یُد و اسیدهای چرب امگا3 را هم برای بدن فراهم می‌کنند. فراموش نکنید امگا3، فواید متعددی برای سلامت انسان‌ها دارد، از جمله کاهش التهاب و بهبود در سلامت قلب. 15. ماهی سالمون ماهی سالمون، یکی از ماهی‌های چرب سرشار از امگا3 است که میزان زیادی از ویتامین‌B12 را هم برای بدن فراهم می‌کند. این ماهی، یکی از معدود موادغذایی است که ویتامین‌D هم دارد. همین ویژگی، اهمیت ماهی سالمون را فوق‌العاده افزایش می‌دهد، چون در حال حاضر کمبود ویتامین‌D به یکی از مشکلات شایع در سرتاسر جهان تبدیل شده است. کمبود ویتامین‌D با انواع مشکلات و بیماری‌ها مانند پوکی استخوان، افزایش خطر ابتلا به سرطان، بیماری‌های خودایمنی و بیماری فشارخون بالا مرتبط است. مقدار کالری: 116 کیلوکالری در هر 100 گرم ]]> سلامت Wed, 18 Jan 2017 07:28:29 GMT http://alef.ir/vdcdx90o5yt0so6.2a2y.html?436427 عوارض مصرف بوتاکس تقلبی http://alef.ir/vdch--nk623nxxd.tft2.html?436368 رئیس اداره آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، گفت: بیشترین عوارضی که از استعمال مواد تقلبی از مراجع ذی صلاح گزارش‌شده در رابطه با مواد تزریقی مانند بوتاکس و ژل است. به گزارش مهر، دکتر مصطفی اسماعیلی اظهار کرد: محصولات آرایشی دارای مجوز که از مسیرهای قانونی وارد کشور می شوند حتما معتبرند اما فرآورده های تقلبی که حجم شان هم کم نیست، معمولا به‌صورت قاچاق و از مسیرهای غیر رسمی وارد می شوند. و ارزان‌ بودن قیمت آن به‌ دلیل پرداخت نکردن عوارض گمرکی باشد اما هیچ تضمینی برای دارا بودن کیفیت یا  سلامت در موردشان وجود ندارد. وی افزود: اینکه چگونه این فراورده ها حمل شده است  یا در کجا انبار شده اند خود شبهات اساسی است که در مورد  ماهیت این فرآورده ها وجود دارد. اسماعیلی گفت: تقلب در  فرآورده های آرایشی و بهداشتی عموما به صورت الصاق برچسب تقلبی روی محصول غیرمعتبر یا بسته بندی به شیوه ای است که شبیه نمونه اصل جلوه کند. وی تاکید کرد: یک محصول تقلبی را با هر ماده‌ای که به ماده اصلی مشابهت داشته باشد می‌توان ساخت و این کار صرفا مشمول لوازم ‌آرایشی و بهداشتی هم نیست و در بسیاری از  محصولات امکانش وجود دارد. اسماعیلی ادامه داد: تقلب در محصولات آرایشی می‌تواند بگونه ای باشد که مثلا ماده مؤثر لازم، همانند نرم‌کننده یا ترمیم‌ کننده در محصول بکار نرفته باشد. یا محصول تاریخ‌ مصرف گذشته را به‌عنوان محصول قابل‌مصرف قالب کنند، همچنین  این یک مورد است که این مواد، خاصیتی را که از آن انتظار می‌رود نداشته باشد مورد  بدتر آسیب های جدی ایست که می تواند متوجه سلامت افراد شود. رئیس اداره آرایشی بهداشتی سازمان غذا و دارو، گفت: بیشترین عوارضی که از استعمال مواد تقلبی از مراجع ذی صلاح گزارش‌شده در رابطه با مواد تزریقی مانند بوتاکس و ژل است. وی افزود: مصرف بوتاکس تقلبی گسترده است اما توزیع آن از طریق دست‌فروشان اتفاق نمی‌افتد بلکه بازاریابان آنها با مطب پزشکان تماس گرفته و درب مطب تحویل تحویل می هند. اسماعیلی گفت: در چنین مواقعی اگر محصول معتبر به مصرف‌کننده آسیب وارد کرده باشد، ما واردکننده و تولیدکننده آن را می‌شناسیم و می‌توانیم پیگیری و متخلفان را به دادگاه احضار کنیم اما محصول قاچاق هیچ نوع راه حل پیگیری ندارد چرا که تولیدکننده و واردکننده آن مجهول است. وی در پایان افزود: در رابطه با محصولاتی مانند ریمل، خط چشم، رژ لب و... که مصرف روزانه دارند گرچه  معمولا شکایتی گزارش نمی‌شود، اما یکی از ایرادات اصلی این است که خاصیتی که از محصول انتظار می‌رود، مشاهده نمی شود. در این صورت سرمایه های اقتصادی زیادی تلف می شود و بدتر از آن، این است که عوارضی مثل ایجاد التهاب یا حساسیت پوستی متوجه فرد مصرف کننده این قبیل محصولات تقلبی می شود که ممکن است سرانجام تلخی برای او داشته باشد. ]]> سلامت Wed, 18 Jan 2017 04:39:53 GMT http://alef.ir/vdch--nk623nxxd.tft2.html?436368 کاهش شمار شکایات تعرفه‌ای از پزشکان در کشور http://alef.ir/vdcceeq012bq118.ala2.html?436363 عضو دادگاه انتظامی سازمان نظام‌پزشکی و مسئول دادگاه بدوی این سازمان از کاهش شکایات تعرفه‌ای ثبت شده در سامانه 1690 در سراسر کشور خبر داد . دکتر ایرج خسرونیا در گفت‌وگو با ایسنا، درباره وضعیت و میزان شکایات تعرفه‌ای ثبت شده در سامانه 1690 که از 15 آبان ماه سال 93 در کشور اجرا شده است و مردم می توانند از طریق این سامانه تخلفات تعرفه ای پزشکان را در سامانه ثبت کنند، گفت: در حال حاضر شاهدیم که میزان شکایاتی که از پزشکان می‌شود، به طور زیادی کاهش یافته است به طوریکه شاید در هفته یک یا دو شکایت در کشور داشته باشیم . وی افزود: البته شکایت‌هایی هم از خود بیمارستان‌ها وجود دارد که دلیل آن هم اختلاف در صورتحساب‌ها است که اکثرا به دلیل اشتباهات محاسباتی و به دلیل اشتباه حسابدار اتفاق می‌افتد. به گفته مسئول دادگاه بدوی سازمان نظام پزشکی کشور، منظور از اشتباهات محاسبه‌ای در بیمارستان‌ها این است که مثلا زمانی که بیمار همراه داشته باشد و یا در زمان تشکیل پرونده در بیمارستان از او پول بیشتری می‌گیرند. خسرونیا در خصوص چگونگی برخورد با متخلفان در چنین مواردی، اظهار کرد: در چنین مواردی ابتدا پرونده به نظام پزشکی ارجاع داده و بعد از آن مسئولان فنی بیمارستان‌ها را به دادگاه خوانده شده و در صورت اثبات تخلف، با آنها برخورد می‌شود که این برخورد براساس نوع تخلف شامل توبیخ کتبی، درج در پرونده و سه ماه محرومیت از طبابت است. خسرونیا تاکید کرد: شمار شکایاتی که از سوی مردم در سامانه 1690 ثبت شده است، بویژه میزان شکایت از پزشکان در سراسر کشور کاهش یافته است و در این میان وضعیت تهران هم مانند سایر مناطق کشور است. به طوریکه  شاید در ماه شاهد یک الی دو شکایت از پزشکان در تهران باشیم. ]]> سلامت Wed, 18 Jan 2017 04:28:57 GMT http://alef.ir/vdcceeq012bq118.ala2.html?436363 تورم بدن چرا رخ می‌دهد؟ http://alef.ir/vdcaiiny649nee1.k5k4.html?436361 تورم واکنش سیستم ایمنی بدن در مقابل یک عارضه، عفونت یا آسیب است که در صورت قابل مشاهده یا تشخیص نبودن، ما را از بروز آن عارضه آگاه می‌سازد. به گزارش ایسنا و به نقل از زی نیوز، پس از بروز یک عارضه بدن با آغاز فرایند بهبودی در مقابل حمله ارگانیسم‌های خارجی از قبیل باکتری یا ویروس‌ها از خود دفاع  و یا در صورت ورود جراحت فرایند خود ترمیمی را شروع می‌کند. التهاب می‌تواند به صورت حاد یا مزمن باشد. بدون تورم، زخم ‌و عفونت‌ها باعث آلودگی بدن شده و سرانجام باعث نابودی آن می‌شوند. اگرچه تورم‌های مزمن می‌تواند مشکل‌ساز شده و در نتیجه بدن میزبان بیماری‌ها و اختلالاتی از جمله سرطان، آرتریت روماتوئید، تصلب شرایین، پریودنتیت، و تب یونجه می‌شود. هنگام تورم بدن دچار سرخی، درد مفصلی، سختی مفاصل و مشکل جابجایی و ورم می‌شود. تورم بخشی از فرایند بهبودی است که علت اصلی آن تاکنون مانند یک راز باقیمانده است، اما دانشمندان معتقدند تورم نقش کلیدی در بیماری‌های مزمن مانند بیماری های قلبی دارد. ]]> سلامت Wed, 18 Jan 2017 04:21:00 GMT http://alef.ir/vdcaiiny649nee1.k5k4.html?436361 هر صبح؛ یک فنجان چای آویشن بنوشید http://alef.ir/vdcj8mexxuqettz.fsfu.html?436324 آویشن در طب سنتی ایران و اروپا، کاربرد دارویی دارد. این گیاه علفی و معطر، دارای خواص دارویی بسیاری است و از آن در صنایع غذایی (پیتزا، پاستا، ماهی، پنیر، لیکور، ذرت مکزیکی و…)، دارویی، بهداشتی و آرایشی استفاده متنوعی می‌شود. آویشن یکی از شناخته شده‌ترین گیاهان دارویی از تیره نعنا است. آویشن درختچه‌ای کوتاه و پرشاخه است که برگهای نازک و متقابل دارد. دارای گل‌هایی سفید چتری و منفرد است. در روایات از آن به صعتر یاد شده است. گونه‌های مختلفی از آن در کوهستان‌های ایران بویژه در کوه پایه‌های شهرستان فریدونشهر و همچنین در شهرستان اقلید (با نام آویشن شیرازی  می‌روید. در همدان به آن آزربه و در کوخرد هرمزگان به آن اَوشُه می‌گویند. آویشن در طب سنتی ایران و اروپا، کاربرد دارویی دارد. این گیاه علفی و معطر، دارای خواص دارویی بسیاری است و از آن در صنایع غذایی (پیتزا، پاستا، ماهی، پنیر، لیکور، ذرت مکزیکی و…)، دارویی، بهداشتی و آرایشی استفاده متنوعی می‌شود. قسمت‌های دارویی این گیاه، سرشاخه‌های آن و برگ خشک شده آن است. در قرون وسطی در فرانسه، ایتالیا و اسپانیا از آویشن برای درمان سرفه، سوء هاضمه و از بین بردن انگل‌های روده استفاده وسیعی می‌کردند. آویشن خاصیت آنتی باکتریال و ضد قارچ دارد. در بعضی کشورها مثل آمریکا دم کرده آویشن برای آرام کردن ریه و سرفه در مواقع سرماخوردگی، هنوز هم محبوبیت فراوانی دارد. آویشن در طب سنتی در طب سنتی از این گیاه به عنوان ضد اسپاسم، رفع تنگی نفس و سرفه و بدگوارشی ودرمان سیاه سرفه، برونشیت، عفونت ریه، سرماخوردگی، آنفلوآنزا و برای درمان نفخ و گرفتگی‌های عضلانی استفاده می‌شود. همچنین آویشن خواص ضد میکروبی و ضدانگلی وضد قارچی دارد و این به خاطر وجود ماده‌ای به نام تیمول است که اگر شما در خوردن ان زیاده روی کنید ممکن است مسموم شوید. آویشن همچنین گرم و خشک و ضد سرفه است. این گیاه فصل بهار در کوههای زاگرس از جمله کوههای فریدونشهر و استان کردستان بخصوص کوههای شهرستان بیجار از جمله (کوه نسار، کوه حمزه عرب، کوه نقاره کوب و منطقه حفاظت شده بیجار) به وفور یافت می‌شود. خواص درمانی گیاه آویشن,چای آویشن آویشن خواص ضد میکروبی و ضدانگلی وضد قارچی دارد آویشن در طب نوین استفاده امروزی و ثابت شده گیاه آویشن برای درمان آسم، سرفههای خشک مکرر، آمفیزم و برونشیت است. چای دم کرده آن را نیز برای درمان عفونت گوش میانی، نفخ و تهوع استفاده می‌کنند، عصاره آویشن حاوی ماده‌ای به نام «تیمول» است که برای بیماری آسم مفید است. حمام آویشن برای مبتلایان به دردهای عضلانی، مفصلی و روماتیسمی مفید است. ضماد آویشن برای نیش و گزیدگی حشرات موثر است. در بارداری کاربرداین گیاه ممنوع است اما در دوران شیردهی آزاد است. روش مصرف آویشن برای مصرف این گیاه، 1 تا 4 گرم پودر خشک گیاه را در یک لیوان آب جوش دم کرده (به مدت 20 دقیقه) بریزید. پس از صاف کردن محلول را شیرین کرده و 3 بار در روز مصرف شود. در التهاب حنجره و لوزهها و برای درمان آفت به صورت غرغره کردن استفاده شود. برای این منظور، یک استکان از پودر گیاه را در چهار استکان آب جوش آهسته به مدت 20 دقیقه جوشانیده و پس از صاف کردن، برای شست‌وشوی دهان استفاده شود. فراورده‌های دارویی گوناگون از این گیاه ساخته شده و به طور گسترده مورد مصرف بیماران قرار می‌گیرد. از فراورده‌هایی که به تأیید «نظارت بر امور دارو وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» رسیده‌است می‌توان «شربت هانی تیم» و «شربت توسیان»، «قطره توسیگل»، «قطره توسیوین»، «قطره تیم آرتا» و «شربت تیمکس» «شربت تیمیان»، «شربت برونکوتیدی» و «شربت برنکوباریج» را نام برد. این فراورده‌ها، همگی ضد سرفه و خلط آور هستند و ایمنی مصرف آنها در دوران شیردهی و بارداری به اثبات نرسیده‌است. آویشن عامل تصفیه کننده خوبی بوده و در درمان بی‌خوابی و امراض جهاز هاضمه مفید است. اگر 5 تا 10 گرم اویشن را در یک لیتر آبجوش دم کرده و با کمی عسل به بیماران مبتلا به تنگی نفس و کلیه و مثانه و درد مفاصل و سیاتیک و خونریزیهای رحم و ترشحات غیر طبیعی زنان بدهید در دفع بیماری آنها موثر واقع خواهد شد. آویشن برای جلوگیری از ریزش مو نیز موثر است. 20 گرم اویشن را در یک لیتر آب جوشانده شود و هرچند روز یک بار به سر مالیده شود. ضمناً در خوردن آویشن نباید زیاده روی کرد زیرا باعث بروز البومین در ادرار می‌شود. آویشن,خواص آویشن,خاصیت آویشن عصاره آویشن حاوی ماده‌ای به نام «تیمول» است که برای بیماری آسم مفید است هر صبح؛ یک فنجان چای آویشن بنوشید اگر هر صبح، یک فنجان چای آویشن بنوشید پس از مدت کوتاهی شاهد اثرات شگفت‌انگیز آن خواهید بود. آویشن، گیاهی است، دارای رایحه تند و دلپذیر که به نحو شگفت‌انگیزی برای درمان بسیاری از بیماری‌ها بکار می‌رود. آویشن برای تسکین دردهای عادت ماهانه و افزایش ادرار و روند زایمان و نیز پیشگیری از سقط جنین کمک شایانی می‌کند و برای تسکین اعصاب، ‌اثر شگفت‌انگیزی دارد. این گیاه، در واقع کل اعضای بدن را می‌شوید و پاک می‌کند. اگرهرصبح یک فنجان چای آویشن بنوشید خیلی زود شاهد اثرات مثبت آن شامل راحتی بسیار در ناحیه شکم و سرفه نکردن بهنگام صبح و احساس سرزندگی و نیز بسیاری موارد دیگر  خواهید بود. منبع: بیتوته ]]> سلامت Wed, 18 Jan 2017 03:30:17 GMT http://alef.ir/vdcj8mexxuqettz.fsfu.html?436324 برای داشتن پوستی شاداب این خوراکی ها را نخورید http://alef.ir/vdcb50ba0rhbffp.uiur.html?436326 داشتن پوستی زیبا و شاداب موضوعی قابل توجه برای تمام افراد به خصوص زنان است.علاوه بر مراقبت های لازم برای پوست،خوردن برخی خوراکی ها اثرات مخربی بر روی پوست شما می گذارند و حتی باعث پیری زودرس می شوند.در این مطلب قصد داریم شما را با تعدادی از خوراکی هایی آشنا نماییم که آثار مخربی برای پوست شما به همراه خواهند داشت. نمک باعث تورم خواهد شد شاید نمک مستقیماً باعث بروز جوش‌ها نشود اما عوارض نامطلوب دیگری روی پوست شما خواهد داشت. نمک باعث ماندن آب در بدن برخی افراد شده و منجر به پف می‌شود. این پف در بخش‌هایی از پوست بیشتر دیده می‌شود که نازک است، مانند پف چشم‌ها. اگر نمی‌توانید کاملاً نمک را کنار بگذارید نگران نباشید. مقدار اسیدهای چرب امگا3 به رژیم غذایی خود اضافه کنید تا رطوبت را به پوستتان برگردانده و التهاب را کاهش دهید. شکر ظاهر شما را پیرتر می‌کند همه می‌دانیم غذاهای شیرین برای سایز کمر ما خوب نیستند. شکر همچنین باعث مردگی پوست خواهد شد. غذاهای که مواد قندی زیادی دارند کلاژن پوست را از بین می‌برند که باعث شل شدن پوست و پیری آن خواهد شد. اگر به دنبال راهی برای کاهش مواد قندی هستید از میوه‌هایی استفاده کنید که دارای قند طبیعی هستند و آنتی‌اکسیدان‌هایی دارند که با علائم پیری مبارزه خواهد کرد. کربوهیدرات‌های فراوری‌شده خطرناک‌اند کربوهیدرات‌ها هم خوب و هم بد دارند. کربوهیدرات‌های بد غذاهایی هستند که شاخص قند خون بالایی دارند و باید تا حد امکان به سراغ آن‌ها نروید. زیاد بودن این شاخص باعث افزایش سطح قند خون می‌شود و بدن را مجبور به تولید انسولین بیشتری برای جذب گلوکوز اضافی خواهد کرد. انسولین بالاتر  یعنی التهاب در بدن که به‌نوعی محرک جوش‌های پوستی است. چیپس سیب‌زمینی شما را پیر خواهد کرد بیشتر چیپس‌ها نمک زیادی دارند که عامل اصلی التهاب پوست است. چیپس از سیب‌زمینی ساخته شده و این یعنی در گروه کربوهیدرات‌های فراوری‌شده قرار می‌گیرد و ممکن است باعث ایجاد جوش‌ها شود. بسته چیپس شما یک بحران پوستی است که به‌زودی اتفاق خواهد افتاد. کره باعث چین‌وچروک خواهد شد کره جزء لبنیات است و می‌دانید لبنیات با ایجاد چربی اضافی چه تأثیر منفی‌ای بر پوست برجا می‌گذارند. کره تنها باعث بروز جوش‌ها نخواهد شد بلکه شما را در خطر چین‌وچروک‌های پوستی نیز قرار می‌دهد. میگو باعث بروز جوش‌ها می‌شود ماهی و میگوها سرشار از پروتئین سالم هستند. بااین‌وجود میگو مقدار زیادی ید دارد. یک رژیم غذایی سرشار از این ماده‌ی خوراکی می‌تواند باعث بروز جوش‌های پوستی شود. مقدار زیاد ید باعث التهاب پوست شما خواهد شد، منافذ پوستی را مسدود کرده و باعث پیدایش تکه‌های قرمز رنگ روی پوست می‌شود. منبع: دکترسلام   ]]> سلامت Wed, 18 Jan 2017 02:55:50 GMT http://alef.ir/vdcb50ba0rhbffp.uiur.html?436326 معجزه سرکه سیب برای موی سر http://alef.ir/vdccxeq0o2bq118.ala2.html?436309 اسیدیدته سرکه سیب به تغییر pH پوست سر کمک می کند و در پیشگیری از شوره سر نقش دارد.سرکه سیب فواید سلامت و زیبایی بسیاری را ارائه می کند. می توانید این محصول معجزه آسای طبیعی را به عنوان یک پاک کننده مورد استفاده قرار دهید تا از موهایی درخشان، تمیز و سالم برخوردار شوید. به گزارش عصر ایران به نقل از "مدیکال دیلی"، شستشوی موها با سرکه سیب فواید مختلفی دارد که در ادامه به برخی از آنها اشاره می شود، اما نخست شاید این پرسش مطرح شود که چگونه باید از این ماده به عنوان یک پاک کننده مو استفاده کرد؟ وب سایت هافینگتون پست ترکیب یک واحد سرکه سیب با یک واحد آب را پیشنهاد می کند. پس از شستشوی موها با شامپو، این ترکیب را به موها اضافه کرده و آن را روی پوست سر خود ماساژ دهید. سپس، پیش از آبکشی کامل اجازه دهید تا چند دقیقه به همین حالت باقی بماند تا به خوبی جذب پوست سر شود. پیشگیری از شوره سر اسیدیدته سرکه سیب به تغییر pH پوست سر کمک می کند و در پیشگیری از شوره سر نقش دارد. درخشش مو سرکه سیب موجب بسته شدن کوتیکول مو می شود که بازتاب نور از تارهای مو و درخشندگی آنها را موجب می شود. نرم و صاف شدن مو اسیدیته طبیعی سرکه به نرم و صاف کردن کوتیکول کمک می کند. این فرآیند موجب می شود تا گره ها و در هم پیچیدگی های مو راحت‌تر باز شوند و از این رو، شانه زدن یا برس کشیدن تسهیل می شود. پاکسازی بقایای محصولات مو بقایای چسبناک محصولات مو مانند ژل مو روی پوست سر می تواند به شکل گیری حالت بی روح و تخت رشته های مو منجر شود. سر خود را با سرکه سیب ماساژ داده و اجازه دهید سه دقیقه به همین حالت باقی بماند. سرکه سیب ساختار مولکولی کثیفی ها و حالت روغنی که روی سر شما باقی مانده است را از بین می برد. تحریک رشد مو سرکه سیب گردش خون به سمت فولیکول های مو را بهبود می بخشد که این شرایط رشد مو را تقویت می کند و پیشگیری از ریزش مو را به همراه دارد. ]]> سلامت Wed, 18 Jan 2017 02:42:25 GMT http://alef.ir/vdccxeq0o2bq118.ala2.html?436309 پیامدهای سریع غذا خوردن چیست؟ http://alef.ir/vdcdx90ojyt0ss6.2a2y.html?436328 سریع غذاخوردن آسیب های زیادی به سلامتی مان وارد خواهد کرد بهتر است مراقب عوارض ناشی از غذاخوردن سریع باشید و با این کار به سلامتی تان آسیب وارد نکنید احساس سیری با سریع غذاخوردن دیرتر به مغز خواهد رسید و این امر در ایجاد اضافه وزن در این افراد تاثیرات بسزایی خواهد گذاشت . در دنیای امروز همه چیز در حال سریع و سریع تر شدن است، غذا خوردن نیز شامل این سرعت گرفتن شده است. بسیاری از مردم، زمان کمی برای نشستن و لذت بردن از وعده غذایی شان دارند. بنابراین برای جبران، خیلی سریع غذا می خورند و یا غذا خوردنشان با انجام کاری دیگر همراه می شود. متاسفانه وقتی خیلی سریع غذا می خوریم، احتمال اینکه دچار پرخوری شویم را افزایش می دهیم و وزنمان زیاد می شود. وقتی سریع غذا می خوریم به اندازه آهسته غذا خوردن از وعده مان لذت نمی بریم. آرام غذا خوردن می تواند لذتمان از غذا را افزایش دهد و به بدن، این زمان را بدهد که پیام سیری را دریافت کرده و جلوی غذا خوردن را بگیرد. چگونه بفهمیم که سریع غذا می خوریم؟ اگر غذایتان را در کمتر از 15 تا 20 دقیقه میل می کنید این یعنی خیلی سریع غذا خورده اید. اگر بعد از غذا خوردن، بیش از حد احساس پری داشته باشید یعنی خیلی سریع غذا خورده اید. آهسته غذا خوردن کمک می کند بدن به سیگنال های سیری بیشتر حساسیت نشان دهد و علاوه بر لذت بیشتری که از غذا می برید، پس از غذا هم حس بدی نخواهید داشت. وقتی سیر هستید متوقف نمی شوید یک قانون کلی وجود دارد که می گوید برای خوردن یک وعده غذایی، باید 20 دقیقه زمان بگذارید. این تقریبا همان مدت زمانی است که دستگاه گوارش برای ارسال هورمون هایی به مغز جهت اعلام سیری و توقف غذا خوردن نیاز دارد. اگر در کمتر از 20 دقیقه غذا خوردید، فرصت کافی برای ارسال پیام سیری به مغز را نداده اید. این یعنی اگر سریع غذا بخورید احتمال اینکه دچار پرخوری شوید افزایش می یابد چون قبل از احساس سیری، مقدار زیادی غذا خواهید خورد. هورمون های علامت دهنده بین مسیر گوارشی و مغز به شکل پیچیده ای کار می کنند. همین که غذا از معده به روده کوچک می رسد هورمون کوله سیستوکینین به مغز ارسال می شود تا توقف غذا خوردن را اعلام کند. لپتین هورمون دیگری است که نقشی اساسی در تنظیم بلند مدت اشتها دارد. لپتین از سلول های چربی آزاد می شود و به مغز علامت می دهد تا بر اساس ذخایر چربی بدن تنظیمات گرسنگی/ سیری را بالا و پایین ببرد. اگر سلول های چربی در بدن افزایش پیدا کنند، تولید لپتین نیز افزایش خواهد یافت که در نتیجه دریافت غذا نیز کمتر می شود. با این حال، همراه با چاقی ممکن است مقاومت به لپتین نیز اتفاق بیفتد. مقاومت به لپتین می تواند موجب شود دریافت پیام سیری توسط مغز دچار مشکل شود.لپتین باید علامت کوله سیستوکینین را تقویت کند، اما وقتی خیلی سریع غذا می خورید این پیام زمان کافی برای درست کار کردن نخواهد داشت. چگونه مانع افزایش وزن شویم؟ تحقیقات نشان داده زنان و مردانی که اضافه وزن دارند زمانی که سرعت غذا خوردنشان را کاهش می دهند مقدار غذا خوردنشان نیز کاهش می یابد. در تحقیقی دیگر با 1700 شرکت کننده بزرگسال مشخص شد آنهایی که آرام تر غذا می خوردند، کالری کمتری هم در وعده ها دریافت می کردند. از این رو اگر سعی دارید وزن کم کنید، کاهش سرعت غذا خوردنتان هنگام وعده ها می تواند بسیار مفید باشد، چون کمتر غذا می خورید. تحقیقات نشان داده سریع غذا خوردن خطر چاقی را دو برابر می کند. علاوه بر کیفیت و کمیت غذایی که می خورید باید روی سرعت خوردنتان نیز تمرکز داشته باشید. از غذای خود لذت نمی برید در فرهنگ عجله داشتن برای هر کاری به ندرت پیش می آید چیزی را با صبر و آرامش انجام دهید. شاید برایتان عجیب به نظر بیاید که آهسته غذا خوردن و تمرکز روی آنچه می خوریم می تواند به کمتر غذا خوردنمان کمک کند. اگر روی غذا تمرکز می کنید، احتمال اینکه بیشتر غذا بخورید افزایش نمی یابد؟ بر اساس تحقیقات، چنین چیزی پیش نمی آید. بسیاری از تحقیقات نشان داده اند آهسته غذا خوردن و لذت بردن از آن می تواند به داشتن احساس رضایت از آنچه خوردیم کمک کند. وقتی سریع غذا می خوریم در واقع از طعم آن چیزی متوجه نمی شویم. چشیدن و لذت بردن از غذا باعث می شود سریع تر از آن احساس رضایت کنیم. به آرامی لذت بردن از یک قطعه کوچک کیک می تواند از سریع خوردن دو قطعه بزرگ کیک خیلی لذت بخش تر باشد. طوری غذا بخورید که علاوه بر راضی شدن معده، از نظر روانی نیز احساس رضایت کنید. نکاتی برای آرام تر غذا خوردن اگر خیلی سریع غذا می خورید از این نکات برای کاهش سرعت استفاده کنید. شاید در ابتدا به تلاش زیادی نیاز باشد، اما پس از مدتی آهسته غذا خوردن برایتان ساده خواهد شد. هنگام غذا خوردن چند کار را با هم انجام ندهید: بسیاری از افراد هنگام غذا خوردن در حال تماشای تلویزیون، کار کردن و یا نگاه به صفحه نمایش کامپیوتر هستند. هنگام غذا خوردن، آنچه باعث می شود حواستان پرت شود را خاموش کنید تا بتوانید تمرکز بیشتری روی غذا بگذارید. این کار کمک می کند بیشتر از غذا لذت ببرید و آرام تر هم آن را میل کنید. گازهای کوچک بزنید: به جای اینکه مقدار زیادی غذا را یکجا وارد دهانتان کنید، به لقمه ها یا گازهای کوچک تبدیلش کنید. خوردن قسمت های کوچک غذا می تواند کمک کند که آرام تر غذا میل کنید. اگر ممکن است می توانید از قاشق های کوچک تر استفاده کنید تا روند غذا خوردنتان کند شود. غذا را کامل بجوید: سریع غذا خوردن معمولا به این معناست که آنچه می خورید را خوب نمی جوید. بیشتر از قبل روی جویدن غذا تمرکز کنید. این کار حتی به گوارش بهتر غذا هم کمک می کند. بین لقمه ها قاشق و چنگال را زمین بگذارید: برای کمک به کاهش سرعت غذا خوردن، یک توصیه کاربردی این است که بعد از هر لقمه قاشق و چنگال خود را پایین بگذارید. این کار باعث می شود خودتان را مجبور به آهسته غذا خوردن کنید. برخی برنامه های موبایل هم هستند که می توانند در این مسیر کمکتان کنند. منبع: سایت دکتر کرمانی ]]> سلامت Wed, 18 Jan 2017 02:36:56 GMT http://alef.ir/vdcdx90ojyt0ss6.2a2y.html?436328