نظر منتشر شده
۵
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 347775
شایعه ای درباره دلیل مرگ مهرداد اولادی
تاریخ انتشار : يکشنبه ۵ ارديبهشت ۱۳۹۵ ساعت ۰۸:۲۸
بتازگی شایعه هایی در شبكه های اجتماعی و فضای مجازی منتشر شده است كه «علت مرگ مهرداد اولادی- عضو پیشین تیم ملی فوتبال و تیم های استقلال، پرسپولیس و ملوان بندر انزلی- و هزاران جوان زیر ۳۰ سال كه هر روزه در ایران دچار سكته قلبی می شوند، ماده ضدعفونی كننده سیتروگلیسیرین هیدروكلراید است كه مدتی است برای از بین بردن آلودگی آب استفاده می شود».

به گزارش ایرنا، شركت مهندسی آب و فاضلاب كشور با تكذیب خبر استفاده از ماده ای به نام «سیترو گلیسیرین هیدروكلراید» برای گندزدایی آب آشامیدنی اعلام كرد چنین ماده ای حتی در فرهنگ دارویی نیز وجود خارجی ندارد.

مدیر دفتر نظارت بر بهداشت آب شركت مهندسی آب و فاضلاب (آبفا) كشور با رد خبرهای منتشر شده در فضای مجازی و رسانه های بیگانه مبنی بر استفاده از مواد خطرناك در ضدعفونی آب های آشامیدنی در كشور به ایرنا گفت: ماده ای كه با نام «سیترو گلیسیرین هیدروكلراید» از آن یاد می شود، اصلا وجود خارجی ندارد و حتی در فرهنگ مواد دارویی نیز چنین نامی دیده نمی شود.

«هوشیار اعظم واقفی» تاكید كرد در ایران و بسیاری كشورهای جهان برای ضدعفونی و گندزدایی آب موادی از خانواده كلر استفاده می شود كه شامل گاز كلر، هیپوكلریدكلسیم و هیپوكلریدسدیم است و در پاره ای مواقع از ازن زنی یا اشعه ماورای بنفش نیز به عنوان مواد مكمل استفاده می شود.

اعظم واقفی گفت: وزارت بهداشت و درمان نیز نظارت و كنترل دائمی بر این موضوع مهم دارد و بدون مجوز آنها هیچ ماده ای استفاده نمی شود.

وی اضافه كرد: میزان كلر باقیمانده در شبكه های آب به عنوان یك شاخص اندازه گیری آلودگی میكروبی به شمار می رود كه میزان طبیعی آن (حد نرمال)، بین نیم تا هشت دهم میلیگرم در لیتر است و روزانه توسط متولیان امر در شركت آبفا و نمایندگان وزارت بهداشت كنترل می شود.

مدیر دفتر نظارت بر بهداشت آب شركت مهندسی آب و فاضلاب كشور ادامه داد: مطابق شاخص اعلام شده سازمان جهانی بهداشت، در ۹۹ درصد موارد، محدوده اعلام شده برای میزان كلر باقیمانده در شبكه های آب در ایران رعایت می شود كه از این نظر در شرایط مطلوب و عالی قرار داریم. وی اعلام چنین مطلبی از سوی پروفسور سمیعی استاد مغز و اعصاب ایران، را كذب محض خواند.

بتازگی شایعه هایی در شبكه های اجتماعی و فضای مجازی منتشر شده است كه «علت مرگ مهرداد اولادی- عضو پیشین تیم ملی فوتبال و تیم های استقلال، پرسپولیس و ملوان بندر انزلی- و هزاران جوان زیر ۳۰ سال كه هر روزه در ایران دچار سكته قلبی می شوند، ماده ضدعفونی كننده سیتروگلیسیرین هیدروكلراید است كه مدتی است برای از بین بردن آلودگی آب استفاده می شود».

شركت مهندسی آب و فاضلاب كشور نیز در اطلاعیه ای تاكید كرد «ماده ای به نام سیتروگلیسیرین هیدرو كلراید وجود خارجی ندارد و بر این اساس، طرح موضوع استفاده از چنین ماده ای برای گندزدایی آب از سوی هر شخصی كه مطرح شده كذب محض است و به طور مسلم آقای پروفسور سمیعی هرگز چنین سخنی را مطرح نكرده است.

بر پایه این جوابیه، بیشتر مواد گندزدایی كه در ایران و سایر كشورهای جهان استفاده می شود، مطابق آخرین توصیه های سازمان جهانی بهداشت (WHO) از خانواده كلر و تركیبات آن و گاهی ازن و اشعه ماورای بنفش است.
 
کلمات کلیدی : مهرداد اولادی
 
Russian Federation
۱۳۹۵-۰۲-۰۵ ۰۹:۵۵:۴۶
مزخرفه محضه!
ماشالله ملت ایران!
دیروز در بهشت زهرا خاکسپاری دو جوان 25 و 29 ساله بود براثر سکته قلبی در کرج و تهران.
قدیم هم مرگ جوانان بود. الان هم هست و خواهد بود. این مشکل مادرزادی ماهیچه قلبه و کاریش هم نمیشه کرد جز مراقبت. باید فرد معاینه بشه و زیر نظر پزشک بماند (3664172) (alef-13)
 
۱۳۹۵-۰۲-۰۵ ۱۱:۳۵:۳۳
همانطوریکه از اسمش پیداست شایعه است.
پیرها و وکودک ها هم از همین آب ها می آشامند.علت،موضوع دیگری است که متاسفانه از دکتر باشگاه تا دیگران همه در حال پنهان کاری هستند شاید هم صلاح آن مرحوم باشد که جزییات وفاتش مشخص نشود. (3664392) (alef-13)
 
arash
Romania
۱۳۹۵-۰۲-۰۵ ۱۲:۰۶:۱۲
حالا هرحرف علمی میشه ربطش میدن به پروفسور سمیعی تا همه باور کنند. (3664476) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۰۵ ۱۵:۳۵:۴۶
امروز یه متنی خوندم درباره آلاینده های درون هوا که بیشترین تاثیر رو بر افراد مستعد خطر (دارای سابقه بیماری) و همچنین ورزشکاران به علت حجم بالای هوایی که تنفس می کنن، می ذاره و تاثیراتش هم عمدتا ریوی و قلبی هستند. مخصوصا ریزگردها و فلزاتی که در هوا معلق هستن (3665002) (alef-11)
 
Norway
۱۳۹۵-۰۲-۰۵ ۲۲:۲۸:۰۵
از اثار در حد فرشته بردن دکتر سمیهی جراح ساده مغز در المان هست ،در حالیکه در المان صدها استاد بزرگتر و دانشمندتر از ایشون هست و حتی در ایران (3665828) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.