نظر منتشر شده
۸۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 109779
پشت پرده‏ ی طرح تفکیک جنسیّتی در دانشگاه‏‏ها
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۴ تير ۱۳۹۰ ساعت ۰۹:۱۱
احسان توکلی کرمانی

 

انتشار اخباری مبنی بر اجرای طرح تفکیک جنسیّتی در دانشگاه‌ها از یک سو بهانه‌ی جنگ روانی مخالفان نظام را فراهم نموده و از سوی دیگر باعث نگرانی‌هایی برای دلسوزان فرهنگی و اجتماعی شده است چرا که این طرح بدون در نظر گرفتن ملاحظه‌های کافی مطرح گردیده است.

 

موضوع طرح تفکیک جنسیّتی تقریباً از اواخر سال گذشته مطرح شد و در همایش مدیران دانشگاه‌ها با وزیر علوم از آنان خواسته شد با توجه به وضعیت دانشگاه و به فراخور امکانات و توانی که در اختیار دارند، این طرح را اجرا نمایند، البته در این زمینه طرح منسجمی ابلاغ نشده تا دانشگاه‌ها متمرکز و منسجم اقدام کنند. تا به امروز هر کدام از دانشگاه‌ها برخوردهای متفاوتی با این موضوع داشته‌اند. بعضی از دانشگاه‌ها برای آغاز اجرای این طرح حتی درهای ورود و خروج را هم از یک‌دیگر جدا نمودند، ضمن این‌که سلف‌ها، کلاس‌های عمومی و بعضی از کلاس‌های غیر عمومی را نیز جدا نموده بودند. بعضی از دانشگاه‌ها هم به این شکل، سبک و سیاق اعتقاد نداشتند و می­گفتند که این طرح به این شکل قابل اجرا نیست. آن‌ها معتقد بودند در حال حاضر تنها کاری که می‌توان انجام داد جدا کردن کلاس‌های عمومی است و سلف‌ها هم که همیشه از یک‌دیگر جدا بوده است.

 

بعضی از دانشگاه‌ها هم با توجه به این‌که مدیریت آن‌ها به نوعی در اردوگاه اصلاح طلب‌ها قرار می‌گیرند، از این فرصت استفاده کردند و در شورای دانشکده تا بحث دیوار کشی هم پیش رفتند؛ یعنی همان موضوعی که زمان امام(ره) عده‌ای دنبال می‌کردند. آن زمان امام(ره) نسبت به این مطلب موضع بسیار تندی گرفتند و مقام معظم رهبری را مأمور پی‌گیری این کار نمودند که این کار انجام نشود. در آن مقطع این گروه با این هدف دنبال این مطلب بودند که زمینه برای آشوب‌های دانشجویی و اعتراض‌ها و بهره برداری سیاسی، مهیا گردد.

 

 به هر حال در حال حاضر سه نوع برخورد با این طرح صورت گرفته است:

 

1. برخورد اول را افراد تندرویی شکل دادند که بلافاصله کارهایی را هم آغاز کردند. البته با توجه به این‌که تندروی معمولاً عاقبت خوشی ندارد، لطمه‌هایی را به اصل موضوع وارد نمودند.

 

2.  گروه دوم معتقدند که امکان اجرایی شدن این طرح وجود ندارد.

 

3. گروه سوم نیز فقط به دنبال سو استفاده‌ی سیاسی هستند.

 

اما طرح تفکیک جنسیّتی با چند اشکال عمده روبه‌روست:

 

اول ؛ این‌که طرح منسجمی ندارد و به سلیقه‌ی افراد واگذار شده است و سلیقه‌ی افراد نیز متغییر است.

 

دوم ؛ این‌که چون طرح رسمی و مدونی ارایه نشده، زمان‌بندی در اجرای طرح رعایت نگردیده و افرادی به ظاهر تلاش می‌نمایند تا در دو سال باقی مانده‌ی دولت اصول‌گرای آقای احمدی نژاد این طرح را اجرا کنند تا بگویند ما موفق شدیم این کار را انجام دهیم. در صورتی که وضعیت نابسامان فرهنگی فعلی در دانشگاه‌ها ریشه‌ی طولانی دارد. در واقع این نابسامانی به زمان ورود دانشگاه‌ به ایران باز می‌گردد. در زمان رضاشاه و شاه معدوم نیز تمام تلاش این بود که وضعیت به این شکل باقی بماند؛ کلاس‌های مختلط، بی‌حجابی، بدحجابی، فساد و ... در دانشگاه، ریشه‌ی عمیقی دارد، معضلی با ریشه‌ی 60-70 ساله با یکی دو سال، قابل رفع نیست. بنابراین وقتی بخواهند این کار را بدون برنامه‌ریزی و در نظر گرفتن حواشی آن انجام بدهند، نتیجه‌اش این می‌شود که؛

 

اولاً؛ طرح اجرا نمی‌شود.

 

دوم؛ اگر هم اجرا شود اجرایی ناقص با اشکالات فراوان خواهد بود که طبیعتاً اعتراض‌های دانشجویی را در پی خواهد داشت.

 

نکته‌ی قابل تأمل در مورد طرح تفکیک جنسیّتی دانشگاه‌ها این است که به گونه‌ای وانمود  می‌شود که گویا طرح خواست و مطالبه‌ی مقام معظم رهبری است. مسؤولی که مأمور اجرای این طرح در وزارت علوم است و اتفاقاً سابقه‌ی خوبی در اجرای طرح‌های وزارت علوم هم ندارد، از همان ابتدا این طرح را منتسب به مقام معظم رهبری کرده است و ادعا می‌کند که خواسته‌ی‏ معظم‌له این است که این طرح به سرعت اجرا شود و خیلی با غلظت و حرارت هم این موضوع را دنبال می‌کند. هم‌چنین در جلساتی که با تشکل‌های مختلف داشته‌اند، گفته‌اند با توجه به این‌که این طرح می‌خواهد انجام شود و مخالفینی دارد لذا تشکل‌های دانشجویی به خصوص بسیج دانشجویی باید با این استدلال که این طرح مطالبه‌ی رهبری است، از آن حمایت کند و نیروهای مذهبی هم کمک کنند.

 

اما در استعلام صورت گرفته، مشخص شده است که این ادعا به هیچ وجه صحت ندارد و مقام معظم رهبری نه دستوری در این زمینه داده‌اند و نه اصلاً شیوه‌ی اجرای به این شکل را قبول دارند.

 

در این سوی ماجرا هم اساتید مسأله‌دار موضع‌گیری نمودند ـ با توجه به مسایل غیراخلاقی  که از برخی اساتید مسأله‌دار گزارش می‌شود ـ. برای این افراد تفکیک شدن کلاس‌ها خوشایند نیست و نسبت به این موضوع واکنش نشان می‌دهند. به طور قطع افراد و جریان‌های سیاسی مخالف نظام هم به دلیل این‌که این کار با مشی سیاسی­ آن‌ها هماهنگ نیست، موضع می‌گیرند. اما اساتید مذهبی هم با این استدلال که این طرح قابلیّت اجرا ندارد، موضع‌گیری نمودند و نظر آن‌ها بر این است که اگر ما بخواهیم دانشگاه را اسلامی کنیم خیلی زودتر از این طرح، باید کارهای دیگری انجام شود، مقدماتی دارد که این مقدمات اجرا نشده است.

 

به هر حال این گونه وانمود شده که گویا مقام معظم رهبری تأکید کرده‌اند که افراد مذهبی و حزب الهی در اجرای این طرح حضور داشته باشند. نیروهای مذهبی هم علی رغم این‌که با این شیوه مشکل دارند، متأسفانه این حرف‌ها را باور کرده‌اند و دارند حمایت می‌کنند.

 

پس از آن که این موضوع نگرانی‌هایی ایجاد کرد، پی‌گیری و استعلام لازم صورت گرفت و از راه مسؤولین مرتبط با این موضوع به وزارت علوم گفته شد که این طرح را متوقف کنند یا حداقل روند اجرای آن را کند کنند، تا این‌که طرح منسجمی با آیین نامه‌ی اجرایی ابلاغ شود، در نتیجه وزیر علوم طی یکی دو تا مصاحبه، تعطیلی این طرح را اعلام کرد و گفت:‌ «فعلاً در حد تفکیک کلاس‌های عمومی، سلف‌ها و سرویس‌های دانشجویی اقدام می‌شود.»

 

باید تأکید کرد که در فضا و شرایط گفته شده اجرای این طرح توسط جریان انحرافی اهداف سیاسی خاصی را دنبال می‌کند؛ این جریان به طور مشخص به تشکل‌های دانشجویی روی آورده و این فضا را ایجاد کرده‌اند که بعضی از افراد و مسؤولین جلوی این طرح را گرفته‌اند و با توجه به این‌که طرح هم‌چنان مطابق نظر مقام معظم رهبری است، باید تشکل‌ها محکم‌تر پای کار باشند و وزارت علوم را مجبور کنند که طرح را اجرا کند. در این راستا بعضی از تشکل‌ها هم موضع گرفتند و اقداماتی را انجام دادند. رسانه‌های این جریان هم «نهضت استفتا» را راه انداخته‌اند و شروع به مراجعه به علما و مراجع کرده‌اند و با بیان کلی این موضوع که «با توجه به وضعیت دانشجویان و فساد اخلاقی، نظر شما راجع به طرح تفکیک جنسیّتی چیست»، پاسخ مد نظر خودشان را دنبال کرده‌اند.

 

طبیعی است هر فرد مسلمانی و هر مرجعی وقتی چنین چیزی را از او سؤال می‌کنند می‌گوید بهتر است که دانشگاه‌ها مختلط نباشند. این قضیه هم‌چنان ادامه دارد؛ با این هدف که موجی را ایجاد بکنند و بعضی از مسؤولین مجبور بشوند طرح را اجرا کنند. از سوی دیگر هم که دفتر و نهاد مقام معظم رهبری اعلام کردند که نظر معظم له این نیست، لذا تلاش کردند به اصطلاح یک مقابله‌ای با ایشان ایجاد کنند. در این راستا هم اقدامی انجام دادند؛ یکی از مسؤولین مربوط به امور تشکل‌های وزارت علوم، فردی که جریان انحراف منسوب کرده است، بعضی از افراد را از تشکل‌های مختلف، شامل چهار پنج تا از اتحادیه‌های اصلی دانشجویی، بدون این‌که اتحادیه‌ها اطلاع داشته باشند، به عنوان نماینده‌ی تشکل‌های دانشجویی و اتحادیه‌های بزرگ دانشجویی، به قم نزد مابقی مراجع که به آن‌ها مراجعه نشده بود، ‌برده. آن‌جا هم به صورت جهت‌دار جوابی را که خودشان می‌خواستند، گرفتند و بلافاصله در رسانه‌هایشان منتشر کردند.

 

در حال حاضر وضعیت به این شکل است که با این‌که می‌دانند که نظام مخالف این طرح است و دفتر مقام معظم رهبری نیز اعلام کرده که نظر ایشان موافق با طرح نبوده است و باید متوقف بشود تا این‌که مقدماتش فراهم گردد، تلاش می‌کنند مراجع را مقابل این قضیه قرار ‌دهند.

 

 به نظر می‌رسد که این‌ها چند هدف را دنبال می‌کنند:

 

1. به آشوب کشاندن دانشگاه‌ها؛ زیرا فضای متشنج همه جا و مخصوصاً در دانشگاه‌ها به نفع جریان انحراف است و اهدافی  که دنبال می‌کنند در این فضا به نتیجه می‌رسد. طبیعتاً با اجرای این طرح اعتراض‌های دانشجویی آغاز خواهد‌شد و آنهابه هدف خودشان می‌رسند.

 

 2. از رهبری هزینه کردند و هم‌چنان دارند این کار را انجام می‌دهند، طبیعتاً منتسب کردن طرحی که برنامه‌ی مشخص و زمان‌بندی مشخصی ندارد و از اساس دچار مشکل است، به مقام معظم رهبری به این معنی است که وقتی منجر به شکست ‌شد این پیامد را به دنبال داشته باشد که طرحی که معظم‌له مدنظر داشتند با شکست مواجه شد؛ به نوعی حرف رهبری به زمین گذاشته بشود!!!

 

 3. به طور قطع کار به مرحله‌ای خواهد رسید که نیاز ‌شود که یکی از مسؤولین رده بالای کشور بیاید و این طرح را ملغا کند، بعد این طور القا می‌شود، طرحی که مقام معظم رهبری مدنظر داشتند با نگاهی بسیار دگم و متعصبانه همراه بوده، قابلیّت اجرا نداشته و روشنفکرانه نبوده است، آنگاه این فرد می‌آید این طرح را وتو می‌کند.

 

با توجه به شواهد و قرائن، این جریان تشکل‌ها را پای کار آورده و فضای رسانه‌ای را به دست گرفته‌اند و پای علما را نیز به وسط میدان باز نموده‌اند و می‌خواهند هر طوری که هست قبل از انتخابات در یکی دو ماه آینده یا نهایت با شروع سال تحصیلی جدید کلید آغاز به اجرای طرح را بزنند. علی رغم این‌که به مسؤولین وزارت علوم اعلام شده این طرح اجرا نشود و وزیر علوم هم اعلام کرده که طرح تعطیل شده است ولی نماینده‌ی آن‌ها هم‌چنان دنبال اجرای این طرح است، این امر نشان‌گر یک برخورد منافقانه است؛ از آن طرف به ظاهر روند را کند کرده‌اند ولی از این طرف نماینده‌ی آن‌ها هم‌چنان به دنبال این موضوع است.

 

به هر جهت این یکی از طرح‌های جریان انحراف است که اهداف خاص خود را دنبال می‌کند

 

 
 
درددل
۱۳۹۰-۰۴-۱۴ ۰۹:۴۸:۰۴
تفكيك جنسيتي واقعا طرح خوبيه

براي كسانيكه مي روند دانشگاه تا درس بخوانند
نه آن دسته كه براي يافتن دوست و ... به دانشگاه ميروند

آرايش دختران دانشجو نه بخاطر رضاي خداست و نه بخاطر انسانيت و اخلاق؛ بخاطر هواي نفس و وسوسه شيطان است

من خودم دانشجو هستم، از پشت كوه نيومدم. (475118)
 
۱۳۹۰-۰۴-۱۴ ۱۲:۵۱:۴۳
توهین به دانشجویان است (475290)
 
احساني
۱۳۹۰-۰۴-۱۴ ۱۴:۳۲:۰۳
توي دانشگاه ما وضعيت ظاهري برخي دختران دانشجو آنقدر افتضاحه كه آدم شرمش مياد روي اينها اسم دانشجو بذاره

اما آيا با تفكيك جنسيتي موضوع حل ميشه؟

كاش جلوي ورود دختر و پسرهاي ناجور را از همان ابتدا بگيرند كه به بهانه دموكراسي و اين حرفهاي پرت و پلا منزلت دانشگاه را پايين نياورند. (475370)
 
رضا
۱۳۹۰-۰۴-۱۴ ۲۱:۵۴:۲۶
اتفاقا کاملا مشخصه که از پشت کوه تشریف آوردید بعنی مردم ایران اینقدر بیکار هستند که 4 سال عمرشون را در دانشگاه برای یافتن دوست هدر دهند و آیا در جاهای دیگر نمی توانند اینکار را انجام دهند. (475617)
 
nbk
۱۳۹۰-۰۴-۱۵ ۰۰:۴۹:۱۴
چقدر ساده لوحانه می اندیشید اگر فکر میکنید با اجرای این طرح بی معنی تمامی مشکلات اینچنینی حل میشود (475692)
 
رهگذر
۱۳۹۰-۰۴-۱۴ ۰۹:۴۹:۴۸
این طرح باعث هرج و مرج خواهد شد (475121)
 
ایمان
۱۳۹۰-۰۴-۱۴ ۰۹:۵۹:۰۹
سلام
یک سوال از آقای وزیر دارم.
چطور است که دانشجوی پسر ایرانی در مقابل دانشجوی دختر ایرانی با همان حجابی که از آنها سراغ داریم دچار مفسده می شود . اما خود ایشان سالها در خارج از کشور تحصیل کرده اند و در مقابل آن وضع اسف بار دچار مفسده نشده اند؟
این حس خود برتر بینی را بهتر نیست کنار بگذاریم ؟ (475134)
 
۱۳۹۰-۰۴-۱۴ ۱۰:۰۳:۰۸
آقای احسان توکلی به نظر بنده الویت اصلی و اول فعلا اقتصاد است. (475136)
 
تورانیان
۱۳۹۰-۰۴-۱۴ ۱۰:۱۴:۱۰
مسئله اصلی افزایش روز افزون بی اخلاقی در بین برخی (نه اکثریت) از مردم بوده که بخشی از آن مربوط به دانشجویان می باشد. علل اصلی این پدیده نیاز به مطالعه بی طرفانه دارد. لذا فرضیه پاک کردن بخش کوچکی از صورت مسئه (که البته به احتمال زیاد جزء علل اصلی نیست) نمی توان مسیر یک پدیده نابهنجار اجتماعی را اصلاح نمود و حتی ممکن است باعث تشدید مسئله و به وجود آورنده پدیده های نابهنجار دیگری شود.

امیدوار برخی از صاحب نظران از روزمرگی زدگی خارج شده و مسائل را با دیدی وسیع تر و عمیق تر بررسی نموده و در فضایی مبتنی بر آزادی اندیشه های مستدل، راه کار ارائه دهند. (475147)
 
۱۳۹۰-۰۴-۱۴ ۱۰:۵۰:۴۹
هدف دانشجو (دختر یا پسر فرقی ندارد) از رفتن به دانشگاه چیست؟
آیا به قصد تحصیل به دانشگاه می آید یا خدای ناکرده ... ؟
پس این موضوع از نظر دانشجویان نباید ایرادی داشته باشد.
بیشتر از لحاظ عملی این طرح با مشکل روبروست.
یعنی ظرفیت و بستر دانشگاهها برای انجام این کار آماده نیست. (475182)
 
۱۳۹۰-۰۴-۱۴ ۱۲:۵۷:۵۸
موضوع سر این نیست که برای درس به دانشگاه می ایند یا نه جای بقیه تصمیم گیری بد است بابا دختران وپسران وجود دارند منکر این که نیستید در دانشگاه اینکار راکردید درمحل کار چه میکنید دختر وپسر دانشجو سن ازدواجند اگر بلفرض در دانشگاه هم همدیگر راببینند بهتر این نوع ازدواج بهترین نوع است بابا اینقدر به جوانان گیر ندهید عاقبت نداردبه قرآن (475294)
 
arash tir tajy
۱۳۹۰-۰۴-۱۴ ۱۳:۰۰:۳۱
جناب 475182

اولین اصل جامعه شناسی اینه که

هر نهادی یکسری کارکردهای ظاهری و اصلی داره و یکسری کارکردهای نهان

دانشگاه هم از این قاعده مستثنی نیست

دانشگاه محلی برای تحصیل و یادگیری علم و هنجارهای جامعه است ولی در باطن هماهنگ کردن اخلاق و هنجارهای جامعه گسترش فرهنگ ملی و دینی. اشنا کردن دانشجو با جامعه چند فرهنگی . کمک به روند اجتماعی شدن دانشجو و ازداج دانشجویان همه از کارکردهای نهان نهاد دانشگاه میباشد

خدای نکرده هم ندارد این یکی از وظایف دانشگاه بوده و هست حالا چرا بعضی میخواهند بر اساس سلیقه خود این روند را تغییر بدهند من که نمیدانم اگه شما فهمیدید به ما هم بگویید (475295)
 
۱۳۹۳-۰۶-۱۸ ۲۲:۱۵:۱۸
سلام. البته دختران یا پسران در جمع خودشان هم می تونند به اندازه کافی اجتماعی شوند. ازدواج هم که ضرورتی نداره حتما توسط جو دانشگاه باشه. (2367173) (alef-13)
 
شهروند
۱۳۹۰-۰۴-۱۵ ۱۰:۰۳:۰۲
دوست گرامی

رفتار آدمها به تربیت خانوادگی و اجتماعی آنها بستگی دارد نه در کنار هم بودن آنها

محیط دانشگاه هم یک محیط عمومی است و نه اختصاصی و نمی توان مردم را در محیط اجتماعی از یکدیگر تفکیک نمود. مشکل عمده اینست که ما از ابتدا به بچه ها آموزش واقعی و درستی در باره جنس مخالف نمیدهیم و تا زمان بزرگ شدن و به دانشگاه رفتن شان رفتار صحیح در برابر یکدیگر را نمیدانند آنوقت در جامعه منتظر رفتارهای عالی هم هستیم (475841)
 
آرمین
۱۳۹۰-۰۴-۱۶ ۱۲:۱۷:۴۵
من با نظر شهروند کاملا موافق هستم، متأسفانه عدم برنامه ریزی صحیح و نفی مسائل موجود در جامعه موجب به وجود آمدن بحران های جبران ناپذیری در جامعه می شه. از مثال های بارزی که در این رابطه وجود داره، عدم اطلاع رسانی صحیح در رابطه با بیماری ایدز در سطح کشور در سالهای ابتدای شیوع، به دلیل انکار روابط نامشروع در سطح کشور بوده است. (476914)
 
آرمین
۱۳۹۰-۰۴-۱۶ ۱۲:۱۳:۲۲
بله، یکی از اهداف رفتن به دانشگاه تحصیل علم است. ما در دوران تحصیل در دانشگاه شاهد تغییرات بارز رفتاری یا بهتر بگم بلوغ رفتاری هستیم که حاصل حضور در اجتماع هر چند کوچک دانشگاه که مدلسازی جامعه بزرگتر است. ما بحث تفکیک جنسیتی را تا کجا می تونیم پیش ببریم؟ دانشگاه، محیط کار، پارک ها، تاکسی ها، آسانسورها، کل ایران؟ برادر من، بزرگترین ضررهایی که ما در سالهای اخیر دیده ایم حاصل عدم دیدگاه فرآیندی به تصمیماتی بوده که گرفتیم. (476908)
 
سيد علي حسيني
۱۳۹۰-۰۴-۱۴ ۱۱:۲۳:۱۷
به نظر مي‌رسد بازخواني تجربه ديروز به ويژه مواضع آگاهانه و متناسب با شرايط زمان كه از سوي حضرت امام و رئيس جمهور وقت (آقاي خامنه‌اي) اتخاذ شد تا از اقدامات تندروانه‌ي عده‌اي كه طرفدار چنين تفكيكهايي بودند ممانعت كنند (475212)
 
دانشجو
۱۳۹۰-۰۴-۱۴ ۱۱:۳۴:۵۰
دانشگاه علم و صنعت پذیرش امسالش رو جنسیتی کرده و خیلی رشته ها تو خیلی از دانشگاهها! مردم می بینند می فهمند (475220)
 
۱۳۹۳-۰۶-۱۸ ۲۲:۱۵:۵۰
خیلی کار خوبی کرده (2367174) (alef-3)
 
۱۳۹۰-۰۴-۱۴ ۱۲:۰۰:۴۷
متاسفانه این طرح اثرات خوبی ندارد و در دراز مدت مشکلات زیادی به وجود خواهد آورد (475244)
 
۱۳۹۰-۰۴-۱۴ ۱۲:۰۲:۰۱
واقعا عجیبه
در رابطه با این موضوع مگر قبلا بحث نشده بود و تصمیم بر شرایط فعلی نبود؟ (475243)
 
مهدی خ.م
۱۳۹۰-۰۴-۱۴ ۱۲:۱۱:۰۱
به نام حق

مي دوني از كي ما شديم خوار و ذليل ؟

از وقتي سبك زندگيمون و فروختيم

اين چه جور زندگي كردن ماست ؟

ما همه به خدا اعتقاد داريم ، به پيامبر و امام و ...

وقتي يه سبك زندگي رو انتخاب كرديم كه با اين مسائل بالا نمي خونه ، هميشه يه درگيري شديد توي مغزمونه

لوامه مي گه نه ، اماره مي گه آره

چرا همه چيمون عوض شده ؟ چرا خدامون گم شده ؟

يا خدا قادر هست يا نيست ف يا عالم هست يا نيست ، يا حكيم هست يا نيست . . .

چرا دختر ما تمام فكر و ذكرش و بايد بزاره براي خودنمايي ؟ مي گي نه ؟ يا مي خواي بگي فقط كشور ما اينطوريه ؟

نه دوست من ، اين مسائل توي ذات هر آدميه .
دنيا نديده نيستيم .

وقتي 100 سالت شد ، وقتي داري جون مي دي اونوقت ديگه راهي براي بازگشت نيست .

\"قسم به زمان ، انسان همواره در خسر و زيان است \"(والعصر)

زنده باد مردان حق (475257)
 
۱۳۹۰-۰۴-۱۴ ۱۳:۳۳:۳۴
دوست من این نظر شماست که به چی اعتقاد داری لطفا تعمیم نده! (475314)
 
مهدی خ.م
۱۳۹۰-۰۴-۱۴ ۱۴:۰۴:۴۹
به نام حق

دوست عزيز ، تو اعتقاد نداري كه نداري ، مي گي چيكار كنم ؟

اكثريت قريب به اتفاق اين مملكت مسلمون هستن . حالا شما نيستي كه نيستي . من واسه تو حرف ننوشتم

زنده باد مردان حق (475354)
 
ک- پاینده
۱۳۹۰-۰۴-۱۴ ۱۲:۲۶:۲۲
مشکل با این طرحها حل نمیشه مشکل جای دیگس به اون برسید (475267)
 
۱۳۹۰-۰۴-۱۴ ۱۲:۳۳:۲۱
قصـــد دفـــــاع از اين طرح ندارم

شايد تفكيك جنيسيتي دانشگاهها عملي و اجرايي نباشد. اما من خودم در محيط دانشگاه ديدم كه بسياري از ارتباطات دانشجويان دختــر-پســر ارتباط سالمي نيست و سرانجام خوبي نداره!!
اينهابخاطر كمبودهايي باهم دوست ميشوند كه جاي پركردنش دانشگاه نيست و باعث ميشوند محيط دانشگاه براي بچه مثبت ها هم به گند كشيده شود. (475276)
 
۱۳۹۰-۰۴-۱۴ ۱۳:۱۸:۲۵
این طرح و برخی موارد دیگر مانند برداشتن مجسمه های خاص از میادین برخی از شهر ها از ریشه مشکوک و در جهت تخریب چهره کشور است . چرا در اینگونه موارد حساسیت لازم را نشان نمی دهید ؟ (475307)
 
۱۳۹۰-۰۴-۱۴ ۱۳:۳۸:۵۹
با سلام، اگر قرار بود این طرح انجام بشه زمان امام خمینی (ره) انجام میشد .ضمن اینکه امام (ره ) با چنین کارهایی مخالف بودند (475323)
 
نونة
۱۳۹۰-۰۴-۲۰ ۱۶:۲۰:۳۴
سلام
هر چند بنده خود از مخالفان اجرای عجولانه این طرح هستم.
اما این حرف شما مثل این است که بگوییم اگر قیام بر ضد حکومت بنی امیه درست بود، امام حسن(ع) این کار را می کرد، پس امام حسین(ع) نباید قیام بکنند! (479323)
 
نفیسه
۱۳۹۰-۰۴-۱۴ ۱۳:۵۱:۵۳
این طرحی که قراره انجام بشه تفکیک جنسیتی نیست تبعیض جنسیتیه . نمونش دانشگاه علم و صنعت که امسال تمام گرایش های ارشد روزانه پسر گرفت و شبانه دختر . آبا واقعا کلاس های 3 نفر شبانه به طور مثال برای نرم افزار جدا تشکیل میشه؟؟ ..
این یعنی آقایون پول ندن خانم ها پول بدن . تو مقطع ارشد به اندازه کافی ظرفیت کم هست که 18 نفر روزانه یه دانشگاه فقط پسر بگیره .
اگر قراره تفکیک جنسیتی به این شکل صورت بگیره چرا مثلا دانشگاه امیر کبیر روزانه کلا دختر نمی گیره و علم و صنعت پسر؟ .
اگه می گن ظرفیت دخترا باید حداکثر 50 درصد باشه در رشته های مهندسی هم 50 درصد دختر بگیرن . به عنوان مثال مکانیک علم و صنعت تو کارشناسی 80 تا پسر و 4 تا دختر نهایت 5 نفر داره .
برای رشته های پزشکی و بعضی رشته های انسانی که تعداد دخترا به مراتب بیشتره توجیه پذیره ولی آقایون مشکلشون اینه که نمی خوان خانم ها رشته های فنی بخونن . (475342)
 
مهدی خ.م
۱۳۹۰-۰۴-۱۴ ۱۴:۱۷:۴۶
به نام حق

دوست گلم​، اصلا بنده دارم حرف ديگه اي مي زنم .

شما مي گي اين خانوما كه مي خوان برن توي جامعه ، اين خانوما كه مي خوان برن سر كار ، اين خانوما كه ال و بل

من مي گم سبك زندگي رو بايد تغيير داد .

چه معني داره كه 60% دانشجويان ما دختر باشند ؟ اونم توي رشته هايي كه مرد ها مي تونند انجام بدند .

عزيز دل من ، چرا نفس و مياري توي تصميم گيري ها

خدا وكيلي الان مشكل جوون هاي ما چيه ؟

كار ، ازدواج همين و بس

يه نگاه به روزنامه بكن​، همه آگهي ها خانوم مي خوان !

پس مرد از كجا پول در بياره براي خونوادش ؟ بعد هم كه ميرند خواستگاري مي گن شغلت چيه ؟ !!! د خب شغل و كه دختر تو رفته پر كرده

عزيز دل من ، زن مظهر اسم مصور خداست. اين جمله رو مي توني بفهمي ؟ ول كن حرف هاي فمنيستي رو

از امام خميني گفتيد ؟ بريد ببينيد نظر امام در مورد حضور زن در شركت ها و مراكز و ... چيه . . . بريد ديگه
چرا من اين نظرات امام رو بايد توي گويا نيوز بخونم ؟ هان ؟ اونم براي اينكه مي خواستن امام و بيارن پايين ولي آدم هر چقدر مي خونه مي فهمه كه امام چقدر والا فكر مي كرده

چرا تلوزيون ما جرات نداره اين حرف هاي امام رو پخش كنه ؟ روزنامه ها ؟ مجلات ؟

چرا زن و آورديد توي جامعه ؟ واسه اينكه يهب اري از روي دوش جامعه برداره ؟ برو اخوي برو من و سياه نكن

زن اومد توي جامعه كه سهل الوصول باشه همين و بس

زنده باد مردان حق (475363)
 
شهروند
۱۳۹۰-۰۴-۱۵ ۱۰:۱۸:۵۶
جدا از کلیت موضوع من خیلی از روش بیان مطلب نویسنده ناراحت شدم چون مرتبا در مورد افراد توهین و اتهام بکار برده مثل :

- آنهایی که در اردوگاه اصلاح طلبان قرار میگیرند

- استادانی که مساله دارند و نمیخواهند این طرح اجرا شود ( حالا هر استادی که جرات داره بیاد مخالفت کنه ... )

- رفتند و از مراجع جوابی را که خودشان میخواهند گرفتند ( ما نفهمیدیم مراجع آگاه هستند یا بازی می خورند ، شما که هر جا میخواهید سر قلم رو کج می کنید...)


محض رضای خدا درست مطلب بنویسیم (475867)
 
سید علی
۱۳۹۰-۰۴-۱۴ ۱۴:۳۹:۲۶
یاد اوایل انقلاب و دستور طوفانی حضرت امام(ره)بخیر انصافا اگه از سیاست زدگی ها در تصمیمات که طی چند سال اخیر شدت بیشتری گرفته بگذریم و کلاهمون رو قاضی کنیم ،این طرح چیزی جز پاک کردن صورت مسئله نیست .چرا مسئولان فرهنگی ما عدم توفیق خودشون رو در زنده نگهداشتن ارزشهای واقعی اسلام و انقلاب با چنین اعمالی توجیه می کنند؟ واقعا بزرگان و دلسوزان انقلاب به داد این مملکت برسن. (475374)
 
دكتر حسين
۱۳۹۰-۰۴-۱۴ ۱۵:۲۰:۱۳
به عنوان يك استاد دانشگاه عرض مي‌كنم:
اين طرح توهين به شان و شخصيت دانشجوهاست!

چرا برخي به خود اجازه مي‌دهند چنين تصميم بگيرند و آمال، افكار و اعمال گذشته خود را مبناي تصميم‌گيري براي دانشجويان كنوني قرار مي‌دهند؟!! (475405)
 
علي شيراز
۱۳۹۰-۰۴-۱۴ ۱۶:۱۳:۱۸
طرح بسيار بدي است چرا كه حساسيت ها را بالا مي برد ، و به شعور قشر علمي دانشگاهي توهين مي شود به خاطر يك سيب گنديده در يك صندوق كه همه ميوه هاي آن صندوق را دور نمي ريزند اين طرح هم مانند فيلترينگ سايت ها يا جمع كردن ماهواره است باور كنيم عصر اطلاعات و ارتباطات است به فرزندانمان ياد دهيم چگونه عاقلانه ارتباطات اجتماعي داشته باشند نه اينكه به كل مساله ارتباط را منكر شويم اين كار صورت مساله را پاك كردن است نه حل آن (475451)
 
۱۳۹۰-۰۴-۱۴ ۱۶:۱۴:۵۰
امام خطاب به مطرح كنندگان چنين طرحي بسيار قاطعانه مخالفت كردند (475453)
 
محمد
۱۳۹۰-۰۴-۱۴ ۱۶:۵۷:۰۳
دوستان منتقد این طرح را می توان به دو بخش تقسیم نمود بخش اول اساسا یا اختلاط به هر نحوی موافق ند و بخش دوم با بنیه های فکری مذهبی اختلاط محدود و کنترل شده را مضر نمی دانند .
تکلیف ما با بخش اول روشن است . اما افراد بخش دوم را به بررسی مدل های موفق و بی حاشیه اجرا شده در بعضی شهرها و دانشگاه ها خصوصا دانشگاه ازاد اسلامی دعوت می کنم

متاسفانه همه ما از بستر تجربه های شخصی به این مساله نگاه می کنیم (475472)
 
۱۳۹۰-۰۴-۱۴ ۱۷:۲۳:۵۶
لطفا نحوه برخورد امام خميني از شنيدن خبر ديواركشي دانشگاه رو بنويسيد تا همه بونند كه ايشون مخالف همچين طرح هايي بودند.حالا شايد بعضي دوستان بگن كه قرار نيست ديوار كشيده شه ولي خدمت همچين دوستان احتمالي ميگم كه آيا بين ديوار كشي و نوبت بندي و شيفت بندي فرقي وجود داره.؟!بعد هم اين برخوردهاي ايجابي جز بالا بردن حساسيت و در نهايت تشديد فساد اخلاقي تاثير ديگري نخواهد داشت..
در ضمن سايت الف عزيز سانسور نظرات رو بر طبق اميال شخصي خود قرار نده! (475487)
 
بی بی
۱۳۹۰-۰۴-۱۴ ۱۷:۴۷:۴۱
1-ظاهرا آقایانی که موافق طرح جدایی دختر و پسر در دانشگاهها هستند و مجریان این طرح نظر امام راحل را در این زمینه نشنیدند(ازم به یاداوری است که وقتی امام شنیدند که عده ای در کلاس دانشگاهی دیواری کشیدند که دختر وپسر را دریک کلاس درس از هم جدا می کنند ،شبانه دستور برچیدن آن را دادند و فرمودند کهاگر تا صبح این دیوار برچیده نشود اقدام مقتضی خواهد شد (نقل به مضموم)
2-اصولا در این مملکت رسم شده که اگر مشکلی پیش بیاید و مدیران نتوانند آن مشکل را حل کنند صورت مسئله را پاک می کنند .
3- من خود از دانشجویان قبل و بعد از انقلابم با توجه به اختلاط دانشجویان وحتی دانش آموزان در قبل از انقلاب و تبلیغ وترویج بسیاری از ناهنجاری ها ، انحرافات اخلاقی دربین جوانان دانشجو بسیار کمتر از امروز بوده بنابراین ریشه بسیاری از ناهنجاری های اخلاقی را در جاهای دیگری باید جستجوکرد
4- توجه داشته باشیم که هرگا هر مشکلی را بدون حل ریشه ای آن اگر ظاهر سازی کنیم اصل بیماری به زیر پوست اجتماع رفته وآسیبهای جدی تری را به اجتماع تحمیل می کند . (475497)
 
a.a
۱۳۹۰-۰۴-۱۴ ۱۸:۰۹:۵۴
این اصل برای چیست؟ برای جلوگیری از فساد هایی که در دانشگاه ها می شود.
ولی باید توجه کنیم که این یک کار فرعی است نه اصلی. کار اصلی این است که در دانشگاه کار فرهنگی انجام شود. روابط پسر دختر تنظیم شود و به آن عمل شود. ما اگر کاری کنیم که روابط غیر شرعی و کارهای غیر شرعی در دانشگاه انجام نشود دیگر نیازی نیست که تفکیک جنسیتی کنیم. این ناتوانی دستگاه فرهنگی دولت را نشان می دهد. (475504)
 
۱۳۹۰-۰۴-۱۴ ۱۸:۴۲:۵۵
باید مسئولین فرهنگی کشور و البته خانواده ها برای این مسئله تفکر و راه حلی بیابند. (475502)
 
۱۳۹۰-۰۴-۱۴ ۱۹:۱۷:۴۳
وقتي ميگيم دانشجو منظورمون قشر با فرهنگ و تحصيلكرده مملكته . اگه قرار باشه همه جا زن و مرد از هم جدا باشن پس كجا بايد اين دوتا موجود همديگه رو بشناسن .مدرسه جدا . همه صفها جدا . اتوبوس جدا . بالاخره بايد يه جايي باشه كه در كنار درس و تحصيل جوونا همديگه رو بشناسن. آمار بگيريد درصد خلاف و تجاوز و از اين جور چيزا تو دانشگاه كه جوونا آزادترن چقدره و تو جامعه تفكيك شده ما چقدره ؟ (475535)
 
محسن
۱۳۹۰-۰۴-۱۴ ۱۹:۲۰:۲۳
یک اصل میگه: یکی از راه های حل مسئله ، پاک کردن صورت مسئله است!
این طرح ، یک توهین به تمام معنا به قشر دانشجوست.اونهایی که این طرحو میریختن همینقدر فکر نکردن که اگه واقعا کسی فکرش طرفِ افکار و امیال غیرشرعی باشه تو دانشگاه که نتونه ، جای دیگه به هدفش میرسه؟
... (475531)
 
علی نستوه
۱۳۹۰-۰۴-۱۴ ۲۰:۲۸:۳۳
با جدا سازی مشکل قابل حل نیست باید به دختران و پسرانمان اعتماد داشته باشیم چون اینها آینده سازان و مدیران آتی این مملکتند .نباید با نگاههای منفی گرایانه به این عزیزان نگریست با اعتماد و اطمینان خاطر به نظر آنان احترام گذاشت و نظراتشات را جویا شد . (475586)
 
ناصر
۱۳۹۰-۰۴-۱۴ ۲۰:۳۳:۰۱
بنده خودم به عنوان یه بچه حزب اللهی با این طرح مخالفم. در راستای اسلامی سازی دانشگاهها مسئولین بهتر است به مسائل ریشه ای تری مثل محتوای کتب علوم انسانی ونهادینه سازی فرهنگ اسلامی درقالب برنامه های مختلف بپردازند. (475590)
 
ايراني
۱۳۹۰-۰۴-۱۴ ۲۲:۱۶:۱۷
بهتر نيست مسئولين هزينه گزاف اين طرح را صرف ايجاد اشتغال براي همين دانشجويان پس از فارغ التحصيلي كنند؟؟؟؟؟ (475624)
 
رضا
۱۳۹۰-۰۴-۱۴ ۲۲:۴۶:۴۶
همونی که امام گفت
هیچ کس حق ندارد بین پسران و دختران در دانشگاه دیوار بکشد (475639)
 
مهم نیست
۱۳۹۰-۰۴-۱۴ ۲۲:۴۶:۵۱
فکر میکنم به معنای کاملش بی اعتمادی به جووناس
فقط دارین یه چهره نامطلوب رو از مختلط بودن دانشجوها می بینید
واقعا واسه طراحان این مسایل متاسفم
اگه دلسوزین مشکل جوونا رو حل کنید تا به اون چیزی که ظاهرا دوس ندارید کشیده بشن کشیده نشن
اگه واقعا شعار نمیدید (475640)
 
!!!!!!
۱۳۹۰-۰۴-۱۴ ۲۳:۱۳:۵۸
به نظر شما توی این اوضاع اقتصادی و...این کار به صرفه است؟
این یعنی اینکه هر کلاس دوباره تشکیل بشه یه بار برای خانمها و یه بار برای اقایون! مگه این کارا بار اقتصادی نداره؟
اگه مشکل با تفکیک جنسیت حل میشه پس چرا اوضاع نوجوان های ما اینطوره؟اونا که توی مدارس غیر مختلط درس میخوونن؟
چرا به فکر یه راه حل ریشه ای نیستیم؟
چرا نباید فرهنگ سازی بشه که دانشجو بدونه شان و منزلت جایی که میاد چیه و باید متناسب با اون رفتار کنه؟
این کار پاک کردن صورتمسله نیست؟با این وضع دو روز دیگه باید خیابونا رو هم دیوار بکشیم!!!!!! (475656)
 
۱۳۹۰-۰۴-۱۴ ۲۳:۲۱:۵۰
هر چه دیوار بکشند بدتر است و بعد از این باید شاهد تجاوزات در قشر دانشجو باشیم! (475659)
 
۱۳۹۰-۰۴-۱۴ ۲۳:۵۸:۰۷
دختر و پسر بایستی در کنار هم باشند تا رفتار کردن با یکدیگر را بیاموزند و تفکیک اط شهوت دانشجویان نمیکاهد مسئولین به جای این کارها به فکر کار برای دانشجویان باشند تابعد از فارغ التحصیلی با خیل بیکاران تحصلیکرده نباشیم (475671)
 
نفیسه
۱۳۹۰-۰۴-۱۵ ۰۰:۱۴:۰۰
یعنی تمام فساد موجود در جامعه ، تمام دختر پسرهایی که با هم دوستن از طریق دانشگاه دوست شدن؟ . نیم درصدشون هم نشدن .
خدمت اون آقایی که میگن همه جا آگهی برای استخدام خانم ها میدن والا اینجوری نیست!
ما که هرجا میریم به خاطر دختر بودنمون باید 10 برابر زحمت بکشیم . عرضه ی بیشتر داشته باشیم تا آخرش هزار و یکی ایراد نگیرن .
الانم اکثر شغل های فنی رو آقایون اشغال کردن .
یه بار دیگه هم ذکر کردم که این بهانه هایی که برای تفکیک جنسیتی می ارن برای رشته های انسانی توجیه پذیره ولی برای رشته های فنی به هیچ عنوان نیست .
جامعه ی آینده رو زن و مرد می سازن . نمی شه به خاطر خود سری عده ای پتانسیل 50 درصد نیروی فعالو نادیده گرفت . نتیجه ی این طرح فقط مهاجرت دانشجوهای نخبه ی خانم هست. (475675)
 
طلبه
۱۳۹۰-۰۴-۱۵ ۰۱:۵۹:۳۴
سلام لطفا با دلیل حرف بزنین...ببینم اساسا با این قبیل طح لطمه ای به دانش ودانشجو زده میشه...؟
بله
مهم علمه که با این عملکردها لطمه ای نمی بینه به قول گفتنی اونی که میخواد درس بخونه بهونه نمیاره بهونه ها از این قبیل مال اوناییه که درس براشون بهونه ست تا به خواسته های نفسشون برسن
بله همیشه عده ای هستن که از علم ونه تنها علم بلکه از همه چیز حتی اعتقادات استفاده ابزاری میکنن واین هم میتونه از اون قماش افکار باشه (475717)
 
مرتضی
۱۳۹۰-۰۴-۱۵ ۰۷:۰۴:۵۷
سلام، آخرش نه اینکه این دو جنس باید با هم ارتباط داشته باشن، پس کی و کجا باید روابط صحیح بین دختر و پسر رو بفهمند، حتما موقع ازدواج؟
به جای تفکیک جنسیتی، بیان و چند واحد درست و حسابی تو درس های عمومی برای ارتباط بین دختر و پسرها بگذارن، نه یه تک واحد تنظیم و جمعیت خانواده . (475730)
 
نوید
۱۳۹۰-۰۴-۱۵ ۰۷:۵۹:۱۵
سریع جبهه گیری نکنیم و به ما برنخورد. ما دراین کشور زندگی میکنیم واوضاع را میبینیم .طرح خوبی است به شرطی که مدیریت خوبی همراه آن باشد.نباید با هم تعارف داشته باشیم. چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است. وضعیت حجاب در کشور بویژه دردانشگاههای آزاد اسفناک است ونظارت وجود ندارد. شاید با جدا سازی وتفکیک روزهای آموزش دانشجویان ، حریم ها حفظ شود وحداقل اوضاع کمی بسامان گردد. (475742)
 
س.م
۱۳۹۰-۰۴-۱۵ ۰۸:۲۱:۰۶
اون کسانیکه می گن این طرح توهین به شعور دانشجوهاست ، منظورشان شعور کدام دانشجو!هاست؟؟؟؟ کسی که برای درس و علم به دانشگاه می آید و دنبال هرزه گی نیست که مشکلی ندارد . معلوم است این افراد خودشان مشکل اخلاقی دارند بچه هایشان بیشتر از آنها که مخالفت می کنند. (475753)
 
ش
۱۳۹۰-۰۴-۱۵ ۰۸:۴۰:۳۴
با سلام
توجه کنید که برای درمان همیشه باید نسخه مناسب تجویز شود اگه یادتون باشه مجلس اصلاحات میخواست طرح تفکیک جنسیت در درمان رو هم تصویب کنه نشد. خاطرتون باشه که در بعضی موارد شاید بشه این کارو انجام داد ولی با توجه به این که موج جمعیتی از مدارس و دانشگاه ها در حال خروج هست تا دو سال آینده این طرح فقط اسمی ازش باقی میمونه کمک کنیم جامعه در مسیر ولایت راه درست را طی کنه و با هم برنامه درست را بنویسیم صرف آرایش دختران در دانشگاه نمیتوان چنین تصمیماتی گرفت چون همین که دانشگاه تفکیک بشه دختران در سطح جامعه حضور بیشتری دارن در جامعه و خیابان دست به رفتارهای خاص میزنند در حالی که میشه همین ها رو در دانشگاه کنترل و هدایت کرد. به خاطر داشته باشیم پاک کردن صورت مسئله کمکی به ما نمیکنه (475762)
 
...
۱۳۹۰-۰۴-۱۵ ۰۸:۴۸:۰۰
با اجرای این طرح فساد بیشتر میشه. همین طوری سن ازدواج بالا رفته حالا با اجرای این طرح .......
بلد نیستید حجاب اسلامی ترویج بدید دنبال پاک کردن صورت مسئله نرید. هنرمندای زن با وضع ظاهر میشن کسی با آنها کاری نداره حالا گیر دادید به دانشجویان بدبخت بی پول...
برین تو کشور لبنان حجاب اسلامی ببینید .رنگ های شاد .حالا تو کشور ما حجاب با رنگ سیاه معنی داره...
برای این انقلاب ما کلی خون دادیم آخرش انهایی که کاری برای انقلاب نکردند حالا با آن عقایدشا زدن تو.... (475764)
 
ر-طاهری فر=ملایر
۱۳۹۰-۰۴-۱۵ ۰۹:۰۷:۱۶
سلام به دوستان حق بین

من خودم 9ترم توی 2 تا دانشگاه دانشجو بودم(سراسری و آزاد)

یکی از بهترین طرح های این دولت همین طرحه

بحث پوشش که خیلی باعث عقب موندن دانشجو از زندگی و دنیای میشه به کنار

مشکل اصلی تفاوت در درک مطالب بین دختران و پسرانه

ما پسرها در رشته برق مشکل بزرگمون قدرت تجسم دخترها بود٫که باعث تلف شدن وقت کلاس میشد

دخترهای دانشکده پزشکی هم همین مشکل رو با سرعت یادگیری پسرها در درسهای مرتبط پزشکی داشتن.

هرکس میخواد دختربا... کنه، بره جایی دیگه
دانشگاه جای پژوهشه (475772)
 
۱۳۹۰-۰۴-۱۵ ۰۹:۱۴:۰۰
اجرای این طرح یعنی دو برابر کردن اعضا هیات علمی و افزایش کلاسها. (دقت کنید اساتید ساعت کاری مشخصی دارند) اساتید دو گروه نیز باید هم سطح باشند تا اجحافی صورت نگیرد.
مثلاً دانشگاه شریف می تونه این همه استاد مجرب رو دو برابر کنه؟

این همه هزینه برای چی؟

کسی که دنبال درس است به این چیزها کاری نداره و کسی هم که نیست بلاخره راهی پیدا می کنه (پاتوق زیاده) (475775)
 
واقعيت
۱۳۹۰-۰۴-۱۵ ۰۹:۴۷:۱۳
اگه كسي هوسران باشه از بلندترين ديوار هم ميره بالا پس لطفا از جداسازي حرف نزنيد. بعدشم مگه ميشه چيزي كه خدا در ذات انسان قرار داده اينجوري خفه كرد.شايد يك در صد مردم بتونن با كمك از مذهب خود را نگه دارن پس تكليف بقيه چيست. راهكارهاي بهتري هم هست. (475818)
 
بي نام
۱۳۹۰-۰۴-۱۵ ۱۰:۴۶:۱۹
اين كار يك جور توهين به شعور ما جوان هاست.انگار كه خودمون نمي تونيم خوب و بد را از هم تشخيص بديم. اگه كسي بخواد راه رو اشتباه بره دانشگاه كه هيچي شهرها رو هم تفكيك جنسيتي كنيد بازم كار خودش رو مي كنه.مسئولين نبايد با راه انداختن اينجور بحثها فكر ما ها رو بيشتر از ايني كه درگير هست درگير كنند . در كل من كه با اين طرح 100% مخالفم . (475911)
 
محمد
۱۳۹۰-۰۴-۱۵ ۱۲:۰۰:۳۸
با سلام
این ها همه حرف های انحراف افکار عمومی
حالا می بینید.
آخرش رِئیس جمهوی مخالفت می کنه
برای خودش محبوبیت می خره.
امان از دست سیاسی کاری! (475991)
 
۱۳۹۰-۰۴-۱۵ ۱۵:۰۴:۴۴
من یک سوال دارم: آیا در اعمال حج هیچ موردی و هیچ عملی هست که در آن تفکیک جنسی توصیه شده باشد؟ آیا در طواف با آن همه فشار و شلوغی که از زمان پیامبر و معصومین هم وجود داشته، زن و مرد جدا طواف می کنند؟
وانگهی، آیا در جامعه ای که زنهایش در خیابان و شهر امنیت ندارند و هر لحظه خبری از تجاوزهای گروهی شنیده می شود، در شهری که صفحه اول مجلات خانوادگی اش (توجه کنید: «خانوادگی») مصور به تصویر کوکان آرایش شده در حالتهای سکسی است، آیا مشکل این جامعه با تفکیک جنسیت در دانشگاه حل می شود؟ (476247)
 
۱۳۹۰-۰۴-۱۵ ۱۹:۰۷:۲۲
سال هاست كه اين مسئله جنسيت همه رو گذاشته سر كار اگر مسئولين خبر ندارند بدانند كه جوانان خودشان اين قضيه را حل كرده اند و خيلي بهتر از نسل ما قديمي تر ها باهاش برخورد كرده اند .
توي دانشگاه جدا كنيد بيرون ميخوائيد چيكارش كنيد .
نوع ارتباط دختر با پسر بسته به فرهنگ و شعور اشخاص تعريف ميشه اين نوع تفكيك يك نوع توهين به دانشجو محسوب ميشه و گفتم با اين محدوديت ها چه در دانشگاه و چه در اجتماع كار نظارت را براي خانواده ها سخت تر ميكنيد بگذاريد اجتماع از تضادي كه بين درون و بيرون دارد خارج شود . (476441)
 
حسن
۱۳۹۰-۰۴-۱۵ ۲۰:۱۴:۴۵
بعد کلی تبایغ از تلویزیون تاکید ایم مسئول و اون مسئول حالا که می بینند نمی توتن اجرا کنند منتفی شد تکلیف فتوای مراجع چی میشه هان؟ (476478)
 
قلم
۱۳۹۰-۰۴-۱۵ ۲۲:۱۵:۲۴
می گویند دانشگاه باید اسلامی شود.مگر اسلام فقط حجاب است؟حرف شما قبول،حجاب هم از ارکان اسلام است ولی زمانی که هیچ کدام از مطالب تدریس شده دانشگاه های ما اسلامی نیست آیا واقعا انتظار دارید با اجرای چنین طرحی دانشگاه ها اسلامی شوند؟به نظر من این نوعی انحراف افکار از اصل به فرع و از متن به حواشی است.چرا هنگامی که صحبت از اسلامی کردن دروس می شود هیچ کس از آن حمایت نمی کند ولی در مورد چنین طرحی می بینیم که الا ماشاالله بچه حزب اللهی! پیدا می شود.به نظر من که این مسئله به در جهت سطحی نگر بار آوردن قشر حزب اللهی ما دارد پر سر و صدا می شود و بر همه ماست که از دامن زدن به آن بپرهیزیم. (476516)
 
soroush
۱۳۹۰-۰۴-۱۶ ۰۲:۵۸:۰۵
الان تنها مشکل کشور همین مختلط بودن دانشگاه هات؟؟
کلی جونا توی همین دانشگاه مختلط ازدواج دانشجویی کردن..خوب از یه طرف میگن آمار ازدواج خیلی پایین هست بعدم میخوان جنسیت تکفکیک کنن.
یه روزی بود اعراب دختران را زنده به گور میگردن برای ما تعجب بود..کارب نکنین اعراب به ما بخندن (476602)
 
مهدی خ.م
۱۳۹۰-۰۴-۱۶ ۱۱:۰۱:۲۸
به نام حق

از هر چهار ازدواج دانشجويي سه تا منجر به طلاق ميشه !!!

زنده باد مردان حق (476799)
 
۱۳۹۰-۰۴-۱۷ ۱۳:۳۶:۱۰
منبع؟ (477598)
 
Irani
۱۳۹۰-۰۴-۱۶ ۱۰:۳۰:۴۳
اتور شوپنهاور میگه:برای شیطانی خواندن چیزی افکار شیطانی لازم است.

فاسد پنداشتن و ارتباط معمولی بین دختر و پسر که لازمه آشنایی و شناخت از طرف مقابل برای انتخاب شریک زندگی هست, یک خطا در حال مشکلات اجتمایی هست.
نیاز به همنشینی با جنس مخالف یک نیاز اولیه و معقول هست که اگر از راه حلال بر طرف نشه، از راه ناصواب برطرف میشه.
نشستن در کافی شاپ. در پارک، در رستوران، در کلاس درس، در همه مکان های عمومی با جنس مخالف ممنوعه است.
آیا نمیتوان در یک خانه با جنس مخالف نشست؟ آیا بودن با جنس مخالف در یک خانه منجر به فساد نمیشود؟
آیا شرایط اقتصادی و کاری مناسب هست برای اینکه یک جوان شروع به زندگی کنه؟
آیا با همه این تدبیر ها و راه حل ها، آمار طلاق کاهش یافته؟ آیا آمار جرم های مربوط به مسایل اخلاقی و ناموسی کاهش یافته؟
مشکل جای دیگری هست.
به جاست که مسوولان محترم به جای کشتن بیمار، به درمان بیمار و از بین بردن میکروب بپردازند. (476755)
 
سعید
۱۳۹۰-۰۴-۱۶ ۱۱:۱۰:۵۷
مشکلات و معظلات فرهنگی جامعه ما تنها گریبانگیر دانشجویان نیست، کلیه اقشار جامعه به نحوی با این مسئله درگیر هستند، بی اخلاقی رایج در کلیه حوزه های اجتماعی هم ناشی از کوتاهی و برنامه های غلط مسئولین فرهنگی کشور میباشد، یادمان نرود همین دانشجویانی یا حتی کسانی که به نام بد حجاب و غیره نامبرده میشوند حاصل تربیت برنامه های فرهنگی همین مسئولانی هستند که گریبان برای حجاب چاک میکنند. متولیان امور کشور در این مورد به شدت دچار سطحی نگری شده اند. هر وقت بگیر و ببند های گشت ارشادی نتیجه داد ، طرح تفکیک هم نتیجه خواهد داد. (476810)
 
حسین
۱۳۹۰-۰۴-۱۷ ۱۲:۵۵:۳۶
حرفت کاملا درسته که می گی باید 10 برابر کار کنن خانوما!!!
چون تو خیلی از جاها خانوما رو فقط برا همین می خولن که فقط ازشون کار بکشن!!
دخترای جوون ما هم که نیاز به پول دارند به راحتی تن به این کارای سخت می دن!!!
تا حالا دیدی که نوشتن به منشی خانوم مجرد با روابط عمومی بالا نیاز مندیم؟؟؟!
فکر نمی کنی این یک ضعف بزرگ فرهنگیه!!!؟؟
من خودم دختری رو می شناسم که 1ساله اومده دانشگاه تهران با 3تش پسر دوسته!!!
خودت قضاوت کن به این میگن شناسایی جنس مخالف!!! (477580)
 
حسین
۱۳۹۰-۰۴-۱۷ ۱۳:۱۸:۵۶
فقط می خوام 1 سوال بپرسم فقط خواهشن احساساتی جواب ندین!

بنظر شما فقر اقتصادی بد تره یا فقر فرهنگی؟

جواب خودم : استقلال و ازادی و عدالت برای همه مردم ضروریه! حتی اونایی که دزدی می کنن موقع تقسیم میگن هرکس سهمشو بگیر و عادلانه تقسیم بشه!
بنظر شما ها فکر میکنید کسایی که در جهل هستن ازادی و استقلال و تجربه می کنن؟!

اونا حتی نمیدونند ازادی چیه که بخوان براش قیام کنند !

ادم میتونه در فقر مالی هم باشه اما عزت و ابروشو 1 لحظه از دست نده!

اما اونی که فقر فرهنگی داره
فقط خودش محور زندگی میشه
یا حتی بدتر از اون میشه برده

حالا خواهشن خودتون قضاوت کنید فقر فرهنگی بدتره یا فقر اقتصادی؟

استعمار جدید فقر اقتصادی نیست فقر فرهنگیه!
اینارو گفتم تا بگم باید برا کارهای فرهنگی هزینه داد چه مالی چه جانی.
مرسی! (477591)
 
حسین
۱۳۹۰-۰۴-۱۷ ۱۳:۳۳:۱۵
اشنایی از اخلاق و روحیاته جنس مخالف اگر بقصد ازدواج باشه خوبه!!
اما بعضی ها دارن از سادگی هم سو استفاده می کنن!
بعد از یک مدت اشنایی حرفای عاشقانه زده میشه! نگید نه!

ای کاش فقط به همین جا ختم میشد!

اخرشم با کلی عشق وعلاقه به هر دلیلی با هم نیستند!

حالا خودتون بگید واقعا این رابطه ها خوبه! (477596)
 
حسین
۱۳۹۰-۰۴-۱۷ ۱۳:۵۷:۰۵
خیلی از اونایی که با هم دوست می شن با 2تا دلیل دوست میشن!

1 نیاز عاطفی
2 نیاز جنسی

اره میدونم شروع زندگی سخته!
اما اسلام ابن نیازها رو ب خانواده اورده
تا هم به نیاز هاشون برسن هم تو جامعه فساد کم تر باشه!

اما غرب به اسم ازادی این نیاز های طبیعی رو به اجتماع کشونده! همین امر سبب شد خانواده هاشون نابود بشن!

میگن اشنایی از جنس مخالف! نگاه کنید اشنایی به جنس مخالف تو کشور های غربی که خودشونو مهد علم میدونند به کجا رسید!

اگه اهل فیلم باشید می فهمید که اونا دارند خودشونو باز سازی میکنند! یعنی فیلمهایی که برا مردم خودشون درست میکنند سرشار از عشق به خانواده و کشورشون هست! اما برای ما ... .

ما باید از دشمنان قسم خورده هم درس عبرت بگیریم و مراقب خودمون باشیم!

فکر نکنیم اونا دلشون ب حال ما داره میسوزه ! (477610)
 
حسین
۱۳۹۰-۰۴-۱۷ ۱۴:۰۲:۰۷
می گن می خوایم اشنا بشیم

اما اگه فقط اشناییه چرا بعد از مدتی حتی کوچیک ترین کارامون تحت تاثیر هم قرار میگیره! (477615)
 
قطره
۱۳۹۰-۰۴-۱۷ ۱۶:۳۳:۰۰
دوستان
دانشگاه یعنی محل دانش .با اجرای این طرح هیچ مشکلی برای دانش پیش نمیاد.
در ضمن کسانی مثل ابن سینا و ابو ریحان در دانشگاههای مختلط درس نخوندند اما به حد اعلای علم رسیدن.البته کسی اهل درس باشه درسشو در هر شرایطی میخونه مثل شهید دکتر مصطفی چمران.
اما باید بدونیم که نباید با افکار سطحی جلوی هر کار خوبی رو گرفت.
این طرح کافی نیست اما لازمه . بالاخره باید از یک جا شروع کرد دیگه.صبر تا کی.
بعضی ها میخوان این دم انتخابات رای جوونها و دانشجوها رو با این کارها جذب کنن که ظاهرا موفق هم شدند!!
دوستان پشت قضیه رو ببینید نه حرفهای ظاهری ایشون( رئیس جمهور) رو.
ایشان از وقتی که به بهانه فرهنگ سازی جلوی بد حجابی رو گرفتن تا به حال چه کار فرهنگی در راستای حجاب رو در سطح کلان استارت زدن؟
کمی به خود بیاییم (477670)
 
علی
۱۳۹۰-۰۴-۱۸ ۱۲:۵۷:۲۰
کافیه 1 همه پرسی از کل دانشجو ها و اساتیت انجام بدهید و نظر کسانی رو بخواید که واسه این مملکت دارند تحصیل میکنند . نه نظر کسی که بالا نشسته . از روی تعصوبات خوانوادکی خودش تصمیم مملکتی میگیرد. (478047)
 
نونة
۱۳۹۰-۰۴-۲۰ ۱۶:۱۷:۵۵
سلام
به نظرم در دسته بندی تان کمی بی دقتی کردید!
بهتر این نبود که گروه دوم را به دو دسته تقسیم می کردید؟ گروهی که کلاً با اجرای این طرح مخالفند و گروهی که فعلاً به دلیل نبود زیرساخت های مناسب اجرایی، موافق اجرای فوری این طرح نیستند! (479321)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.